2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Bazen sağım sonrası meme ucu biraz daha çıktığı için yine cebelleserekte olsa alıyor özellikle sağ memeyi solu hiç tutmuyor ama tuttuğu sayı o kadar az ki en baştan mama ve biberonla süt verdigim çok pişmanım dedik ki sarılık olmasın zaten küçük doğdu beslensin şimdide bu var doğurmaktan daha zor bişey varsa oda emzirmek

Benimde bugün 16. Günüm. Bebeğim hiç uyumuyor her gece nöbetteyiz. Göğüs uçlarım perişan çok acı çekiyorum bebeğim sürekli memede olmak istiyor acıdan ağlayarak emzirmeye çalışıyorum. Sütüm çok az yetmiyor hiç kilo almamış bir de mama veriyoruz. Gündüzleri bir kaç saat uyumaya çalışıyorum. Sık sık duş almam lazım süt tıkanıklığından dolayı ama vaktim olmuyor. Bebek uyuyor süt sağmam gerekiyor. Hiç bi işimi halledemeden uyanıyor. Tükenmiş durumdayım bende. Bebekli insanlar nasıl işlerini halledebiliyor hayret ediyorum. İnşallah tünelin sonunda ışık vardır. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sabredin gerçekten sabredin bu devran hep aynı gitmicek arada kriz zamanlari olacak ama bunuda kabullenmek gerek 10 7 ve 2 yaş çocuklarım var küçükte değiller ama emin olun en küçüğüm hasta oldu ve bana yapıştı afedersiniz wc de bile kucagimdaydi 1 haftadır banyo edemedim eşimde yok bugün annemi aradım malum yarin okulda var çocuklarında yıkanması şart annem olmasına ragmen o banyoya girmem çıkmam bir oldu kapıda vuvuzela gibi öten bir çocuk ağlamasıama geçici oluyor ve bünye zamanla alışıyor

Onu nasil anladilar canim benim de agri var sezeryan bolgesinde
Doktorun pek anladığı söylenemez dikişimin yan tarafında dokununca ağrıyan yerim oldu. Doktora gittim muhtemelen enfeksiyondur dedi. Antibiyotik verdi kullandım prdaki ağtı geçti. Ama sonra da kanlı iltihap geldi ucu açılmış hatta uc kısmı. Yine gittim normal olduğunu söyledi Antibiyotik kullanmaya devam et dedi. Şuan hala ağrım var göbek çevrem çok ağrıyor senin neresi ağrıyor

Enfeksiyon var bir yerde çünkü Enfeksiyon olunca crp yüksek çıkar doktora gidin en azından a başındayken antibiyotik verir belki

İlk başlarda yapmıyordu ama şuan pişik oldu ya bezdendir diye düşündüm bende

Ben aynı sorunu yaşadım, resmen 2 hafta sürdü benimde. Ama hep memeyi vermeye çalıştım savaş verdik bayağı şuan öğrendi memeyi tutmayı. Ucu küçükse sağma makinasıyla biraz büyütmeyi deneyebilirsin veya eds yöntemini

Bu iki haftalık süreçte biberon da verdiniz mi peki ikisi birlikte gider mi korkuyorum da aç kalmasindan memeyi inatla almayınca dayanamayıp veriyorum biberonu çünkü

Ya mevlut olayi benim aklimi karistiriyor. Benim bebek surekli memede. E ben misafirleri birakip iceri gecip emzirsem 2 saat cikamam odadan. E boyle mevlutmu olur bunu dusunup vazgeciyorum korkuyorum

Ya mevlut olayi benim aklimi karistiriyor. Benim bebek surekli memede. E ben misafirleri birakip iceri gecip emzirsem 2 saat cikamam odadan. E boyle mevlutmu olur bunu dusunup vazgeciyorum korkuyorum
Misafirlerle ilgilenemezsin ki max hosgeldin kadar dnnxjdnd annenle kv ilgilenir misafirlerle sen de zaman bulursan gorunursun az bir şey yeto benim bebe uyursa çıkarım odadan uyumazsa zaten zor.. kizkardesimi dikicem başına odasını kitlesin dursun kendini bilmez birileri odaya girmek isterse diye djdnjdndjd aglarsa cagirir beni zaten ben de ortada dolanirim biraz planim o yönde bebisi de gönülleri olsun bir iki dk ortada kucağımda gosterip geri odaya goturucem stresliyim bakma bi yandan korkuyorum hasta olup ben hastayım gelemicem demeyip gelecek mikrop insanlar yüzünden..... İnşallah öyle olmaz cidden o kişiyle daha görüşmem zaten

Silikon ucu denedin mi? Benim de bebeğim göğsümü tutmadı başlarda bende sagip veriyordum ama aşırı zor oluyor, silikon uc bir tık daha kolay oluyor

Silikon ucu denedin mi? Benim de bebeğim göğsümü tutmadı başlarda bende sagip veriyordum ama aşırı zor oluyor, silikon uc bir tık daha kolay oluyor
Silikon uc weebaby denedim göğüsten kaçtığı anda yine çığlık kiyamet ve tutmama şeklinde gidiyor sabitken zaten asla almıyor onuda yürürken hareket halindeyken pilates topunda ziplarken vs alıyor ama kaçtığı an aynı meme gibi tepkileri daha da zor geldi bana o sütün gitmesi vs

Kaçmak derken ne demek istedin anlamadım, kaç günlük bebeğin ilk zamanlar benimki de zorlandı silikonla çekmekte sonra çenesi güçlendikçe alıştı, her zaman sagmak çok zor gerçekten ben çok yıprandım keşke kendi göğsümüzü tutsa ama silikon bir nebze rahat geldi bana sagmaktan

Tıpkı memenin ucu gibi başını sağa sola çevirip yakalamaya çalışırken silikon uc yerinden çıkıyor onu çığlık kiyamet giderken takip tekrar ağzına tutturmak çok çok daha yoruyor o yüzden memeyle cebellesiyorum şu an sadece ama biberona o kadar alışmış ki onu verince sakinlesiyor 17 günlük bugün

İnsaAllah bir yolunu bulabilirsiniz memeyi tutması en iyisi tabii ki

Bu iki haftalık süreçte biberon da verdiniz mi peki ikisi birlikte gider mi korkuyorum da aç kalmasindan memeyi inatla almayınca dayanamayıp veriyorum biberonu çünkü
Verdim evet çünkü sarılık oldu mama da verdim. Baya uğraşıyordum ama. Şehir hastenelerinde emzirme desteği oluyor isterseniz oraya da bi bakın

Memeyle kavga etmeye yeni mi başladı yoksa önceden de var mıydı? 3.hafta atak haftası olabilirmiş, daha heyecanlı ve huzursuz olabilir.
Çok aç olduğunda da tutmayabilir önden biraz mama verip biraz tatmin olunca pozisyonu çok oynatmadan memeyi hemen vermek lazım. Kafasını bastırmadan ama destekleyerek tutun ki bir anda başını memeden kaçırıp sinirlenmesin. Bir de biberonu içinde mamayla değil de sırf üst kısmını memenize dayayarak vermeyi deneyin. Sakinleşince çekip hemen memenizi dayayın. Çözülür hiç merak etmeyin ve lütfen pes etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…