2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Yatağa önce ayak kısmını koyun ki boşlukta gibi olup Moro refleksiyle irkilmesin. Bir de derin uykuya 20 dkda dalıyorlarmış 20 dk kucakta tutmak sonra da sarsmadan yatağa koymak lazım. Kucaktan sonra yatak zeminin soğuk gelmesi de uyandırıyormuş, belki (mutlaka yatırırken çıkarmak kaydıyla!) ısıtılmış bez veya havluyla çarşafta önden sıcaklık yaratılabilir. Yatırmadan önce kumaşları kaldırın ki Allah korusun örtüyü çekip risk yaratmasın.
Yatağa yatırdıktan sonra uyanır gibi olursa elinizi üstten hafifçe bastırın hoşuna gidiyor o baskı ve sıkışıklık hissi. Elini kolunu yüzüne çarpıp uyanmaması için de sıkı olmayan yarım kundak önerebilirim

Belki öyle yapıyorsunuzdur ama kaynatıp ılıttığınız içme suyunu cam bir şişeye koyun hep hazır dursun.
Fırsat buldukça kaynar su hazırlayıp termosa koyun. Termosun sıcak tutma süresine göre ama en geç 6-8 saatte bir fırsat buldukça termostakini yeni kaynar suyla değiştirin/tekrar kaynatın. Mama verme saatini beklemeden yani.
Ilık ve kaynar suyun ölçüsünü ayarlamak kalsın size sadece. Bunları beşiğin yakınlarında bir masa/sehpada hazır tutabilirsiniz.

Memcy diye bir merhem var emzirmeden önce yıkamak gerekiyor ama çok iyi geldi deneyebilirsiniz.

Bugün bana kanamanda veya akıntında koku var mı diye sordular. Vajinal enfeksiyon oluyormus oda mastit falanda yapıyormus hatta. İhmal etme bi doktora görün
Çok geçmiş olsun canım ateşim yok belki de vardı geçen haftalarda su gibi oluyordum iç çamaşırıma kadar geceleri değiştiriyordum ama hiç farketmedim mastit dıştan anlaşılıyor mu senin bende de bir tanesinde ağrı var ama dıştan gözüken bir şey yok süt incisi gibi gözüküyor beyaz bir kabarcık akıntı olabilir rahimde kanama alanı vardı antibiyotik kullanmıştım sonra dökülmeye başladı o kadar kötü kokuyor ki ben normali o şekilde sandım ondan muhtemelen ama antibiyotik kullanmıştım zaten niye öyle oldu anlamadım bu arada cook geçmiş olsun bayağı yüksekmiş değerin çok şükür iyisin artık

Gazi vardir ya da uykuludur ondan tutamiyor tutmak istemiyor kendilerini zorlamak istemiyolar acikcasi

Başından beri böyle tutamayinca sinirleniyodu kavrayamiyor diyordum gücü yetmiyor şimdi sağ memeyi tutsada ağzında olsada sinirlenip aranma refleksine devam ediyor sanki ağzında değilmiş gibi oysaki ağzında arada emiyo tekrar bırakıp tekrar kavga sırtımdan terler inene kadar mücadele edip sonunda biberonu veriyorum aynı süt biberon değdiği anda kesiliyo herşey çok mutlu sakin

Kızlar bizde molfix Pişik yaptı ya ne kullanıyorsunuz
Molfix, baby turco, sleepy bio-natural ve goon kullanmış biri olarak kesinlikle goon diyorum. Molfix pişik yapıyordu, sleepy kokuyordu ve kaka kalırsa (çok az olsa bile) bez popoya yapışıyor kesinlikle çıkmıyor, baby turco kalıbı küçük (bizim için olumlu) ama kağıt gibi aşırı sert bacaklarını kesti hep her yeri pişik oldu. Goon ise yumuşacık. Aşırı kaka yaptığında bacak arasından kıyafeti boyayabiliyor onun dışında dışarı çıkıyorsam bunlardan goon kullanıyorum.

Sleepy ıslak mendilden memnun değilim ben de ebebek kendi markasını deneyeyim dedim aman aman o ne öyle taş gibi. Molfix deneyeceğim. Islak mendil önerisine açığım ben de

Günaydın bacıkolaaarr benim haftasonu misafirlerim vardı, birkaç gündür giremedim o yüzden neler neler konuşulmuş özlemişim burayı beni etiketleyenler olmuş kızlar kusura bakmayın tek başıma olunca ancak yazabiliyorum
Hangi programda kaç dk ve kaç kere sağıyorsunuz
Canım ben mochi giyilebilir aldım geçenlerde, doğal sağım modunda 12. Seviyede sağıyorum, diğer modları denemedim bu seviyeden memnunun emzirme danışmanı gündüz 3 gece 2 sağım toplam 5 sağım istiyorum dedi, mümkün olduğunca sağmaya çalışıyorum ben de
Aramadan buldum da böyle bir şey düşünüyorum ne kadar sürede kargo eline ulaştı ona göre dusunucem bi de linklerini atar mısın özelden bana
Canımmm kusura bakma yeni dönüyorum.. Allah’ın dağı Bitlis’e bile kargolar İstanbul’dan Ankara’dan 3-4 güne geldi valla batıdaysan sana aynı gün bile gelebilir..
1 numara bayağı yavaş elimle sıkınca akıtmıyor bebeğin çekişiyle geliyor
Ben avent kolik aldım, bin pişman oldum bebeğim beslenemedi ve sarılık oldu. Hastanede de sütüm gelmediği için mama verdiler, mama vermek için eczaneden rastgele bir biberon aldık sen düşün.. bazen çok ince düşünüp aldığımız şeyler bela oluyor insanın başına.. doğumdan önce Dr browns’un kolik biberonunu almıştım onu kullanıyorum hiç değilse gaz yapmıyor.. hem hızlı akışlı hem de dediğim gibi gaz yapmaması beni çok rahatlattı
Benimki bitiremiyor saatlerce 1 numara ile ya sizinki nasıl bayağı uzun sürüyor çekmesi
30 ml mamanın 10ml kadarını kaç dk çekmek zorunda kaldı yavrum, büyük pişmanlık benim için
Ben molfix kullanıyorum hatta halen 1’deyim.. sızdırma vs yok bende.. bizim kız mı küçük acaba ama en son tartıldığında doğum kilosuna 1 kg almıştı, 4300 gr ama 1 no kullanabiliyoruz.. geçen 2 noyu denedim, bez belindwn aşağı kaymış, o yüzden 1’e devam ediyorum şimdilik
Canım zor biliyorum ama uykusuzluğa yorgınluğa bile alışıyor bedenin, ben 25 günlükten itibaren kendim bakıyorum, zor evet ama dırdır yok vırvır yok.. Emin ol mecburiyet hali sana güç verecek kendine güven
Canım ben de bayramdan önce bir danışmanla görüştüm, sütü artırmak için aldım ben, diğer konularda da program yapıyor. Ben 1500’e aldım ama bu danışman 10 günlük daha uygun fiyatlı kamplar yapıyor grup halinde, ben bireysel aldım.. bana kürler falan attı, faydası oldu, ama tek başıma olduğum için birini yapsam diğerini yapamadım., buna rağmen faydasını gördüm..istersen sana özelden atayım

warcrew bak bunları ben kendim yaptım canım kutular vardı daha önceden onları kullandım ama onları da internetten almıştım.. eğer halen almadıysan atıyım linkini

Eklentiler

• IMG_1831.webp
    126,8 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_1799.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_1801.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_1800.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 27B9448C-3D1C-42D5-ABB8-F50D1F2E27AB.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 24
  • F5A9441C-4E33-465D-938F-91910E9D44D1.webp
    76,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_1802.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 22
  • 05118BF8-F374-4A6B-8405-EA767467AF45.webp
    87,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 30709CDE-1D7A-42E9-AECA-F25B5575833B.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_1826.webp
    103,9 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_1824.webp
    160,8 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_1825.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 20
  • A3FEB45B-A278-4A2F-9DC6-55A947AD1160.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 23
  • 499E6241-02EE-4A2D-B127-83287F2F5E4C.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 29
Biberon kullanıyormusn

Teşekkür ederim. Henüz iyi sayılmam. Sol göğsümde kist göründü ama henüz önemli birşey mi bilmiyoruz doktoru bekliyoruz. Mastit olan göğüste kızarıklıkta oluyor. Bende aynı şekilde aşırı terliyordum. Yatak sırılsıklam oluyordu. Kac kere kıyafet değiştiriyordum. Bende antibiyotik kullandım. 2 haftada bir antibiyotik etkisi gittkce tekrarlıyor. Göğüs uclarımda benimde beyaz kabarcık oluyor. Birde böyle nasıl snlatılır bilmiyorum yara kaynar ya göğüs uclarım öyle resmen. Mastit 3 şeyden olur dedi doktor. Ya vajinadaki enfeksiyondan ya ciğerde ki yada göğüsten dedi.

Güno nndjdndj bursadayim çarşıya gidip toptancilardan aldık cumartesi günü bi de doğum kilosu da önemli benimki 2. Haftadan sonra 2 ye geçti direkt nndjd şuan 5 kilo üstü o yüzden 3 denicem belediyenin verdiği 3 ü takıyorum şuan evdeki 2 de bu da sızdırıyor en azından sıkmasın diye djjdjdjd
warcrew bak bunları ben kendim yaptım canım kutular vardı daha önceden onları kullandım ama onları da internetten almıştım.. eğer halen almadıysan atıyım linkini
Çok güzeller, aldım nsbxjxnx fiyonk ve çiçeği kendim yaptım. Alt kısmına sticker ı kaldı sadece

Eklentiler

• IMG-20250413-WA0009.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 26
Çok sevinirim

Çok teşekkür ederim. Isıtılmış örtü olayını yardıma biri gelirse yapabilirim ancak ama çok mantıklıymış gerçekten

Cnm coook guzeller ama bunlari yapacak vakti nasil buldun helal olsun
Babam bana hep boş işler müdürü derdi çok seviyorum böyle el becerileriyle birşeyler yapmayı üretmeyi, okulda da hiç durmuyorum kâğıt makas işi mi var pano mu yapılacak, özel gün köşesi mi bar hooopp ben oradayım
Etiket için eğer varsa çevrende matbaacılara bir sor canımm, internette de bulursun hemen gelir pıt pıt kesip yapıştırırsın vakit almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…