- 18 Temmuz 2023
- 680
- 1.626
- 33
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #35.461
Olmazsa aynı dozu tekrar burmak yerine sisteme vuruldu şeklinde girmelerini isteriz olmaz mı ki öyleMalesef bıdaha olacakmıs.cok canım sıkıldı.eskı sıstemden yararlanamıyomusuz.mecburen yenı sıstemden aşılanacakmıs,sacma sapan bır iş!cocuklar deney mazemesı degıl.keske vurdurmasaydık cok pısman oldum şuanda.bosuna bı doz fazla olmus olacaklar.belkı bır zararı vardır cok saçma
Bizim aşı zamanı geldiğinde yeni aşılar gelecek bekleyelim direkt o aşıyı olsun yeni sistem zaten dedi bekliyoruz vurulmadik hepatiti ayrıcaKızlar yukarda kalsın dıye yazıyorum konu hakkında bılgısı olan varmı?
Hayır yani gecse de hemen iyileşir diye biliyorum. ben de hastaydim ama hiç geçmedi emzirdigimiz için vücut ona göre bağışıklık saglayacak şekilde üretiyor anne sütünü sanırım. Ama yine de dikkat edebilirsin hastayken öpüp yüzüne çok yaklasmayarak vsKizlar bogazim sis ya usuttum sanirim bebege gecer mi emziriyorum felan
Bazen mukus olmasa bile hırıltı gelirmiş bu normalmiş burundan kaynaklı doktora sormuştumKizlar ya ben bebegin burnunu tam temizleyemiyorum yaa. O icine agizla cekilen aspiratorden var bende. Onunla yapiom azcik cikiio. Ama burnu tıkali yani hırıltı geliyor. Nasil temizlerim baska bilmiorm
Evet ben yaptım bir kaç gün olduKızlar doğum parası için başvuru yaptınız mı ben bugün e devletten girdim
Nerden yaptınız acaba?Evet ben yaptım bir kaç gün oldu
Sagol canim cok kotu bogazim gercekten ins bulasmaz senin de mi bogazin sistiHayır yani gecse de hemen iyileşir diye biliyorum. ben de hastaydim ama hiç geçmedi emzirdigimiz için vücut ona göre bağışıklık saglayacak şekilde üretiyor anne sütünü sanırım. Ama yine de dikkat edebilirsin hastayken öpüp yüzüne çok yaklasmayarak vs
Hadi yaa zararlimiymisGazi vardir ya da uykuludur ondan tutamiyor tutmak istemiyor kendilerini zorlamak istemiyolar acikcasi
Canim bana dojtor aspirator kullanma dedi sadece serum fizyolojik
Anladm cnm ama bide uyurken agzi açık uyuyor burnu tıkalıdır diye dusundumBazen mukus olmasa bile hırıltı gelirmiş bu normalmiş burundan kaynaklı doktora sormuştum
Ağzı açık uyuyorsa olabilirAnladm cnm ama bide uyurken agzi açık uyuyor burnu tıkalıdır diye dusundum
İlk adımlar vae onu kullanıyorumKızlar atak haftaları için kullandığınız bir uygulama var mı ?Harika Haftalar indirdim ama sanki karışık geldi ona göre de ödeme yapmak istedim
Benim de bu haftaiçiydi hemşire hanm bugün yazdı. 2. Ay da aşılarımızı olucaz dedi yeni sisteme göreeKızlar 1 aylık aşısını henüz olmayanlar ne yapacak şimdi 2. Ay mı olacak bazı yerlerde bugünden itibaren doğan bebeler için geçerliymiş.bizim yarındı aşımız 2. Aya bekletebikir miyiz acaba
YapabildinizmiKızlar doğum parası için başvuru yaptınız mı ben bugün e devletten girdim
Ben direkt griptim bebisin ikinci haftasiydi burnum akiyodu hapsirik falan ama Allah'a sukur gecmedi bebitomaSagol canim cok kotu bogazim gercekten ins bulasmaz senin de mi bogazin sisti
Benim bebe yüz üstü kucakta vs uyurken ağzı açık uyuyor dndnjdnd ama baktim burnundan nefes alıyor onu kontrol edebilirsin emin olmak içinAnladm cnm ama bide uyurken agzi açık uyuyor burnu tıkalıdır diye dusundum
Bizim de 30 u normalde ama bayramdi diye 7 sine gelin dedi sonra yeni aşı gelmemiş aricam dedi haber bekliyoruz direkt karma olarak yeni aşı vurulacakKızlar 1 aylık aşısını henüz olmayanlar ne yapacak şimdi 2. Ay mı olacak bazı yerlerde bugünden itibaren doğan bebeler için geçerliymiş.bizim yarındı aşımız 2. Aya bekletebikir miyiz acaba
Bildiriyorum gecmiyo nsnxjdndjnd sabah 11 den beri uyuttum sürekli emzirdim koyduğum gibi uyandi hep uyku da girdi araya huzursuzkuga eklendi en son kucağımda uyuttum dedim böyle uyusun bari biraz bu sefer terledi5. Hafta mıdır atak haftası mıdır nedir bu. Kendi kendine uyuyan bebemin kuş uykusu oldu. Yatırdığım gibi dakikalar içinde uyanıyorrrr. Ne zaman gecicek bu ataaakk
Ben sağlik bakanlığına sordum bunu. Doktorunuz karar verecek nasıl olacağına diye tatmin etmeyen bir cevap aldım.Kızlar sız 1. Ay hepatit asısını oldunuzmu?sistem degısmıs ya sımdı 2. Ayda bebek bıdaha hepatıt asısı olmus olacak,normalde 6. Ayda olması gerekıyomus hepatit asısını bı sıkıntı olmasın?aradım sımdı hemsıreyı sordum karma asının ıcıne koymuslar hepatiti cıkarma sansımız yok ıcınden yıne cocuk doktoruna sorup yaparız dedı.canım sıkıldı bosuna cocuk ası olmus oldu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?