- 26 Aralık 2014
- 1.154
- 1.824
- 333
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #35.681
Cnm.benimki dahada artti valla. Fitil kullanmam lazim doktora gdcem biran once insallah bende kurtulurum kuzumKuzum dün kan ve idrar verdim şok oldum sonuçlar karşısında dedim bu sonuçlar benim olamaz kesin birisiyle karıştırdılar9 ay sonra ilk defa idrar tahlilim temiz çıktı hiç bir şey kullanmama rağmen şoktayım bugün doktor da alttan muayene etti yine gerim gerim gerildiğim bir gün oldu Akıntı vs hiçbir şey yok dedi ay dedim as bayrakları as kurtuldum çok şükür seninde öyle olmuştur muhtemelen inşallah tabi
Sen başla şimdiden canım hiçbir süt ve süt ürünlerini tüketme genelde süt alerjisi oluyor bak bakalım bebiton rahatlayacak mı bir 3 gün dene cünkü yediklerimizin etkisi 3 gün sürüyormuş
Evet uyumustu uykuyla alakali degildir bence cok takildi aklima yaaUykusuzluktan olabilir mi o gün uyumuş muydu hiç canım
imagination forever @papatya113 kuzuyu bende çok merak ediyorum canım umarım iyilerdir bildirim görüyorsa en kısa sürede güzel haberlerini bekliyoruz canım bizi artık merakta koyma
Ay benimki hastanelerde gezmelerde uyudu bir güzel şimdi uyumuyor zilli ya emdirmeye diye kaldırdım o saatte bebe dediğin uykulu gözlerle emer sonrada bayılır gider bu açmış gözlerini çipil çipil etrafa bakıyor kıyamıyorum da ısırasım geliyorAma içerdeki kocamın horultusunu duydukça ayar olmaya başladım sanırım birazdan kalkıp bir tane çarpacam uyansın diye
Biz bir haftalıkken göbeğinden iltihap geliyor diye gitmiştik çocuk doktoruna, bize 28 nisana kendisi gün verdi. 45. Günden sonra gidebilirsin canım. Çocuk doktoru sanırım kendisi yönlendiriyor ortopediye, sen yine de bir sor canım doktorunaKızlar kalça çıkığı kontrolüne ne zaman götürüyoruz. Ortopediye mi yoksa çocuk doktoru mu yaptırıyor.bilginiz var mı
Benim bebeğinkide hep öyle oluyor. Ağladığı icin olabilir cünkü acıkınca aşırı ağlıyor göz altları mor gibi oluyor şiş oluyor. Şimdi de grip oldu burnu tıkalı gözleri şiş öksürük
Grip benimki de oksuruk hapsuruk burnu tikali nasil gecer acaba cok endiseliyimBenim bebeğinkide hep öyle oluyor. Ağladığı icin olabilir cünkü acıkınca aşırı ağlıyor göz altları mor gibi oluyor şiş oluyor. Şimdi de grip oldu burnu tıkalı gözleri şiş öksürük
Bize çocuk doktoru şu gün gelin demişti gittik, kalça ultrasonu istedi sistemden. Ultrason bölümüne gidip çektirdik geri geldik yorumladı canımKızlar kalça çıkığı kontrolüne ne zaman götürüyoruz. Ortopediye mi yoksa çocuk doktoru mu yaptırıyor.bilginiz var mı
Biz de gece boyunca saat başı ayaktaydıkKızlar bu kız uyumuyorikiden beri yine ayaktayız.Kabızlığa ne iyi geliyor .Cok kaka yapıyor dediğim günlerden kabızlığa nasıl geldik bilmiyorum
Yaptırmadan hepımız ıyıce arastıralımda beraber hareket edelım kuzucum.bızım dr da dogru olanın bızım eskı sıstemden devam etmemız gerektıgını soyledı bırde şey dedı aşıyı bıraz gecıktırebılırız dedı,mesela 60. Gunde degılde 80. Gunde mesela gibi.ben bısey olmaz diyene ınanmıyorum zaten denek yaptılar bebeklerımızı covıd asısına dönmesinde sonra,bılıyosun bu yasta kalp rahatsızlıgı cıktı,keza babamdada,dedemdede ben kesınlıkle aşıya baglıyorum.iyice düşünüp öyle karar verecegımKuzum benimkide sürekli aranıyor normal durmuyor bende aç diye emzirme sıklığını arttırdığım için çok geldi o yüzden kustu bugün çok kusmadı mesela dün oluk oluk çökelek tarzı da değil bildiğin süt şeklinde çıkardı doktora sordum bende sürekli öyle mi kusuyor dedi yok dedim dün öyle oldu mide kapakcıkları tam gelişmemiş oldugu için normal dedi ama sürekli fışkırır tarzda kusuyorsa alerji sebebli olabilirmiş hemen beslememek gerekiyormuş bir 45 dk falan beklemek gerekiyormuş ay bende durmadığı için sussun diye sokuyorum sürekli ağzına
Bu arada aşıyı da sordum hepatit b nin bir doz fazla olmasından zarar gelmez dedi yani zarar verem bir alı değil dedi ama tabi doğru olan aşıyı olanların eski sistem devam etmesi dedi
Sağlık ocağına da yazdığımda böyle bir cevap aldım ama tabi diyemedim madem öyle niye yaptırdınız yaptırmasaydınız diye sinir oldum tabi ama artık iş işten geçti
HahahaAy biz de bugün kadın doğuma kırk kontrolüne gittik adama daha önce spiral olayını sormuştum kontrolde bana hemen takamayacağını söyledi benim rahimde eski sezeryan yerimin çok inceldiği için bir 6 ay takamam dedi anca 2-3 kere o süreçte adet olursan bizim için iyi olur o zaman takabilirim dedi doğum kontrol hapı da karaciğer değerlerimi arttırabilir diye vermedi ilişki olabilir ama dikkat edin dedi 6 ay sonra kontrole çağırdı
Ben de dedim 6 ay sonra bir bakıyor muşsunuz kese gözüküyorSakın dedi
Neyse çıktık eşim de diyor ki sanki bir şey yaptığımız var kuruduk iyice
Bizim en son işte saat tarihindeki hafta
Canım benkmkıde 3.gunde yaptı dun.ben gun kurusu kayısısı yedım 4 tane,cok su ıctım,bebegı cok sık emzırdım,masaj yaptım karnına poposuna zeytınyag surdum yaptı dun cok şükür.deneyebılırsın hepsını ınternetten arastırdım ona gore uyguladımKızlar bu kız uyumuyorikiden beri yine ayaktayız.Kabızlığa ne iyi geliyor .Cok kaka yapıyor dediğim günlerden kabızlığa nasıl geldik bilmiyorum
Ya benim bebe surekli ıkınıyor uykuda bile. Acaba tehlikeli mi. Kaynanam ilk defa bu kdr ıkınan cocuk görmüş. Oyle deyince korkmaya basladim vallaBiz de gece boyunca saat başı ayaktaydıkıkınmaktan mahvoldu resmen.. çıkarabildiği bir şey de yok
Emmek de istemiyor ki tam emmeye başlıyor kıvranıp ağlıyor .Tam uykuya dalıyor yine kıvranıyor .Ac sanıyorum mama vereyim dedim onda da aynısını yapıyor.Ben çözemedim bunu .İlk ay her emdiğinde yapıyordu .Şimdi kabız olduYaptırmadan hepımız ıyıce arastıralımda beraber hareket edelım kuzucum.bızım dr da dogru olanın bızım eskı sıstemden devam etmemız gerektıgını soyledı bırde şey dedı aşıyı bıraz gecıktırebılırız dedı,mesela 60. Gunde degılde 80. Gunde mesela gibi.ben bısey olmaz diyene ınanmıyorum zaten denek yaptılar bebeklerımızı covıd asısına dönmesinde sonra,bılıyosun bu yasta kalp rahatsızlıgı cıktı,keza babamdada,dedemdede ben kesınlıkle aşıya baglıyorum.iyice düşünüp öyle karar verecegım
Hahahabızımde aynı yaa 1 yıl olcak hazıranda ayy ben zaten cok gıcıgım erkek tarafına kocaya kv ye kalsın bu aralar ilişki falan senın dedıgın gıbı erkekler horul horul uyusun bızde zombı gıbı gezelım bıde aılesı yok akrabalarını agırlayalım,daha kadın bı kap yemek yapıp getirmedi ama lafta cocuga herseyı yapıyor sacma sapan işler.annemde demıskı esıme pazar gunlerı gelsınler aksamları bebek uyuyo gunduz gelsınler demıs,bı pazar gunlerı eksıktı zaten,kendı hazırlasa hıc sorun yok ama hanfendı yerınden kalkmadıgı ıcın sınırlenıyorum.
Canım benkmkıde 3.gunde yaptı dun.ben gun kurusu kayısısı yedım 4 tane,cok su ıctım,bebegı cok sık emzırdım,masaj yaptım karnına poposuna zeytınyag surdum yaptı dun cok şükür.deneyebılırsın hepsını ınternetten arastırdım ona gore uyguladım
Günlerdir böyleyiz biz de .Eskiden öyıe olunca kaka yapardı .Şimdi kaka da yapamıyor .Ah ne çok kaka yapıyor dediğim için pişmanım keşke yine yapsaBiz de gece boyunca saat başı ayaktaydıkıkınmaktan mahvoldu resmen.. çıkarabildiği bir şey de yok
Canım meme durumu ne oldu ,hala sıkıntı yaşıyor musun!Bugun kızım da emmek istemiyorBiz de gece boyunca saat başı ayaktaydıkıkınmaktan mahvoldu resmen.. çıkarabildiği bir şey de yok
İnşallah canım ben baya şaşırdım 9 ay sonra bir ilk gerçekleşti sende inşallah hemen kurtulursunCnm.benimki dahada artti valla. Fitil kullanmam lazim doktora gdcem biran once insallah bende kurtulurum kuzum
Bilemedim canım kendini ağlarken çok sıkıyorsa da olabilir ama kötü bir şey olduğunu sanmıyorum içini ferah tut kontrolünüz ne zamanEvet uyumustu uykuyla alakali degildir bence cok takildi aklima yaa
Bizim bir ay da yaptılar doğum paketimizin içinde vardı ultrasonla bakıyorlar çocuk doktorumuz yönlendirdi devlette nasıldır bilmiyorumKızlar kalça çıkığı kontrolüne ne zaman götürüyoruz. Ortopediye mi yoksa çocuk doktoru mu yaptırıyor.bilginiz var mı
Çok canım sıkıldı ne yapabiliriz 80 güne uzatsak sorun olmaz mı yani 5 mayısa gün verdiler bize bir de öğün mutlaka gelin dedi açtığı anda 3-4 bebeğe veriyorlarmış söylesem mi ki onlara da bilemedim beklemesinler mademYaptırmadan hepımız ıyıce arastıralımda beraber hareket edelım kuzucum.bızım dr da dogru olanın bızım eskı sıstemden devam etmemız gerektıgını soyledı bırde şey dedı aşıyı bıraz gecıktırebılırız dedı,mesela 60. Gunde degılde 80. Gunde mesela gibi.ben bısey olmaz diyene ınanmıyorum zaten denek yaptılar bebeklerımızı covıd asısına dönmesinde sonra,bılıyosun bu yasta kalp rahatsızlıgı cıktı,keza babamdada,dedemdede ben kesınlıkle aşıya baglıyorum.iyice düşünüp öyle karar verecegım
Hahahabızımde aynı yaa 1 yıl olcak hazıranda ayy ben zaten cok gıcıgım erkek tarafına kocaya kv ye kalsın bu aralar ilişki falan senın dedıgın gıbı erkekler horul horul uyusun bızde zombı gıbı gezelım bıde aılesı yok akrabalarını agırlayalım,daha kadın bı kap yemek yapıp getirmedi ama lafta cocuga herseyı yapıyor sacma sapan işler.annemde demıskı esıme pazar gunlerı gelsınler aksamları bebek uyuyo gunduz gelsınler demıs,bı pazar gunlerı eksıktı zaten,kendı hazırlasa hıc sorun yok ama hanfendı yerınden kalkmadıgı ıcın sınırlenıyorum.
Canım benkmkıde 3.gunde yaptı dun.ben gun kurusu kayısısı yedım 4 tane,cok su ıctım,bebegı cok sık emzırdım,masaj yaptım karnına poposuna zeytınyag surdum yaptı dun cok şükür.deneyebılırsın hepsını ınternetten arastırdım ona gore uyguladım
Doğum paketi dediğiniz doğum sigortası mı benim de doğum sigortası vardı sompo sigortası acaba var mı ben de bakayımBizim bir ay da yaptılar doğum paketimizin içinde vardı ultrasonla bakıyorlar çocuk doktorumuz yönlendirdi devlette nasıldır bilmiyorum
Çok canım sıkıldı ne yapabiliriz 80 güne uzatsak sorun olmaz mı yani 5 mayısa gün verdiler bize bir de öğün mutlaka gelin dedi açtığı anda 3-4 bebeğe veriyorlarmış söylesem mi ki onlara da bilemedim beklemesinler madem
Ay benimkiler de bir ara geliriz demişler sinir oldum kaçacak yer arıyorum şuanNe zaman geleceği de belli değil de inşallah gelmez bir işe yardığı da yok benimkinin de asla anca başımda kaynanalık yapıyordu
Mastit belirtileri değil mi hiç yaşamadım amaKızlar doğumdan 3 hafta geçti. Her emzirme sonrası bir titreme geliyor bana 2 saat sonra da ateşler içinde uyanıyorum. Sağıyorum öyle sütümde yok. Mememdeki daha önceden olan kitlede kocaman oldu bütün gece ağladım . Bebek mememi boşaltamıyor ne yapsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?