- 2 Ekim 2022
- 2.222
- 2.978
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #35.641
VAjinal enfeksiyon benimki. Hamileligin ilk aylarinda basladi doktor hamileyken olabilir hormonlardan dolayi dedi dogumdan sonra gecer dedi ama dahada artti sanki. Benim tek sikayetim kokuEnfeksiyonu nerden anliyosunuz kan idrar vs mi verdiniz yoksa kendin mi öyle oldugunu dusunuyosun
Kızlar sling kullanan var mı aranızda ya da kanguru
Günaydın bacıkolaaarrbenim haftasonu misafirlerim vardı, birkaç gündür giremedim o yüzden neler neler konuşulmuş özlemişim burayı beni etiketleyenler olmuş kızlar kusura bakmayın tek başıma olunca ancak yazabiliyorum
Canım ben mochi giyilebilir aldım geçenlerde, doğal sağım modunda 12. Seviyede sağıyorum, diğer modları denemedim bu seviyeden memnununemzirme danışmanı gündüz 3 gece 2 sağım toplam 5 sağım istiyorum dedi, mümkün olduğunca sağmaya çalışıyorum ben de
Canımmmkusura bakma yeni dönüyorum.. Allah’ın dağı Bitlis’e bile kargolar İstanbul’dan Ankara’dan 3-4 güne geldi valla batıdaysan sana aynı gün bile gelebilir..
Ben avent kolik aldım, bin pişman oldum bebeğim beslenemedi ve sarılık oldu. Hastanede de sütüm gelmediği için mama verdiler, mama vermek için eczaneden rastgele bir biberon aldık sen düşün.. bazen çok ince düşünüp aldığımız şeyler bela oluyor insanın başına.. doğumdan önce Dr browns’un kolik biberonunu almıştım onu kullanıyorum hiç değilse gaz yapmıyor.. hem hızlı akışlı hem de dediğim gibi gaz yapmaması beni çok rahatlattı
30 ml mamanın 10ml kadarını kaç dk çekmek zorunda kaldı yavrum, büyük pişmanlık benim için
Ben molfix kullanıyorum hatta halen 1’deyim.. sızdırma vs yok bende.. bizim kız mı küçük acabaama en son tartıldığında doğum kilosuna 1 kg almıştı, 4300 gr ama 1 no kullanabiliyoruz.. geçen 2 noyu denedim, bez belindwn aşağı kaymış, o yüzden 1’e devam ediyorum şimdilik
Canım zor biliyorum ama uykusuzluğa yorgınluğa bile alışıyor bedenin, ben 25 günlükten itibaren kendim bakıyorum, zor evet ama dırdır yok vırvır yok.. Emin ol mecburiyet hali sana güç verecekkendine güven
Canım ben de bayramdan önce bir danışmanla görüştüm, sütü artırmak için aldım ben, diğer konularda da program yapıyor. Ben 1500’e aldım ama bu danışman 10 günlük daha uygun fiyatlı kamplar yapıyor grup halinde, ben bireysel aldım.. bana kürler falan attı, faydası oldu, ama tek başıma olduğum için birini yapsam diğerini yapamadım., buna rağmen faydasını gördüm..istersen sana özelden atayım
Pazartesi çocuk gastroenteroloji bölümüne randevumuz var orada alerji için test yapacaklarmış ondan sonra diyet verirler dedi sorun neyse çıksın inşallah ortaya da yavrum çok acı çekiyor . Zaten geçmeyen piştiği var doktorda besin alerjisi muhtemelen dedi bakalım test yapılsın da hemen diyete girmek istiyorum poposu çok acıyorAlerjidir canım genelde süt ve süt ürünleri alerjisi oluyor doktoruna danış yediklerine dikkat et diyecek muhtemelen bizde ilk kızımda yaşadık süt ürünlerini kes 3 gün boyunca öyle bir gözlemle sütten yediklerimiz 3 günde atılıyormuş
Bugün gittik doktora muhtemelen besin alerjisi dedi zaten geçmeyen pişiği var yavrumunBende bebeğimin şiddetli kusması sebebiyle uzun bi araştırmaya girmiştim. Süt alerjisinde böyle oluyormus. Yeşil mukuslu kaka kakada kan görülmesi. Bizde kaka normaldi kan falan yoktu ama kusma coktu. Süt alerjisi icin ben diyete girdim 2 hafta. Süt ürünleri yemiycem. Kusmasına bakıcaz sonra tekrar yiycem o zamanda kontrol edicez. Ona göre yol izliycez. Ya ağır reflü yada süt slerjisi dediler. Birde ismini unuttum birşey sendromuydu onuda aşırı araştırdım. Bizim belirtilerimiz resmen o gibiydi korktum. Doktorda ondan şüphelendi ultrason yaptılar çok şükür o çıkmadı. Siz bi doktora gidin süt alerjisi icin bakar büyük ihtimal
Ya o bende de oluyor birde sanki idrar kaçırıyorum sanki iç çamaşırım ıslanıyor sürekliYa ben bir şey sorucam akxbwidnkd bu rahim ne zaman kendine geliyor ortalamayani şöyle wc çıkınca normal tuvalet için falan sanki aşağıya doğru vajinaya baski oluyor hâlâ evet azaldı arada oluyo ama ne kadar daha sürecek ya...
Of bende çok korkuyorum ya travma oldu resmenBende enfeksiyon sorunumu halletmeden baslayamam ayrica bendede korku var
Benım lıbıdo sıfırHic bilmiyorum valla anlayamadım bi de çok afedersiniz koyun can derdi kasap et muhabbeti gibi olacak ama ilişkiye ne zaman girilebilir mesela skdhiwdk internette 6-8 hafta denmiş ama 2010 kk konularında dikiş düştüğü gibi 8. Gün yaptım diyen var şok oldum ben 8. Gün yataktan yuvarlanarak kalkiyodum jsbxjsnsjjsjd azmadim kudurmadim yapasim bi var bi yok sadece süreci merak ediyorumkanama da yok 2 haftadır e dikisler de düştü sadece bu kesi yeri sızlıyor arada çok yürürsem vs
Yok valla beklesin bi 45 gün dahaSenin askerlik bugün son buluyo aksbuqhdiwhuwjdiwhdi yani tamam 40 çıktı evet de vücut da buna okey oluyor mu ikinci üçüncü bebesi olanlara soruyorum özellikle nasıl ilerlemek lazimbiraz korkutuyor da skndjdjdj
Evinizin derecesi yeterli ise body üzerine tulum yada takım yeterli diye düşünüyorum bence fazla fazla giydirmeye gerek yok bulundugunuz il neresi havası nasıl bilemem ama sıcaksa orta battaniye çok soğuksa kalın battaniye yeterliKizlar yaa ven oglumu cok mu giydiriyorum acaba terliyor puset icinde bir de doktora gitmistik gecen hastanede twrleyip usudu sanirim burnundan nefes alamiyor nasil giydiriyorsunuZ? Giysi konusunu ayarlayamiyorum
Bende ilk oğlumda sutum yoktu mama karşıtı davrandim emmeyi kabul etmiyordu tam rezillik çekmiştim sırf bu yüzden lohusaligim hatta ilk aylarim zehir gibi gecmisti sonra baktım oyleside büyüyor boyleside 2. Ye Dedim eğer sütüm olmazsa alisacakmi alismayacakmi korkmayacaksin ama çocuğunu aç birakmayacaksin dedim kafa rahat olunca diye düşünüyorum sütüm fazla fazla geldi.. 3. De hemen gelmesede bir kaç güne geldi hastanede mama verelim mi sekeri düşmesin vs dediğinde hemen kabul ettimBunu oğlumda yaşadım ben de .Bir arkadaşımın kıyaslamasından dolayı kendime zehir ettim o dönemi .Sonra dedim bir çocuğum daha olursa böyle davranmayacağım ama kaygılar yine peşimi bırakmadı kızımda daama artık gittiği yere kadar demek istiyorum .Zaten çocuk büyütmek çok zor daha da zorlaştıyoruz
Ben ellerini ilk gün kapalı tuttum sonra hep açıktıKızlar bebişlerinizin elini hala kapatıyor musunuz? Ben sürekli çorap takıyordum çıkarayım artık dokunsun çocuk dedim ama elleri sürekli yüzünde çok çiziyor kendini iz kalcak diye korkuyorum ya
Benimki emerken mzellikle çok yüzüne götürüyor gözünü bile oyuyor resmen ya sürekli eller yüzündeBen ellerini ilk gün kapalı tuttum sonra hep açıktı
Ben süt verirken bir yandan parmağımı tutmasini yada eliyle gogusume dokunmasını saglardim bunu yüzünü cizmesin diye değil sadece sanki enerji verdiğini hissettiğimdenBenimki emerken mzellikle çok yüzüne götürüyor gözünü bile oyuyor resmen ya sürekli eller yüzünde
Benim ki emerken mememi cimcikliyor djjckcBenim bebe saçını yoluyor yaa saçını tutuyor elini kitliyor zor aciyorum degisik degisik seyler yapio bu cocuk
Çok hapşırıyor benimkide sümüklü hepKizlar bebegi cok hapsuran var mi ? Burnu tikali
5 ay yapmadım valla benHic bilmiyorum valla anlayamadım bi de çok afedersiniz koyun can derdi kasap et muhabbeti gibi olacak ama ilişkiye ne zaman girilebilir mesela skdhiwdk internette 6-8 hafta denmiş ama 2010 kk konularında dikiş düştüğü gibi 8. Gün yaptım diyen var şok oldum ben 8. Gün yataktan yuvarlanarak kalkiyodum jsbxjsnsjjsjd azmadim kudurmadim yapasim bi var bi yok sadece süreci merak ediyorumkanama da yok 2 haftadır e dikisler de düştü sadece bu kesi yeri sızlıyor arada çok yürürsem vs
Bizdede öyle canım sabah 4-5 akşam 4-5 saat uyanık gündüz ve gece de uyuyor ama uyuyunca uykusu iyi şimdilik üç dört aylık gibi uykular tepetaklak oluyor felalet bir hal alıyor inşallah yaşamayız da 4. Ay uyku gerilemesi diyorlar hattaKızlar bebekleriniz günde kaç saat uyuyor ya toplamda. Benimki 24 saatte toplasan 7-8 saat anca uyuyodur. Çocuk bir uyanınca bir daha 4-5 saat gözünü kırpmıyor. Normal mi bu durum
Sen ne giyiyorsan ondan bir kat fazla olması yeterli diy ebiliyorum ama erkek bebekler sıcağı sevmeyebilirKizlar yaa ven oglumu cok mu giydiriyorum acaba terliyor puset icinde bir de doktora gitmistik gecen hastanede twrleyip usudu sanirim burnundan nefes alamiyor nasil giydiriyorsunuZ? Giysi konusunu ayarlayamiyorum
Valla daha ne kadar tepetaklak olur bilmiyorum. Gece uyumuyor bizimki öğretemedim gece gündüzü 19’gündeBizdede öyle canım sabah 4-5 akşam 4-5 saat uyanık gündüz ve gece de uyuyor ama uyuyunca uykusu iyi şimdilik üç dört aylık gibi uykular tepetaklak oluyor felalet bir hal alıyor inşallah yaşamayız da 4. Ay uyku gerilemesi diyorlar hatta
Ay saymadim hiç ya uyuduysa şükür edip işime baktim bazen şaşılacak kadar uyuyor bir yatışta bazen de bir damla uyumaz mi uyumuyor o yüzden saymadim yani bilmiyorum sjbdjdndjdjd banyo yaptirmadigim günler daha huzursuz ama onu keşfettim benKızlar bebekleriniz günde kaç saat uyuyor ya toplamda. Benimki 24 saatte toplasan 7-8 saat anca uyuyodur. Çocuk bir uyanınca bir daha 4-5 saat gözünü kırpmıyor. Normal mi bu durum
Ay o dayansa ben dayanamam o kadar sjbxjsbdsbndncjd kendime guvenirsem denerim bi ara5 ay yapmadım valla bendün sordu ne zaman olır diye 5 ay dedim gene ben #tavsiyedeğildir
Şu kadar fecisini yaşadım 10 dk uyku 10 uyanık 10 dk uyku 10 dk uyanık iki ay bu şekilde reziiiil etti beni gece gündüzValla daha ne kadar tepetaklak olur bilmiyorum. Gece uyumuyor bizimki öğretemedim gece gündüzü 19’gündebir de uyuyor mesela beslemek için 3 saatde mecbur zorla uyandırıyorum sonra bir daha asla uyumuyor inat ediyor sanki. Gözü kapanıyor zorla açıyor gözünü inatçı bir koç burcu kızı resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?