- 10 Temmuz 2024
- 108
- 185
- 18
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #12.381
Ben de o yüzden emin olamıyorum geçen hafta gitmiştim yine kıza benziyo dedi meraktan bugün yne gittim kesin bişey demeden rahatlamicamValla benım nıpty testlı erkek bebegıme doktor buyuk ıhtımal kıza benzıyor demıstıo yuzden ıyıce gorunmeden guvenemıyorum artık.(sonradan erkek oldugunu oda gördü tabiki ultrasonda ama basta kız buyuk ihtimal demişti )kıyafet almadan 10 gun saha bekle bence canım
erkek değişmez diyorlar da kız değişebiliyormuş :) bana da %80-90 erkek dediler :)Kızlar kontrolden geliyorum doktor %80 kıza benziyo dedi sizce değişirmi
Evet canım aynen dediğin gibi o yüzden ümitlenmiyorum halâ bilmiyomuş gibi yapıyorumerkek değişmez diyorlar da kız değişebiliyormuş :) bana da %80-90 erkek dediler :)
Evet canımm sağolasın :) hepimiz sağ salim alalım inşallahEvet canım aynen dediğin gibi o yüzden ümitlenmiyorum halâ bilmiyomuş gibi yapıyorumseninki belli olmuş sağlıkla al kucağına
Benimde %80 erkekti ama gen testinde kız çıktı canımm :)erkek değişmez diyorlar da kız değişebiliyormuş :) bana da %80-90 erkek dediler :)
haydaaa, ne diyorsunBenimde %80 erkekti ama gen testinde kız çıktı canımm :)
Aslnda cok kucuk degilmis bence doktorun tahmini dogru cikabilirHevesim kursağımda kaldı
14+5sağlıklı olsun önemli değil
Evet göbek kordonu yanıltıyo doğru bunu unutmuştumBenimde %80 erkekti ama gen testinde kız çıktı canımm :)
Aminn canım hepimizin inşallahAslnda cok kucuk degilmis bence doktorun tahmini dogru cikabilirrabbim gönlünüze göre versin insallah
Tahmini doğum tarihinden 3 gün bile erken gelse balık olacakBu ben, Turkiye’de olsam net sezeryanla kova yapardim bebegibir terazi olarak evde iki su burcu erkek beni bayaa yoracak gibi
sana kaçıncı haftada demişlerdi? benim baya baya pipicik gözüktü ama :) 15+0 daBenimde %80 erkekti ama gen testinde kız çıktı canımm :)
ben de bir kere avm de böyle olmuştumm. Çok kalabalıktı, kalabalık mı orası daKızlar, acil size danışmam gerekiyor. AVM deyim, gelirken araba tuttu sanırım. Çıkmadan kefir içtim. Şuan gezecek hiç halim yok. Herşeyi bulanık görüyorum, midem bulanıyor, hiçbir şey yemek istemiyorum, yemeği görünce daha kötü oluyorum. Bendeki tansiyon olayını çözemedim bir türlü. Her akşam böyle oluyorum. Tansiyonum mu oynuyor benim şimdi?
Şeker mi tansiyon mu anlamadım kiben de bir kere avm de böyle olmuştumm. Çok kalabalıktı, kalabalık mı orası da
buzlu soğuk bişey içtin mi? ben buzlu americano içince böyle oluyorum onu da keşfettimmŞeker mi tansiyon mu anlamadım ki
Şekerin de düşmüş olabilir tansiyonun da, bişeyler yemezsen toparlayamazsın benim de evde böyle olmuştu. Tuzlu Çubuk kreaker/grisini ve ayran tüket bence geçmiş olsunKızlar, acil size danışmam gerekiyor. AVM deyim, gelirken araba tuttu sanırım. Çıkmadan kefir içtim. Şuan gezecek hiç halim yok. Herşeyi bulanık görüyorum, midem bulanıyor, hiçbir şey yemek istemiyorum, yemeği görünce daha kötü oluyorum. Bendeki tansiyon olayını çözemedim bir türlü. Her akşam böyle oluyorum. Tansiyonum mu oynuyor benim şimdi?
Geçmiş olsun canım bana da 1 kere oldu. O da açlıktan olmuştu. Hiçbir şey yiyemiyorsan bile leblebi cubuk kraker ye. Dılkat et canım kendineKızlar, acil size danışmam gerekiyor. AVM deyim, gelirken araba tuttu sanırım. Çıkmadan kefir içtim. Şuan gezecek hiç halim yok. Herşeyi bulanık görüyorum, midem bulanıyor, hiçbir şey yemek istemiyorum, yemeği görünce daha kötü oluyorum. Bendeki tansiyon olayını çözemedim bir türlü. Her akşam böyle oluyorum. Tansiyonum mu oynuyor benim şimdi?
Bizimki çok net göbek kordonunu göstermiş :) tam erkek dedik ertesi gün kız olduğu haberi geldiEvet göbek kordonu yanıltıyo doğru bunu unutmuştumikisinde de yanılma payı oluyor demekki
çok geçmiş olsunKızlar, acil size danışmam gerekiyor. AVM deyim, gelirken araba tuttu sanırım. Çıkmadan kefir içtim. Şuan gezecek hiç halim yok. Herşeyi bulanık görüyorum, midem bulanıyor, hiçbir şey yemek istemiyorum, yemeği görünce daha kötü oluyorum. Bendeki tansiyon olayını çözemedim bir türlü. Her akşam böyle oluyorum. Tansiyonum mu oynuyor benim şimdi?
14+2 ydi canım :) bende senin ultrasonu net erkeğe benzettim zaten değişmez bencesana kaçıncı haftada demişlerdi? benim baya baya pipicik gözüktü ama :) 15+0 da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?