- Konu Sahibi elektroforez
- #4.381
aa ikizz sizin maşallahh :)İyi geçti kuzum bebişlerimizin kalp atışlarını dinledik. Birinin kalp atışı zayıftı. Haftaya tekrar gidicez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa ikizz sizin maşallahh :)İyi geçti kuzum bebişlerimizin kalp atışlarını dinledik. Birinin kalp atışı zayıftı. Haftaya tekrar gidicez
Evet evet ikizaa ikizz sizin maşallahh :)
22 mi her dönüş hareketini sayma :)Hakikaten 22 saydım
Ay hayırlı olsun ben farketmemişim sonradan gözüken şey d elemeymiş yani öyle mi çok sevindim sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallahEvet evet ikiz
Yok kız bardaktan çıkan sesleri saydım22 mi her dönüş hareketini sayma :)
Evet kuzum biri 6+3 diğeri 6+1 günlük.Ay hayırlı olsun ben farketmemişim sonradan gözüken şey d elemeymiş yani öyle mi çok sevindim sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah
Gittim kuzum şükürler olsun kalp atışını duyduk şuan her şey olması gerektiği gibi dedi. 6 eylülde ikili tarama testi için gideceğizfnd_50 canım naptın gittin mi doktora? Merak ettim güzel haberlerini bekliyorum
He ben cinsiyete odaklanmışımYok kız bardaktan çıkan sesleri saydım
Ay maşallah sağlıcakla gelsin kuzular inşallah canım Allah gönlünüze göre versin çok sevindimEvet kuzum biri 6+3 diğeri 6+1 günlük.
Ay çok sevindim çok, dualarım seninleydi inşallah ben de pazartesi güzel haberler alırım, dua et benim içinGittim kuzum şükürler olsun kalp atışını duyduk şuan her şey olması gerektiği gibi dedi. 6 eylülde ikili tarama testi için gideceğiz
Çok teşekkür ederim kuzum benim Allah razı olsun duam seninle güzel haberlerini bekliyorum inşallahAy çok sevindim çok, dualarım seninleydi inşallah ben de pazartesi güzel haberler alırım, dua et benim için
Smdi hafifledi biraz. Ya ara sira oluyordu ama kısa suruyordu. Smdi korkuttu beni. Bebek saglkli olsunda ben tum sancilara raziyimBende de ara ara oluyor, panik yapmaya gerek yok biraz dinlen gececektir insallah...
Nasl yaptin tarif edermisinYüzük testini denedim şimdi. Normalde 2 çocuk istiyorum.
1.de kız ( yuvarlak) , 2. de erkek( ileri geri) , 3.ve 4.denemede yüzük oynamadı hiç. 4.den sonra tekrar 1. İçin deniyim dedim ve yüzük döndü. Tööbe diyip bıraktım
Bakalım tutacak mı, birkaç haftaya öğrenicez inşallah
O aşamalar okadar zor ki hep çevre yüzündenAyyy o aşamaya bi gelelim heleee
Nasl yaptin tarif edermisin
Kızlar madem merak ettiniz size bilimsel bir video gönderiyorum Deneyin bakalım
Folik asiti sorabildin mi, bizim için de bilgi olsun ne önerdi acaba??Gittim kuzum şükürler olsun kalp atışını duyduk şuan her şey olması gerektiği gibi dedi. 6 eylülde ikili tarama testi için gideceğiz
ben önceden folidoce kullanıyordum. ama gebelikten 2 ay önce neofol e geçmiştim ondan devam ediyorum. bunun içeriği diğerine göre daha zengin demişti doktor sadece folik asit yok içinde. fikir olsun diye yazayım. 60lı tablet 400tl ye almıştımFolik asiti sorabildin mi, bizim için de bilgi olsun ne önerdi acaba??