Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hiç korkma belki plesanta ön duvardadır gayet normal hissetmemen

ritmik tekme gibi bişi hissediyorsan bebitonu hıçkırık tutmuş olabilir 😂😂😂

Bazen oluyor canımm hareket azalıyor bazen de hiç durmuyor 🤣🤣 için rahat etmiyorsa git devlete
Bir iki gün bekliyip olmazsa öyle yapıcam🙏🏻🤍

Kızlar 18+1 de bebek hareketi hissetmemem normal mi? Anneannemler falan çoktan hissetmen lazım diyip beni panik ettirdiler sabah sabah.
Doppler ile kalp atışı ve hareketleri duyabiliyorum ama his yok hiç.
Normal normal. Bugün 21 haftalık olduk tam. Ben de çok telaşe idim bu konuda. 20 lerde tam anlamıyla hissetmeye başladım iki üç gündür de daha net. Herkesin bedeni bir değil canım stres yapma ben de cok yazdım sordum burada. O yüzden seni anlıyorum rahat ol çok yakında hissedeceksin❤️🤲

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-12-11-56-23-445_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2024-11-12-11-56-23-445_trendyol.com.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 47
Günaydın kızçeler, bugün sağlık ocağına gittim. Tanıştık çok tatlılardı. Kan, idrar aldılar. Kalp atışımızı dinledikkk 😍 aşı yokmuş geldiği gibi seni arıcam daha vaktimiz var dedi :) memnun kaldıım
Ay benden en son uclu testte kan aldilar o da hastanede, idrar ise hic bir zaman istenmedi :KK64:

Kızlar merhaba,bugun aıle hekımlıgıne gıttım,tum detaylı kan aldılar ozellıkle sekere bakıcaklarmıs ona gore seker yuklemesı onerecekler,aşıyıda olacaktım bılıyorsunuz,eylul 2016 yılında olmusum en son 10 yıl koruyuculugu varmıs,bu nedenle tercıhıme bıraktılar tek doz olup olmamamı,bende olmama kararı aldım bu yüzden,bakalım testlerımde ıyı cıkarm ınsallah🥰🙏
Burun aspratoru ben agızla cekmelıyı munkun degıl yapamam midesi cok hassas bırıyım,o yuzden bundan aldık.sterımarın okyanus suyu ve bu işimi görür diye düşünüyorum.trendyoldada baktım yorumlarıda guzeldı.
Sımdı size bir soru😀23.haftadayım ıkı gundur yıne bebısı cok hıssedemıyorum,bazen boyle oluyor ya korkuyorum,normalmı sızce bu durum,bazen cok hareketlı bazı gunler ust uste cok az hıssedıyorum.

Eklentiler

• IMG_5881.jpeg
    IMG_5881.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar merhaba,bugun aıle hekımlıgıne gıttım,tum detaylı kan aldılar ozellıkle sekere bakıcaklarmıs ona gore seker yuklemesı onerecekler,aşıyıda olacaktım bılıyorsunuz,eylul 2016 yılında olmusum en son 10 yıl koruyuculugu varmıs,bu nedenle tercıhıme bıraktılar tek doz olup olmamamı,bende olmama kararı aldım bu yüzden,bakalım testlerımde ıyı cıkarm ınsallah🥰🙏
Burun aspratoru ben agızla cekmelıyı munkun degıl yapamam midesi cok hassas bırıyım,o yuzden bundan aldık.sterımarın okyanus suyu ve bu işimi görür diye düşünüyorum.trendyoldada baktım yorumlarıda guzeldı.
Sımdı size bir soru😀23.haftadayım ıkı gundur yıne bebısı cok hıssedemıyorum,bazen boyle oluyor ya korkuyorum,normalmı sızce bu durum,bazen cok hareketlı bazı gunler ust uste cok az hıssedıyorum.
Neyden aldın kız link yok🙈

Ben iki türlüyü de alayım burun tıkanıklığı nedir iyi bilirim cocuk yaşamasın bari :) ben kendi kendime ettim gerçi estetik saolsun djfjdk

Ben iki türlüyü de alayım burun tıkanıklığı nedir iyi bilirim cocuk yaşamasın bari :) ben kendi kendime ettim gerçi estetik saolsun djfjdk
Canım bende kucuklugumden berı cekerım.bu sterımarı tavsıye ederım.3 yıldır falan kullanıyorum,o kortızonlu damlaları bıraktım.oncelıkle bırakmak lazım burun damlasızlıga alısacak sonrasında bu okuanus suyuyla duzenlı temızlenecek,konkaları kucultuyor duzenlı kullanımda.tabii nezle durumunda falan ıse yaramıyor o zamanlarda iliadinden devam😄

Kızlar, serum fizyolojik ve aspiratör ne alcaksınız ?
Canım ben otribebe aldım. Yedek uçlarını da daha uygun fiyatlı bir markanın aldım uyumluymuş linkini atayım #reklamdeğil serum fizyolojik eczaneden alacağım

Rhinobebe Nazal Burun Aspiratörü Yedek Uç 5 Kutu SKT 07/2028

hiç korkma belki plesanta ön duvardadır gayet normal hissetmemen

ritmik tekme gibi bişi hissediyorsan bebitonu hıçkırık tutmuş olabilir 😂😂😂

Bazen oluyor canımm hareket azalıyor bazen de hiç durmuyor 🤣🤣 için rahat etmiyorsa git devlete
Surekli tutuyor o zaman kayip kayip duruyor cogu zamanda 😀

Ben aldım canım sabah yazdım gördün mü bilmiyorum #reklamdegil
ay gördüm unuttum ya 😂😂😂
Ay benden en son uclu testte kan aldilar o da hastanede, idrar ise hic bir zaman istenmedi :KK64:
benden en son 6 haftalıkken kan idrar alınmıştı 🤣 ben gittim sağlık ocağında verdim
Surekli tutuyor o zaman kayip kayip duruyor cogu zamanda 😀
geçen akşam o kadar net kaymasına şahit oldum müthiştiii 😍

Canım ben otribebe aldım. Yedek uçlarını da daha uygun fiyatlı bir markanın aldım uyumluymuş linkini atayım #reklamdeğil serum fizyolojik eczaneden alacağım

Rhinobebe Nazal Burun Aspiratörü Yedek Uç 5 Kutu SKT 07/2028
otribebe ve bruno öneriliyor sanırım . Ben nexusun şu otomatik olanından alıcaktım ama arkadaşım canını yakar o dedi vazgeçtim

Canım bende kucuklugumden berı cekerım.bu sterımarı tavsıye ederım.3 yıldır falan kullanıyorum,o kortızonlu damlaları bıraktım.oncelıkle bırakmak lazım burun damlasızlıga alısacak sonrasında bu okuanus suyuyla duzenlı temızlenecek,konkaları kucultuyor duzenlı kullanımda.tabii nezle durumunda falan ıse yaramıyor o zamanlarda iliadinden devam😄
ben de bu problemden muzdaribim ve otrivine'i bırakamıyorum zaten bebekten ötürü de nefes almakta zorlanıyorum artık. sterimar da var ama hiçbi işe yaramıyo bende. takriben ne kadar sürüyo ona alışması?

otribebe ve bruno öneriliyor sanırım . Ben nexusun şu otomatik olanından alıcaktım ama arkadaşım canını yakar o dedi vazgeçtim
Bende otribebe öneriliyor diye onu aldım. Bir de yenidoğan da başta bazen sadece serum fizyolojik damlatmayı önerdiklerini görüyorum burun mukozasına zarar vermesin diye. Manuel olan da ayarlayabilirsin yine çekme derecesini diye düşünüyorum

ben de bu problemden muzdaribim ve otrivine'i bırakamıyorum zaten bebekten ötürü de nefes almakta zorlanıyorum artık. sterimar da var ama hiçbi işe yaramıyo bende. takriben ne kadar sürüyo ona alışması?
Ben de bikac defa otrivine sıkmak durumunda kaldım gece, internette kesinlikle kullanmayın diyor dik yatmayı denedim biraz açılmıştı. Buhar makinesi de alacagım

X