2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Benimde sabah 5 den aksam 19:00 a kadar uyumadı. Kontrolümüz vardı sabah dr a 23 saatte en fazla 7 saat uyuyor normal mi dedim. Yenidoğan beneğin günde 18 saat uyuması lazım diyor benim ki o kadar uyanık kalıyor resmen. 😔 Dr bebeğimin çok korkak olduğunu dış dünyaya adapte olamadığını o yüzden böyle olduğunu söyledi. Zaten uykusu oluyor ama resmen dalamıyor asker gibi sürekli tetikte. Tek gözü açık yatağa bıraktığın an kıyamet kopuyor. Yarım kundak ya da uyku tulumu önerdi. Sen kullanıyor musun? Ben yarım kundak yapamıyorum kollarını açıyor hep yarın uyku tulumu alacağım 0,5 tog kolları kapalı olanlardan olsun dedi.
Uyku tulumunun içerisine sadece zıbın mı giydiriyoruz nasıl oluyor o hiç bilgim yok 🙈

O krem yaraya mi iyi geliyor yoksa vajinal doğumda ikinmaktan kaynaklı bu hale gelen makat bölgesine iyi mi geliyor :( zaten asıl sorun bu, bu çözülürse kan da gelmez yara da olmaz. Yani ne zaman geçiyor tahminen :( herkes vajinal çok güzel hemen iyilesiyosun eskisi gibi oluyor cabuk vs diyor da kimse bundan bahsetmiyo :( on numaraymis gibi anlatiyorlar. Herkeste olmuyordur belki ama bir çözümü olmalı:( o bölge eski haline gelse geçecek zaten... İçerde bir sorunum yok gakiba ama tam çıkış yerine yakın iç kısımda basurlar oluştu demekki diyorum her wc seansinda çıkıyor ortaya afedersin.... Az önce baktım aynayla yine kac tane ise artık o kanayan dışta duruyor hala diğerleri geri inmiş mesela :( krem yakıyor mu bu arada yarayı :( iyi gelirse ben de süreyim🫠 ben de geçen gidişim çok kötüydü ağladım resmen dedim tekrar doğurmayi cidden tercih ederdim :(
Canımmm çok geçmiş olsun 🥹🙏🏻

Kızlar biz sanırım atak haftasına çok hızlı bir giriş yaptık, sabahın 6’sından beri deli gibi bağırıyor.. memeyi zaten istemiyor, biberon bile almadı.. uykuya direniyor.. mahvolmuş durumdayım
Canım benim geçen hafta öyleydi ,ne meme ne mama ,sadece ağlıyor uyumuyordu .Şimdi de çok farklı değil geçecek inşallah 🙏🏻

Günaydın kızlar, ben mastit oldum hüngür hüngür ağlıyorum bu nasıl bir acı 😔 emzireyim dedim ama mümkün değil canımdan can gitti şuan. Bu nasıl geçecek 🥺
Çok geçmiş olsun aynı süreci ben de yaşıyorum ağlamaktan yoruldum sanki hiç geçmeyecek gibi psikolojim alt üst oldu

Aynı biz ben bir inat o bir inat gidiyoruz hoplaya hoplaya pilates topunda sizinde erkek mi bebeginiz erkek bebekler emme konusunda daha zorluyomus çene yapıları kızlara göre daha güçsüzmüş doktor söyledi
Evet erkek sorma ya emzirin diyorlarda nasil emzireyim emmeyince once mama veriyorum sonra emzirmeye calisiyorum

Kizlar annem nerdeyse 40 gundur vendeydi bugun gitti cok zor psikolojim agladim ayrilmak zor geldi neden bilmiyorum 2 saat var aramizda ama iste alismistim

Çok geçmiş olsun aynı süreci ben de yaşıyorum ağlamaktan yoruldum sanki hiç geçmeyecek gibi psikolojim alt üst oldu
Sana da çok geçmiş olsun canım. Şuan doktora gidiyorum bir çözüm bulursa mutlaka iletirim. Burada da eskiden açılan konularda buzla iyileştirenleri okudum. Akşam buz deneyeceğim mutlaka

Back
X