- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.961
-
- Konu Sahibi elektroforez
Çok normalTez sureci bittigi ay hamile kaldim :) simdi tamamen bosluga dustum o yuzdenEvet ilk cocuk:) saglikla gelsinler insallah
Beğenmenize çok sevindim.ilk paragrafınız çok hoşuma gitti şimdi düşününce sabah nasıl işe gideceğim vs diyordum ama o kadar zor elde ettim ki o kadar çok iş güç sahibi olmak isteyen var ki kendi düşüncemden utandım 4.yılım çok şükür işimde. kpss gibi bir yükle uğraşıp buralara kadar geldim ekonomik özgürlük paha biçilemez dediğiniz gibi bu sözler beni kendime getirdi nacizhane teşekkürler, kızınıza geçmiş olsun nesi var umarım şimdi daha iyidir, geçmiş olsun
Inşallah kuşum bu sureci beraber geçirmeyi çok isterim umarım olur ve bende burda yerimi alırımAmiiin aşkımmm aminnnnn seni @Safransari yı vebeyons u bekliyorum hayatımızın en guzel zamanlarını beraber gecırelım ınsallah
Çok sevindim senin adına sırayla alalım tüm güzel haberleri inşallahYenı sonucum cıktı canlarım haftaya salı karından kesın gorunur kese dedı3 gunde 96 dan 466 ya cıkmıs cok sukur 10 gunde rapor verdı evde dınlencez kuşumla Tikabasa fnd_50 melegim can
Amiiiin canımmm aminnnÇok sevindim senin adına sırayla alalım tüm güzel haberleri inşallah
Çok gecmıs olsunBeğenmenize çok sevindim.Bir kitapta okumuştum, kitaptaki karakter işe girmek için yoğun çaba sarfediyor ve bakıyor ki herkes memnuniyetsiz, şikayetçi. Kendisi oraya zorlukla girdiği için bunun farkında ama yıllar geçince o da o çarkın dişlileri arasında hayatından memnuniyetsiz, şikayetçi bir insan oluyordu. Bu yanılgıya düşersek mutsuz olan biz oluruz. Ben de 2008 kpss ile işe başladım. Doğum sebebiyle kullandığım 2 yıl ücretsiz izin hariç hep maaşımı harcadım, biriktirdim, idare ettim. Yeşil pasaport hakkımdan eşim ve çocuğumu da faydalandırdım. O kadar mutlu ediyor ki beni bu his. Tabi ki sadece çalışmak değil evde pişirdiğim bir yemeğin beğenilmesi, karınlarını doyurmak da aynı şekilde mutlu ediyor. Çok şükür her anımıza, her günümüze.
Kızım üşüttü sanırım, bütün gün istifrar etti. Ateşi olmadığı için evde idare ettik. Bugün daha iyi. İştahı yok ama toparladı diyebilirim. Teşekkür ederim sorduğunuz için
çok sevindim inşallah hızlıca toparlar, kesinlikle sadece çalışarak yaptıklarımız değil evimiz için yaptıklarımız hepsi güzel değerli şeyler tüm bu yazıklarınız şükür sebebim benim de, il gebeliğim tüp bebekle sahip oldum inşallah güzellikle devam eder çalışmanın faydasını bu zorlu tüp bebek sürecinde deneyimledim halimize çok şükür bin şükürBeğenmenize çok sevindim.Bir kitapta okumuştum, kitaptaki karakter işe girmek için yoğun çaba sarfediyor ve bakıyor ki herkes memnuniyetsiz, şikayetçi. Kendisi oraya zorlukla girdiği için bunun farkında ama yıllar geçince o da o çarkın dişlileri arasında hayatından memnuniyetsiz, şikayetçi bir insan oluyordu. Bu yanılgıya düşersek mutsuz olan biz oluruz. Ben de 2008 kpss ile işe başladım. Doğum sebebiyle kullandığım 2 yıl ücretsiz izin hariç hep maaşımı harcadım, biriktirdim, idare ettim. Yeşil pasaport hakkımdan eşim ve çocuğumu da faydalandırdım. O kadar mutlu ediyor ki beni bu his. Tabi ki sadece çalışmak değil evde pişirdiğim bir yemeğin beğenilmesi, karınlarını doyurmak da aynı şekilde mutlu ediyor. Çok şükür her anımıza, her günümüze.
Kızım üşüttü sanırım, bütün gün istifrar etti. Ateşi olmadığı için evde idare ettik. Bugün daha iyi. İştahı yok ama toparladı diyebilirim. Teşekkür ederim sorduğunuz için
Teşekkür ederimÇok gecmıs olsunıyı olsun mınnoslar hep.ne guzel bı kafa yapısı bende sızın dusuncenızdenım.hayatı yasamak tamda bu degılmı zaten sevdıklerımıze ıyı gelmek kendımıze ıyı gelmek yenı seyler yapmak..dünkü iş konusuna gelıncede 10 gun raporluyum mınık mercımege kıyamadım tüm gün sandalyenın tepesınde oturmaya tam yerlessın ondan sonra gideriz işimize
İnşallah sağlıkla devam eder ve kucağınıza alırsınızçok sevindim inşallah hızlıca toparlar, kesinlikle sadece çalışarak yaptıklarımız değil evimiz için yaptıklarımız hepsi güzel değerli şeyler tüm bu yazıklarınız şükür sebebim benim de, il gebeliğim tüp bebekle sahip oldum inşallah güzellikle devam eder çalışmanın faydasını bu zorlu tüp bebek sürecinde deneyimledim halimize çok şükür bin şükür
Cnm çok sevindimYenı sonucum cıktı canlarım haftaya salı karından kesın gorunur kese dedı3 gunde 96 dan 466 ya cıkmıs cok sukur 10 gunde rapor verdı evde dınlencez kuşumla Tikabasa fnd_50 melegim can
Senin kuşunu severim ben bugünü gösteren rabbime şükürler olsunYenı sonucum cıktı canlarım haftaya salı karından kesın gorunur kese dedı3 gunde 96 dan 466 ya cıkmıs cok sukur 10 gunde rapor verdı evde dınlencez kuşumla Tikabasa fnd_50 melegim can
Yaaa fundaaam demii yaaaSenin kuşunu severim ben bugünü gösteren rabbime şükürler olsunAllahım sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağına aldığın günleri de görelim kuzum benim çok çok sevindim
Varsa cıkar canım.Kızlar yaklaşık 3 saattir sıvı almiyorum gebelik testi yapsam çıkar mı?
Maşallah annesi maşallah saglıkla büyüyor bebişinYenı sonucum cıktı canlarım haftaya salı karından kesın gorunur kese dedı3 gunde 96 dan 466 ya cıkmıs cok sukur 10 gunde rapor verdı evde dınlencez kuşumla Tikabasa fnd_50 melegim can
Çok şükür bin şükür balım benim. Kardeşlerimin burada birer birer bu duyguyu tatmalarına şahit olduğum için de ayrıca mutluyum. Sonucu alınca etiketlerim. Seni de mutlaka yani inşallahYaaa fundaaam demii yaaaAllahıma sükürler olsun gösterdi bize bu heyecanıda tatmayı.. senın sonucunuds heyecanla beklıyorum ve takıpteyım senıde
Kaçıncı gün canım?Kızlar yaklaşık 3 saattir sıvı almiyorum gebelik testi yapsam çıkar mı?