- 9 Ağustos 2016
- 6.521
- 21.322
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #1.581
Olsun kız dikkat edersin fazla almazsınKiz ben 63 le hamile kaldım
Ya ben de su maden suyu içinde yüzüyorumAyy ne kahve ne de çay seviyorum gazlı içecek seviyorum azalttım ama daha çok su tüketiyorum
Benim bu akşam biraz iştahım açıldı badem salata attım ağzıma53 kiloydum 2 haftada 51 e düştümbakalım ne zaman almaya baslicam
Kaç haftalıksın ki. Herkes imzasını açsa keşke ne güzel haftalıklar gözüküyor alttaMerhaba rutin gebelik kanlarını ne zaman verdiniz ? (Hemogram,biyokimya,idrar ..)Kalp atışını bugün duydum doktorum geç kalmışım gibi hemen ver kanlarını dedi .merak ediyorum .
Benim bu akşam biraz iştahım açıldı badem salata attım ağzıma
Nasıl açılıyor nerden görünüyor ki :) eskiden çok süslü şeyler vardı burada alt taraf süsleniyordu baya. Bebeğime kavusmama bilmem kaç gün kaldı yazısi çıkıyordu her mesajın altındaKaç haftalıksın ki. Herkes imzasını açsa keşke ne güzel haftalıklar gözüküyor altta
Ben çay hiç içmem kahve de biri oturmaya gelirse arkadaşım 1 fincan. Onun dışında 4 lt su devamKızlar çay kahve tüketimine devam ediyor musunuz
İmza Açmayı bilmiyorum .7+6 kalp sesini bugün duydum .12. Hafta da 2 li testle beraber tüm kanları vermek bana mantıklı geliyor ama doktorum geç kalmışım gibi hemen kan ver diyor .ben beta baktırmadım hiç direk ultrasonla kese gördüm belki hiç kan vermem diye korkutmak için yapıyorKaç haftalıksın ki. Herkes imzasını açsa keşke ne güzel haftalıklar gözüküyor altta
Ben birkaç aydır çay ve kahve tüketmiyorum. Gebelikten bağımsız demir değerlerim çok düşüktü, emilimi çok etkilediğini fark ettim. Tavsiye ederim.Kızlar çay kahve tüketimine devam ediyor musunuz
İkisi de midemi bulandırıyor istesemde içemiyorumKızlar çay kahve tüketimine devam ediyor musunuz
48 kiloyla hamile kaldım 44e düştüm 2 haftada daha da düşecek yer kalmadı bence50 buçuk kiloyla hamile kalmıştım. 50.700 çıktım tartıda. 200 gram almışım.Siz de durumlar nasıl?
Ya işte yemek yiyememek kadar kötü bişey yokYe ye şifa olsun benim de iştahım açıldı belki sonra midem bulanır da yiyemezsem diye şimdiden yemeye çalışıyorum. tıbben bu sistem çalışmayacak olsa da iyi hissettiriyorbebek var olan depolardan besleniyomuş zaten şu an
Senin de açık ben görüyorum. Forum seçeneklerinden açılıyorrNasıl açılıyor nerden görünüyor ki :) eskiden çok süslü şeyler vardı burada alt taraf süsleniyordu baya. Bebeğime kavusmama bilmem kaç gün kaldı yazısi çıkıyordu her mesajın altında
İmza Açmayı bilmiyorum .7+6 kalp sesini bugün duydum .12. Hafta da 2 li testle beraber tüm kanları vermek bana mantıklı geliyor ama doktorum geç kalmışım gibi hemen kan ver diyor .ben beta baktırmadım hiç direk ultrasonla kese gördüm belki hiç kan vermem diye korkutmak için yapıyor
Hadi yaa toparlarsın sıkma canını48 kiloyla hamile kaldım 44e düştüm 2 haftada daha da düşecek yer kalmadı bence
Sizi tebrik ederim ben 70Kiz ben 63 le hamile kaldım
Bulantılar geçince umarım toparlarmda ben pek alamıyorum ya hamileliklerde bile diğer iki çocuğum da birinde 11 diğernde 8 kilo aldım ikisinde de doğumdan sonraki 3.gün 47ye düştüm çok zayıf olmak hiç iyi değilYa işte yemek yiyememek kadar kötü bişey yok
Senin de açık ben görüyorum. Forum seçeneklerinden açılıyorr
Eki Görüntüle 3456502
Şu seçeneği aktif etmeniz gerekiyor
Hadi yaa toparlarsın sıkma canını
Ayy ben çok kilolu hamile kaldigimi düşünürdüm yanlış anlamayın ama biraz içime su serptinizSizi tebrik ederim ben 70boy 1.72
Ben korkuma hiç içmiyorum. Hâlbuki canım çok kahve çekiyorGunde 200 mg kafeine kadar sorun olmuyor diye okudum ama o kadar almiyorum, sadece bir kahve iciyorum her gun eger ikinciyi iceceksem kafeinsiz tercih ediyorum.
Ben korkuma hiç içmiyorum. Hâlbuki canım çok kahve çekiyor
Ayy ben çok kilolu hamile kaldigimi düşünürdüm yanlış anlamayın ama biraz içime su serptiniz
ben 50.5 la kaldım 50.7 çıktım en son, regle göre 5+3 teyizzz. Sen?Kaç kilo ile hamile kaldınız arkadaşlar ve kilo aldınız mi bu süreçte
59 ile, tatilde baya yemişim 61 idim 60 a geri indim 1 kilo almışım bu süreçteben 50.5 la kaldım 50.7 çıktım en son, regle göre 5+3 teyizzz. Sen?