- 15 Temmuz 2024
- 84
- 117
- 8
- Konu Sahibi elektroforez
- #35.421
Yatağa önce ayak kısmını koyun ki boşlukta gibi olup Moro refleksiyle irkilmesin. Bir de derin uykuya 20 dkda dalıyorlarmış 20 dk kucakta tutmak sonra da sarsmadan yatağa koymak lazım. Kucaktan sonra yatak zeminin soğuk gelmesi de uyandırıyormuş, belki (mutlaka yatırırken çıkarmak kaydıyla!) ısıtılmış bez veya havluyla çarşafta önden sıcaklık yaratılabilir. Yatırmadan önce kumaşları kaldırın ki Allah korusun örtüyü çekip risk yaratmasın.Benim annem de yardım ediyordu bi anda bütün desteği ilgisi kayboldu kendi evine geçti yorgunum kötüyüm istirahat edicem diyor 3 gündür. Ona en ihtiyacım olan dönemdeyim. Kayınvalidem de kaçtı… sanırım bu olaya baya canım sıkıldı. Bebeğimle ilgili sıkıntım sürekli kucakta olmak istiyor ve sürekli emmek istiyor. Yatağa koyduğum an çığlığı basıyor uyumuyor.. napabilirim acaba bunum içib
Yatağa yatırdıktan sonra uyanır gibi olursa elinizi üstten hafifçe bastırın hoşuna gidiyor o baskı ve sıkışıklık hissi. Elini kolunu yüzüne çarpıp uyanmaması için de sıkı olmayan yarım kundak önerebilirim