- 23 Şubat 2023
- 482
- 196
- 40
-
- Konu Sahibi elektroforez
En azindan normal bi durummus rahat etim simdi esim uyandi ise gdiicek yinemi sabahladin diorBen gunduzde uyuyamıyorum hep uyanıgımsıcaklar heyecan falan hepsı etken canım
Aynı benim düzenhosbulduk uyku duzeni diye birsey kalmadi mesela 4 de kalkdim 7 de uyurum 9 da kalkarim aksam 17 den sonra yine 2 saat uyuyorum gun uyumaklar gecior
Ne guzel birbirimizi anliyabilioruzAynı benim düzen
Merhaba benim de son adet tarihim 8 haziran. Ama benim reglim 40-45 günde bir oluyor. Öğrendiğiniz zaman beta kaçla öğrendiniz. Hayırlı olsun sağlıkl gelsin bebişlermiz ♥Selam kızlar , bende aranıza katılıyorum sanırım
Son adet tarihim 7 haziran 6 temmuzda reglime 1 gün kala silik idrar testiyle öğrendim sonra kanda pozitifi gördüm çok şükür
2 gün arayla kanda beta bakıldı sıkıntı yok her şey yolunda dedi doktorum pazartesi kese görmek için gidicem ama sanki zaman geçmiyor biz 9 ay nasıl beklicezbide bazen aşırı sağ kasık ağrım oluyor korkuyorum normal mi sizde de oldu mu
Hayirli olsun hosgeldinSelam kızlar , bende aranıza katılıyorum sanırım
Son adet tarihim 7 haziran 6 temmuzda reglime 1 gün kala silik idrar testiyle öğrendim sonra kanda pozitifi gördüm çok şükür
2 gün arayla kanda beta bakıldı sıkıntı yok her şey yolunda dedi doktorum pazartesi kese görmek için gidicem ama sanki zaman geçmiyor biz 9 ay nasıl beklicezbide bazen aşırı sağ kasık ağrım oluyor korkuyorum normal mi sizde de oldu mu
Merhabalar sağlıkla alın kucağınıza umarımSelam kızlar , bende aranıza katılıyorum sanırım
Doktora gittim bugün kese görünüyor fakat kalp atışını Duymadık.15 gün sonra tekrar gel dediRica ederim, yazın buraya da
Gözünüz aydın kalp atışı da duyulur sağlıkla umarımDoktora gittim bugün kese görünüyor fakat kalp atışını Duymadık.15 gün sonra tekrar gel dedi
47 ile öğrendim ertesi gün dayanamadım tekrar kan verdim 110 çıktı sonra 2 gün sonra tekrar balalım dedi doktorum oda 313 çıktı canımMerhaba benim de son adet tarihim 8 haziran. Ama benim reglim 40-45 günde bir oluyor. Öğrendiğiniz zaman beta kaçla öğrendiniz. Hayırlı olsun sağlıkl gelsin bebişlermiz ♥
Çok teşekkür ederim inanın öğrendiğimden beri içim içime sığmıyor en ufak şeyde korkuyorum biliyorum çok yanlış bu dönemi en güzel şekilde atlatmamız lazım ama işte elde değilMerhabalar sağlıkla alın kucağınıza umarımilk zamanlar bende de ağrılar olmuştu normal olduğunu söylemişlerdi yatıp dinlenince geçiyorsa sorun yoktur bence. İnsan ister istemez aklına kötü olasılıkları da getiriyor ama ben öyle anlarda kucağıma aldığım anı hayal ediyorum. Kötü düşünmeden tadını çıkarmaya çalışıyorum. Burada hemen hemen aynı şeyleri yaşayan kadınlarız ve çok güzel bir enerji var siz de hoşgeldiniz
Çok teşekkür ederim hoş buldumHayirli olsun hosgeldin
Benim de ayni ve cok duzensiz. Burada su an gece 4 , 3.30 dan beri uyanigim ve ne yapabilirimhosbulduk uyku duzeni diye birsey kalmadi mesela 4 de kalkdim 7 de uyurum 9 da kalkarim aksam 17 den sonra yine 2 saat uyuyorum gun uyumaklar gecior
Kizlar bunun sebebi anneyi aslında bebek doğunca uykusuzluğa hazirliyormus vücutBenim de ayni ve cok duzensiz. Burada su an gece 4 , 3.30 dan beri uyanigim ve ne yapabilirimyatakta yatiyorum oyle
Oh ne güzel benim de 39 du 2 gün geçti bugün tekrar verdim. Öğrenince yazarım burdan6 hazi
47 ile öğrendim ertesi gün dayanamadım tekrar kan verdim 110 çıktı sonra 2 gün sonra tekrar balalım dedi doktorum oda 313 çıktı canım
Güzel haberlerini bekliyorumOh ne güzel benim de 39 du 2 gün geçti bugün tekrar verdim. Öğrenince yazarım burdan