- 22 Ekim 2024
- 2.118
- 5.104
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #35.381
Molfix mi pişik yapti bize de kullaniriz diye 4-5 numara almış biri molfix dnxbndnx rezzzzalet neyse bakalımKızlar bizde molfix Pişik yaptı ya ne kullanıyorsunuz
Evde göğüs kalkanıda vardı aslında ama bi gümüş kapak algısından dolayı denemek aklıma bile gelmemişti. Bugün kullandım göğüs ucum aşırı rahatladı.Benim de göğüs ucum feğiyor kesiyor mememe yapışıncasanırım silikon kalkan daha kullanışlı bu konuda, onu mu alsam siye düşünüyorım
Benim annem de yardım ediyordu bi anda bütün desteği ilgisi kayboldu kendi evine geçti yorgunum kötüyüm istirahat edicem diyor 3 gündür. Ona en ihtiyacım olan dönemdeyim. Kayınvalidem de kaçtı… sanırım bu olaya baya canım sıkıldı. Bebeğimle ilgili sıkıntım sürekli kucakta olmak istiyor ve sürekli emmek istiyor. Yatağa koyduğum an çığlığı basıyor uyumuyor.. napabilirim acaba bunum içibBen de ayniyim uykusuz geceler surekli ıkinan bir bebek sagolsun annem ve esim cok yardimci oluyorlar ama yine de insan bir tuhaf hissediyorum sanirim lohusa depresyonuna yakinim
Benimki göğüs ucuma değiyordu. Akan süt orda toplanıyordu. Bugün göğüs kalkanı kullanmaya başladım. Çok iyi geldi. Zaten hastaneye yatırdılar.Epey bi çukur göğüs ucuma değmiyor , evde bi tane daha vardı ebatı küçüktü onu kullansam yüksek ihtimalle değerdi. Silver baby yazıyor üstünde ve ahşap bir kutusu var bu kullandığımın
Göğüs ucunuz için mi hastaneye yattınız çok geçmiş olsun. Ucuna hiçbir şeyin değmemesi önemli kalkan da işe yarar dediğiniz gibiBenimki göğüs ucuma değiyordu. Akan süt orda toplanıyordu. Bugün göğüs kalkanı kullanmaya başladım. Çok iyi geldi. Zaten hastaneye yatırdılar.
Canım benim crp 462 çıkmıştı normal değerim 5 altında olması gerekirken. Zaturre mastit falan olmuştu. 2 haftaya yakın hastanede yattım. Oksijen falan takıldı. Ölümün eşiğinden döndüm. Şimdi tekrar hastaneye yatırdılar. Crp 196 çıktı. Yine mastit oldum. Ateşim 40 tan aşağı düşmediKızlar bebenin bir ay aşısı olduğu gün benimde kanımı aldılar Crp çok yüksek çıktı moralim bozuldu neden oldu ki acaba hasta da değilim ve 10 Nisan da verdim b12 benim terk resmen bu gece şu saatte geldi aklıma bakmak bir problem olduğunu düşünmemiştim kendimde hissettiğim başka belirti de yok ama ara ara kanamam devam ediyordu bu aralar gelmiyor nokta şeklinde bile gelse dıştan iğrenç bir koku olarak hissediyorum yaşayan var mı acaba bu durumu ve Crp yüksekliğini
Eki Görüntüle 3575702
Teşekkür ederim. Mastitten dolayı yattım. Crp değerim yüksek çıktı ateşimde 40 tan aşağı düşmediGöğüs ucunuz için mi hastaneye yattınız çok geçmiş olsun. Ucuna hiçbir şeyin değmemesi önemli kalkan da işe yarar dediğiniz gibi
Şuan annem yanimda 40 dan sonra evine gidicek şehir dışında maalesef bebeğimle başbaşa kalicam bebeğim emmiyor ve mama anne sütü destekli gidiyoruz ağlarken bunları ısıtıp ayarlamak biri varken zorken tek kalınca napcam bilmiyorum kara kara düşünüyorumKızlar hadi biraz dertleşelim.. ben doğum yapalı tam 15 gün oldu. Kendimi biraz bunalmış hissediyorum. Annemle kayınvalidem yardım ediyolardı gelip gidiyolardı şimdi yardımı kestiler. Bi anda tek başıma kaldım gibi. Eşim yanımda ama o da çalışıyor malum. Bir de çok ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim crp 180, lökosit değerim de 240 çıktı. Ateşim 39.5 oldu kaç kere. Mecburen antibiyoyik tedavisine başladım. Korkunç günlerdi o da beni mental olarak yıprattı.. Daha yeni toparladım derken şimdi ev işleri + uyumayan bebeğimle ben baş başayız. Aşırı içim daraldı. Sadece dertleşmek istiyorum siz ne durumdasınız? Hadi anlatın konuşalım
Canım benim crp 462 çıkmıştı normal değerim 5 altında olması gerekirken. Zaturre mastit falan olmuştu. 2 haftaya yakın hastanede yattım. Oksijen falan takıldı. Ölümün eşiğinden döndüm. Şimdi tekrar hastaneye yatırdılar. Crp 196 çıktı. Yine mastit oldum. Ateşim 40 tan aşağı düşmedi
Bugün bana kanamanda veya akıntında koku var mı diye sordular. Vajinal enfeksiyon oluyormus oda mastit falanda yapıyormus hatta. İhmal etme bi doktora görünKızlar bebenin bir ay aşısı olduğu gün benimde kanımı aldılar Crp çok yüksek çıktı moralim bozuldu neden oldu ki acaba hasta da değilim ve 10 Nisan da verdim b12 benim terk resmen bu gece şu saatte geldi aklıma bakmak bir problem olduğunu düşünmemiştim kendimde hissettiğim başka belirti de yok ama ara ara kanamam devam ediyordu bu aralar gelmiyor nokta şeklinde bile gelse dıştan iğrenç bir koku olarak hissediyorum yaşayan var mı acaba bu durumu ve Crp yüksekliğini
Eki Görüntüle 3575702
Benimki de emmiyor aksine zor geliyor uykuliykrn ve gazi varken asla emmek istemiyor o yuzden biberonla veriyorumBenim annem de yardım ediyordu bi anda bütün desteği ilgisi kayboldu kendi evine geçti yorgunum kötüyüm istirahat edicem diyor 3 gündür. Ona en ihtiyacım olan dönemdeyim. Kayınvalidem de kaçtı… sanırım bu olaya baya canım sıkıldı. Bebeğimle ilgili sıkıntım sürekli kucakta olmak istiyor ve sürekli emmek istiyor. Yatağa koyduğum an çığlığı basıyor uyumuyor.. napabilirim acaba bunum içib
Ah ah geçen ben de yazdımKızlar hadi biraz dertleşelim.. ben doğum yapalı tam 15 gün oldu. Kendimi biraz bunalmış hissediyorum. Annemle kayınvalidem yardım ediyolardı gelip gidiyolardı şimdi yardımı kestiler. Bi anda tek başıma kaldım gibi. Eşim yanımda ama o da çalışıyor malum. Bir de çok ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim crp 180, lökosit değerim de 240 çıktı. Ateşim 39.5 oldu kaç kere. Mecburen antibiyoyik tedavisine başladım. Korkunç günlerdi o da beni mental olarak yıprattı.. Daha yeni toparladım derken şimdi ev işleri + uyumayan bebeğimle ben baş başayız. Aşırı içim daraldı. Sadece dertleşmek istiyorum siz ne durumdasınız? Hadi anlatın konuşalım
Allah kolaylık versin canım ,valla hiç gücüm yok benim .Günü kurtarsam yeter diyorum .Erken doğum olunca hastanede bile güzel fotoğraflarımız yok her şey içimde kaldı .Toparlarsam bir şeyler yapmak istiyorum ben deBen bi de hangi totoma guvendiysem mevlüt okutucam bu hafta sonu nxnxjdnxnnx hediyelikleri bugün hallettim kendim o sıra kv geldi yardima ona verdim ipoşumu yaptım dnbdndnd o da sağolsun çamaşırlari toparladi birazannemler yapacak her şeyi ama bi de gelip temizlik yapsin istemiyorum yorgun yelip dönecek kendi annem, kv denin de yaşı daha büyük ve o da bu hafta gece 11 e kadar çalışıyor olacak. O da yardıma gelemicek evin temizliği bana kaldi xjnxjxnxnd aşırı gerginim ya ipek krizlenirse de yapamazsam diye annem yapar ama kabasini alayim bi supurmelik iş kalsa bile yeter kafasindayim bakalım nasıl olacak dndndkd
Of di mi o tek başıma kalınca napıcam korkusu insanı yiyip bitiriyorŞuan annem yanimda 40 dan sonra evine gidicek şehir dışında maalesef bebeğimle başbaşa kalicam bebeğim emmiyor ve mama anne sütü destekli gidiyoruz ağlarken bunları ısıtıp ayarlamak biri varken zorken tek kalınca napcam bilmiyorum kara kara düşünüyorum
Of ya şikayet etmek istemiyorum ama bu kadar zor olmak zorunda mı bu işlerBenimki de emmiyor aksine zor geliyor uykuliykrn ve gazi varken asla emmek istemiyor o yuzden biberonla veriyorum
Sling denedinmi bence denemelisin iş yaparken büyük rahatlık olur hem göğsünde uyur hem atıyorum kafadan süpürge sesi onu uyutur rahatlatırBenim annem de yardım ediyordu bi anda bütün desteği ilgisi kayboldu kendi evine geçti yorgunum kötüyüm istirahat edicem diyor 3 gündür. Ona en ihtiyacım olan dönemdeyim. Kayınvalidem de kaçtı… sanırım bu olaya baya canım sıkıldı. Bebeğimle ilgili sıkıntım sürekli kucakta olmak istiyor ve sürekli emmek istiyor. Yatağa koyduğum an çığlığı basıyor uyumuyor.. napabilirim acaba bunum içib
Bizde de yaptı sleepy kullanıyorumKızlar bizde molfix Pişik yaptı ya ne kullanıyorsunuz
Emin ol herkes aynı sıkıntıyı duyguları yaşıyor benim ilk oğlumda çok huysuzdu anne( benim) kucağında bile susmazdi Allah biliyor ev işi falan yapmadım yemek desen idare ettik kahvaltılık ekmek arası sadece çorba gibi gibi çünkü elimden birşey gelmiyordu kısacasi hepimiz aynıyızOf ya şikayet etmek istemiyorum ama bu kadar zor olmak zorunda mı bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?