- Konu Sahibi elektroforez
- #4.641
3 gündür bende de yoktu ben de korktum ama dün gittim kontrole sıkıntı yoktu çok şükür merak etme iyidir inşallahKızlar günaydın
2 gündür mide bulantım yok. Zaten azalmıştı sadece sabahları oluyordu ama artık o da kalmadı . Bir kuşku başladı . Kontrolüme de 2 hafta var gibi Neyi dileyeceğimi şaşırdım Bulamtım geçsin ama çok az kalsın mı demeliydim
Diğer bir konu da artan iştahım ve gece patlayacak gibi olmalarım İlerleyen bölümlere mi geçiyorum diyorum acaba Kendime çeki düzen vermem lazım
Akşam aç yatınca kesin bulanıyor ya 3 gündür yatmadan hemen önce 1 çay bardağı kefir içiyorum hem midemi rahatlatıyor hem de sabah bulantımın azalma sebebi o olabilir diye düşünüyorumB
bende sabah bulantıyla uyandım bugundün aç yattım sabah boyle uyandım gece ac yatmamak lazım sanırım
ben de de aynı durum var belirtiler olmayınca korkuyorum belirtiler varken onlar zaten rahatsız ediyor bi rahat yüzü göremedikya sorma paranoyak olduk iyice, benim de geçen gün full mide bulantım yoktu aha dedim bişey mi oldu acaba hahah mide bulantım olunca da oh diyorum bebişim iyi :)
3 gündğr benim de öyle canım korkma mutfağa giremiyordum ben de dün girdim bişeyler yaptım şaşırdım kendimeKızlar benim bulantıyla aşerme duman oldu uçtu bi anda hayırlara vesile olsun koku hassasiyetim de ortalıkta gözükmüyor ilk deva yemek pişirdim