- 10 Temmuz 2024
- 991
- 2.141
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #12.141
Benimde arkadaşım Özel sektörde çalışıyordu. Tazminat ve işsizlik maaşı hakkın evlilik sebebiyle ve doğum sebebiyle alabiliyorsun diye biliyorum. Biri yeni evlenince çıktı Biri de doğum sebebiyle çıktı ikisi de hem tazminatını aldı hem de işsizlik maaşını canım.Yaa kızlar ben istifa etmeyi düşünüyorum 10 yıl finans sektoru 7 yıldırda aynı iş yerındeyım,tazmınatım ve ıssızlık maasım yansın ıstemıyorum ama,varmı tanıdıgınız falanyada bu konuda tecrubenız,ne yapmam lazım,dallastan beter bizim iş yeri ya aşırı sıkıldım artık tak etti yani,işe ara vermek istiyorum.varsa tecrubelerınız alırım
10 iş günü denmişti önceki gebeliğimde bana da bazen uzayabiliyor canım bu hafta sonuna kadar sonuçlanır diye düşünüyorum, hangi ilde ne kadar yaptırmıştın acabaayın 14nde panorama test verdim nipt hala sonuç gelmedi ya bu kadar beklemek normal mi? kafayı yedim artık ya :/
Dahiliyeden mi almamız gerekiyor tahliller içinNeden devlet hastanesinde ya da sağlık ocağında yaptırmıyorsunuz? Ben ilk tahlillerimi özel de yaptırdım bi dünya para bayıldım akıllandım şu an. Devlette kayıt açtırdım
Aralık ayının sonundaEvet canım alıyolar tahlil için ne zaman yenileniyor sigortan
Özel sektör konusunda tecrübem yok ama iş yerindeki dedikodular, sahte insanlar çok bunaltıyor. Hayırlı olsun ara vermek bu dönemde iyi gelir diye düşünüyorumYaa kızlar ben istifa etmeyi düşünüyorum 10 yıl finans sektoru 7 yıldırda aynı iş yerındeyım,tazmınatım ve ıssızlık maasım yansın ıstemıyorum ama,varmı tanıdıgınız falanyada bu konuda tecrubenız,ne yapmam lazım,dallastan beter bizim iş yeri ya aşırı sıkıldım artık tak etti yani,işe ara vermek istiyorum.varsa tecrubelerınız alırım
Erken tahmin yapmış canım Benimki de 11+6 da tahmin yapmıştı ama bu konuda çok iddialıydı11+6 da kıza benzetmisti :)) bugun bebek yüzüstü yatıyordu bebek baya inceledi bakti kesin erkek dedi bakalm
Benim hastaneden ankaraya gecen baskent hastanesine gecen aykut hoca var ona bakin derim arkadasim ona dogurdu cok memnunAnkara’da doktora giden arkadaşım var mıdır acaba, hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz? Ben gittiğim doktordan mutlu ayrılamıyorum, her tetkiki ben takip ediyorum sanki tiroidim vs de var. Düzenli kiloma zaten bakılmıyor, özele gidiyorum o kadar elime 1 tane ultrason kağıdı verilmedi son gidişimde de normal dedi sadece. Nipt testi için de zorlaması olması beni irrite etti yaptırmadım testten pay aldığı için yönlendirdiğini biliyorum neticede yol yakınken değiştirsem çok iyi olacak
Ay özür dilerim yanlış yazmışım 24 kod olcak sağlık sebebiyle25 kodu ahlak ve iyi niyet kurallarına uymamak nedeniyle çıkışlarda kullanılıyor. tazminat alabilirsiniz normalde ama vermemişler. mahkeme verebilirdi aslında ama 25 kodu olması nedeniyle direkt her dava işçi lehine sonuçlanmıyor maalesef. Bu süreçte stres vs baya uğraşırdınız bebeğe yazık hiç canınızı sıkmanın anlamı yok.
24 olcak kod yanlış yazmisim3 yıllık isimden istifa ettim aslında mahkemeye versem tazminat alırdım avukata danıştım ama stresli bı dönemdeydim uğraşmak istemedim işsizlik maaşı alıyorum 25 kod ile çıkışım verildi sağlık sebebiyle aslında bu hakla çıkışda tazminatda alabiliyorsun sizin çok çok yıl var ihmal etmeyin
10 günde çıkar dediler ama işgünü mü değil mi of aklım da takıldıkça takılıyor işte.10 iş günü denmişti önceki gebeliğimde bana da bazen uzayabiliyor canım bu hafta sonuna kadar sonuçlanır diye düşünüyorum, hangi ilde ne kadar yaptırmıştın acaba
Gosterir insallahGozun aydin canim
Onumuzdeki kontrol carsamba gunu 15+4 olacagiz insallah artik benimki de zahmet edip gosterir
ay şok üetüne şok şok üstüne şokKızlar bugün randevumuz vardi. Doktor gecen ay gittigimizde kıza benziyor demisti. Ama bugun erkek dedi. 3-4 defa baktim dedi kesin erkek dedi biz şok
Yaa çabuk çıkmış sonuçCarsamba gunu vermistim canim
Evet baya olmuş aslında ben de geçen hafta cuma verdim haftaya sonuçlanır diye bekliyordum amaayın 14nde panorama test verdim nipt hala sonuç gelmedi ya bu kadar beklemek normal mi? kafayı yedim artık ya :/
Sordum ya haber Yok dedi daha off pazartesi den beri ha bugün ha yarın bekliyorum. Cumaya kadar gelir diyorYaa çabuk çıkmış sonuç
Evet baya olmuş aslında ben de geçen hafta cuma verdim haftaya sonuçlanır diye bekliyordum amasordunuz mu peki firma yetkilisine
Gecen ay gittigimde 11+6 da kıza benziyor demistiay şok üetüne şok şok üstüne şoko zaman kaçıncı haftaydı canım? ne kadar çok yanıldı bu ara doktorlar ya bence gruptaki bütün kızlar erkeğe döncek baştaki liste masmavi olcak
Folik asiti vücut tutmuyormuş ama. Ben çok inanmıyorum o otizm olayına. Yine de bir soralım amaSormak lazım ya fazla folik asit kullanımı otizimle ilişkilendiriliyor o yüzden korktum açıkçası. Ben içinde folik asit olmayan multivitamin ya da demir isteyecem doktorumdan
Hayirli olsunMerhaba kizlar bugün doğum günüm ve fetal dna testim sonuclandi.çok sukur temiz cikti.ve listeye bir adet daha erkek yazmanizi rica edecegimgercekten bu sene erkek senesi galibaa.ve ben ultrasonda gormedigim icin hala inanamiyorum
Canım sağlık sebebi ile istifada tazminatını alıyorsun diye biliyorum doktor raporu lazım hamilesin hazır ama bir avukat ile konuşmak lazım.Yaa kızlar ben istifa etmeyi düşünüyorum 10 yıl finans sektoru 7 yıldırda aynı iş yerındeyım,tazmınatım ve ıssızlık maasım yansın ıstemıyorum ama,varmı tanıdıgınız falanyada bu konuda tecrubenız,ne yapmam lazım,dallastan beter bizim iş yeri ya aşırı sıkıldım artık tak etti yani,işe ara vermek istiyorum.varsa tecrubelerınız alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?