- 23 Eylül 2021
- 135
- 149
- 53
- 32
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #35.401
Benimde bugün 16. Günüm. Bebeğim hiç uyumuyor her gece nöbetteyiz. Göğüs uçlarım perişan çok acı çekiyorum bebeğim sürekli memede olmak istiyor acıdan ağlayarak emzirmeye çalışıyorum. Sütüm çok az yetmiyor hiç kilo almamış bir de mama veriyoruz. Gündüzleri bir kaç saat uyumaya çalışıyorum. Sık sık duş almam lazım süt tıkanıklığından dolayı ama vaktim olmuyor. Bebek uyuyor süt sağmam gerekiyor. Hiç bi işimi halledemeden uyanıyor. Tükenmiş durumdayım bende. Bebekli insanlar nasıl işlerini halledebiliyor hayret ediyorum. İnşallah tünelin sonunda ışık vardır. Allah hepimizin yardımcısı olsunKızlar hadi biraz dertleşelim.. ben doğum yapalı tam 15 gün oldu. Kendimi biraz bunalmış hissediyorum. Annemle kayınvalidem yardım ediyolardı gelip gidiyolardı şimdi yardımı kestiler. Bi anda tek başıma kaldım gibi. Eşim yanımda ama o da çalışıyor malum. Bir de çok ağır bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim crp 180, lökosit değerim de 240 çıktı. Ateşim 39.5 oldu kaç kere. Mecburen antibiyoyik tedavisine başladım. Korkunç günlerdi o da beni mental olarak yıprattı.. Daha yeni toparladım derken şimdi ev işleri + uyumayan bebeğimle ben baş başayız. Aşırı içim daraldı. Sadece dertleşmek istiyorum siz ne durumdasınız? Hadi anlatın konuşalım
Sabredin gerçekten sabredin bu devran hep aynı gitmicek arada kriz zamanlari olacak ama bunuda kabullenmek gerekBenimde bugün 16. Günüm. Bebeğim hiç uyumuyor her gece nöbetteyiz. Göğüs uçlarım perişan çok acı çekiyorum bebeğim sürekli memede olmak istiyor acıdan ağlayarak emzirmeye çalışıyorum. Sütüm çok az yetmiyor hiç kilo almamış bir de mama veriyoruz. Gündüzleri bir kaç saat uyumaya çalışıyorum. Sık sık duş almam lazım süt tıkanıklığından dolayı ama vaktim olmuyor. Bebek uyuyor süt sağmam gerekiyor. Hiç bi işimi halledemeden uyanıyor. Tükenmiş durumdayım bende. Bebekli insanlar nasıl işlerini halledebiliyor hayret ediyorum. İnşallah tünelin sonunda ışık vardır. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Doktorun pek anladığı söylenemez dikişimin yan tarafında dokununca ağrıyan yerim oldu. Doktora gittim muhtemelen enfeksiyondur dedi. Antibiyotik verdi kullandım prdaki ağtı geçti. Ama sonra da kanlı iltihap geldi ucu açılmış hatta uc kısmı. Yine gittim normal olduğunu söyledi Antibiyotik kullanmaya devam et dedi. Şuan hala ağrım var göbek çevrem çok ağrıyor senin neresi ağrıyorOnu nasil anladilar canim benim de agri var sezeryan bolgesinde
Enfeksiyon var bir yerde çünkü Enfeksiyon olunca crp yüksek çıkar doktora gidin en azından a başındayken antibiyotik verir belkiTeşekkür ediyorum canım evet gerçekten bende yıldım artık yine de şükür diyorum
Boğaz enfeksiyonu yok sezeryan yerimde ağrı da yok ama bir 15 gün önce doktora gittiğimde kanama alanı vardı söktürmek için antibiyotik verdi kullandım ara ara da kanama oldu geldi hala bitmedi mi acaba onunla ilgili bir şey mi siye düşünüyorumBir yandan da göğsümün biri çok ağrıyor dıştan görünen bir şey yok ama mastit falan mı oldu acaba diye de düşünüyorum uçlarında da sür incisi var sanki
Hangi çeşiti acaba? Şuan molfix 1 kullanıyorum bitince 3e geçicektim sleppyde de mi 3 almalıyımBizde de yaptı sleepy kullanıyorum
İlk başlarda yapmıyordu ama şuan pişik oldu ya bezdendir diye düşündüm bendeMolfix mi pişik yapti bize de kullaniriz diye 4-5 numara almış biri molfix dnxbndnx rezzzzalet neyse bakalımben baby turco kullanıyorum şuan 2 numara küçük gelmeye basladi iki üç gündür hep taşıyor ne yaparsa yapsın, sipariş verdim 3 numara gelsin denicem baktım o da tasiriyorsa başka marka arayışına giricem sanırım
Ben aynı sorunu yaşadım, resmen 2 hafta sürdü benimde. Ama hep memeyi vermeye çalıştım savaş verdik bayağı şuan öğrendi memeyi tutmayı. Ucu küçükse sağma makinasıyla biraz büyütmeyi deneyebilirsin veya eds yönteminiKızlar bebeğim 17 günlük biberonla sağıp süt veriyorum memeyle kavga ediyor memeyle cebellesiyor almak için direniyor ucu mu küçük geliyor bilmiyorum ben mi tutamıyorum bilmiyorum biberonu hemen alıyor çünkü çok yoruldum emzirme danışmanları 5 bin ila 7 bin arası fiyat verdiler danışmanlık için bana çok fahiş geldi böyle sorun yaşayan varsa nasıl aştığını yazabilir mi Allah aşkına çok yoruldum
Bebeğim iki haftalık biz 1 numara kullanıyoruz şu anHangi çeşiti acaba? Şuan molfix 1 kullanıyorum bitince 3e geçicektim sleppyde de mi 3 almalıyım
Ben aynı sorunu yaşadım, resmen 2 hafta sürdü benimde. Ama hep memeyi vermeye çalıştım savaş verdik bayağı şuan öğrendi memeyi tutmayı. Ucu küçükse sağma makinasıyla biraz büyütmeyi deneyebilirsin veya eds yöntemini
Ya mevlut olayi benim aklimi karistiriyor. Benim bebek surekli memede. E ben misafirleri birakip iceri gecip emzirsem 2 saat cikamam odadan. E boyle mevlutmu olurBen bi de hangi totoma guvendiysem mevlüt okutucam bu hafta sonu nxnxjdnxnnx hediyelikleri bugün hallettim kendim o sıra kv geldi yardima ona verdim ipoşumu yaptım dnbdndnd o da sağolsun çamaşırlari toparladi birazannemler yapacak her şeyi ama bi de gelip temizlik yapsin istemiyorum yorgun yelip dönecek kendi annem, kv denin de yaşı daha büyük ve o da bu hafta gece 11 e kadar çalışıyor olacak. O da yardıma gelemicek evin temizliği bana kaldi xjnxjxnxnd aşırı gerginim ya ipek krizlenirse de yapamazsam diye annem yapar ama kabasini alayim bi supurmelik iş kalsa bile yeter kafasindayim bakalım nasıl olacak dndndkd
Misafirlerle ilgilenemezsin ki max hosgeldin kadar dnnxjdnd annenle kv ilgilenir misafirlerle sen de zaman bulursan gorunursun az bir şey yetoYa mevlut olayi benim aklimi karistiriyor. Benim bebek surekli memede. E ben misafirleri birakip iceri gecip emzirsem 2 saat cikamam odadan. E boyle mevlutmu olurbunu dusunup vazgeciyorum korkuyorum
Silikon ucu denedin mi? Benim de bebeğim göğsümü tutmadı başlarda bende sagip veriyordum ama aşırı zor oluyor, silikon uc bir tık daha kolay oluyorKızlar bebeğim 17 günlük biberonla sağıp süt veriyorum memeyle kavga ediyor memeyle cebellesiyor almak için direniyor ucu mu küçük geliyor bilmiyorum ben mi tutamıyorum bilmiyorum biberonu hemen alıyor çünkü çok yoruldum emzirme danışmanları 5 bin ila 7 bin arası fiyat verdiler danışmanlık için bana çok fahiş geldi böyle sorun yaşayan varsa nasıl aştığını yazabilir mi Allah aşkına çok yoruldum
Silikon uc weebaby denedim göğüsten kaçtığı anda yine çığlık kiyamet ve tutmama şeklinde gidiyor sabitken zaten asla almıyor onuda yürürken hareket halindeyken pilates topunda ziplarken vs alıyor ama kaçtığı an aynı meme gibi tepkileri daha da zor geldi bana o sütün gitmesi vsSilikon ucu denedin mi? Benim de bebeğim göğsümü tutmadı başlarda bende sagip veriyordum ama aşırı zor oluyor, silikon uc bir tık daha kolay oluyor
Kaçmak derken ne demek istedin anlamadım, kaç günlük bebeğin ilk zamanlar benimki de zorlandı silikonla çekmekte sonra çenesi güçlendikçe alıştı, her zaman sagmak çok zor gerçekten ben çok yıprandım keşke kendi göğsümüzü tutsa ama silikon bir nebze rahat geldi bana sagmaktanSilikon uc weebaby denedim göğüsten kaçtığı anda yine çığlık kiyamet ve tutmama şeklinde gidiyor sabitken zaten asla almıyor onuda yürürken hareket halindeyken pilates topunda ziplarken vs alıyor ama kaçtığı an aynı meme gibi tepkileri daha da zor geldi bana o sütün gitmesi vs
Tıpkı memenin ucu gibi başını sağa sola çevirip yakalamaya çalışırken silikon uc yerinden çıkıyor onu çığlık kiyamet giderken takip tekrar ağzına tutturmak çok çok daha yoruyor o yüzden memeyle cebellesiyorum şu an sadece ama biberona o kadar alışmış ki onu verince sakinlesiyor 17 günlük bugünKaçmak derken ne demek istedin anlamadım, kaç günlük bebeğin ilk zamanlar benimki de zorlandı silikonla çekmekte sonra çenesi güçlendikçe alıştı, her zaman sagmak çok zor gerçekten ben çok yıprandım keşke kendi göğsümüzü tutsa ama silikon bir nebze rahat geldi bana sagmaktan
İnsaAllah bir yolunu bulabilirsiniz memeyi tutması en iyisi tabii kiTıpkı memenin ucu gibi başını sağa sola çevirip yakalamaya çalışırken silikon uc yerinden çıkıyor onu çığlık kiyamet giderken takip tekrar ağzına tutturmak çok çok daha yoruyor o yüzden memeyle cebellesiyorum şu an sadece ama biberona o kadar alışmış ki onu verince sakinlesiyor 17 günlük bugün
Verdim evet çünkü sarılık oldu mama da verdim. Baya uğraşıyordum ama. Şehir hastenelerinde emzirme desteği oluyor isterseniz oraya da bi bakınBu iki haftalık süreçte biberon da verdiniz mi peki ikisi birlikte gider mi korkuyorum da aç kalmasindan memeyi inatla almayınca dayanamayıp veriyorum biberonu çünkü
Memeyle kavga etmeye yeni mi başladı yoksa önceden de var mıydı? 3.hafta atak haftası olabilirmiş, daha heyecanlı ve huzursuz olabilir.Kızlar bebeğim 17 günlük biberonla sağıp süt veriyorum memeyle kavga ediyor memeyle cebellesiyor almak için direniyor ucu mu küçük geliyor bilmiyorum ben mi tutamıyorum bilmiyorum biberonu hemen alıyor çünkü çok yoruldum emzirme danışmanları 5 bin ila 7 bin arası fiyat verdiler danışmanlık için bana çok fahiş geldi böyle sorun yaşayan varsa nasıl aştığını yazabilir mi Allah aşkına çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?