- 15 Ağustos 2019
- 516
- 1.568
- 113
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #12.081
Bugün 14+3 zaten ama sabırsızlanıyorumYakında hissedersin canım benim ikinci gebelik 15. Haftadayım ondan sanırım daha erken hissettim ilkinde 17 den önce hissedememiştim zaten merak etmeyin bir başlayınca bir daha durmuyorlar keyfini çıkarın dışardan bile kıpır kıpır gözüküyor
Yaa hayırlı olsun kaç günde geldi sonuçMerhaba kizlar bugün doğum günüm ve fetal dna testim sonuclandi.çok sukur temiz cikti.ve listeye bir adet daha erkek yazmanizi rica edecegimgercekten bu sene erkek senesi galibaa.ve ben ultrasonda gormedigim icin hala inanamiyorum
ya ben 16nın içindeyim 3. gebeliğim hala hissetmiyorumYakında hissedersin canım benim ikinci gebelik 15. Haftadayım ondan sanırım daha erken hissettim ilkinde 17 den önce hissedememiştim zaten merak etmeyin bir başlayınca bir daha durmuyorlar keyfini çıkarın dışardan bile kıpır kıpır gözüküyor
kız kocaman olcak işte acele etmeyelim jhdaBana da kuzenim sen hamile olduğuna emin misin dedi geçen hsjsj ay çok da kocaman olmasın da azcık da hamile göbüşü olsun
ay ben de bi kere hissettiiimm çok gariptiiiiBen de öyle çok yatarsam kaçıyoama ben hareketlerini hissetmiyorum hala
yaa ben merdiven yokuş çıkınca nefes nefese kalıyorumm2 trimester enerjisi bi bana mı gelmedi kızlar
Az kaldı annesi güzel bir his tabiBugün 14+3 zaten ama sabırsızlanıyorumAman canı sağ olsun yavruuuummm
Yok canım endişelenme bende sürekli hissetmiyorum böyle genelde sırt üstü yattığımda bazen böyle bir kıpırdanıyor geriliyor karnım ondan rahatsız oluyor diye düşünüyorum daha küçükler ilerleyen zamanlarda hissedersin birde benimki gececi galiba gündüz hiç hissetmiyorum gece yatınca oluyor geneldeya ben 16nın içindeyim 3. gebeliğim hala hissetmiyorumendişelenmeye başladım. öyle 1-2 defa hissettiğim oldu ama o da baya oldu..
bende de yok sabahları özellikle yataktan çıkamıyorum çalışmak şuan zor geliyor yada depresyonda gibiyim bilmiyorum :)2 trimester enerjisi bi bana mı gelmedi kızlar
doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla gelsin oğlun :)Merhaba kizlar bugün doğum günüm ve fetal dna testim sonuclandi.çok sukur temiz cikti.ve listeye bir adet daha erkek yazmanizi rica edecegimgercekten bu sene erkek senesi galibaa.ve ben ultrasonda gormedigim icin hala inanamiyorum
Bana da gelemedi ama benim sebep başkaa, eşim uzak yol gemi kaptanı ve 2 gün sonra sefere gidecek, o yüzden çok depresif oldum2 trimester enerjisi bi bana mı gelmedi kızlar
Ay evet evet acele yokkız kocaman olcak işte acele etmeyelim jhda
ay ben de bi kere hissettiiimm çok gariptiiii
yaa Allah kavuştursunBana da gelemedi ama benim sebep başkaa, eşim uzak yol gemi kaptanı ve 2 gün sonra sefere gidecek, o yüzden çok depresif oldum
Ay evet evet acele yok
Teşekkür ederimmyaa Allah kavuştursunkaç gün yok
ay çokmuş kızTeşekkür ederimmGün olsa keşke şimdiye kadar en kısa 4 ay kalmıştı ama bu sefer 1 2 aya geri gelmeyi planlıyor inşallah öyle olur
Allah kavuştursun canım zor bi durummuş senin kiBana da gelemedi ama benim sebep başkaa, eşim uzak yol gemi kaptanı ve 2 gün sonra sefere gidecek, o yüzden çok depresif oldum
ya geçen bi erkek arkadaşım bunu söylemişti sanki ya. eşi gebelik sebebiyle çıkma hakkı kazanmış diyeYaa kızlar ben istifa etmeyi düşünüyorum 10 yıl finans sektoru 7 yıldırda aynı iş yerındeyım,tazmınatım ve ıssızlık maasım yansın ıstemıyorum ama,varmı tanıdıgınız falanyada bu konuda tecrubenız,ne yapmam lazım,dallastan beter bizim iş yeri ya aşırı sıkıldım artık tak etti yani,işe ara vermek istiyorum.varsa tecrubelerınız alırım
doktor kontrolün ne zaman canımya ben 16nın içindeyim 3. gebeliğim hala hissetmiyorumendişelenmeye başladım. öyle 1-2 defa hissettiğim oldu ama o da baya oldu..
Çok normal ende hissetmiyorum 2. Hamileliğin bugün doktora gittim 20. Haftadayim stress yapmayindoktor kontrolün ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?