- 1 Nisan 2014
- 3.976
- 6.067
- 358
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #34.961
40 gibi kanaması yoğunlaşan çok duyuyorum yaaa acaba yenilenme vs mi oluyoor adetmi zannediyor kendini vücuttKızlar yaa bugün 43 gün oldu sezeryan doğum yapalı ama kanamam bitmedi hala arada köyü kahve akıntı gibiydi şimdi tekrar kırmızı kana dönmüş korktum ciddi bir şey varmidir ki bilen yaşayan var mı?
Normal mi yaanii, şimdi bir de adet ağrısı gibi bir ağrı girdi hafif hafif40 gibi kanaması yoğunlaşan çok duyuyorum yaaa acaba yenilenme vs mi oluyoor adetmi zannediyor kendini vücutt
Ahahahah. Tylenol verdi, Turkiyedeki Calpolle etken maddesi ayni, hatta ayni kokuyorlardi cocukluguma dondum. Atesi cikarsa cocugun kilosuna gore veriyorsun. Benimkinin hafif cikar gbi oldu panik ben direkt verdim ilaci, sonra gece boyu yukselmedi bir daha sukurAteş için vs şunu bunu yapin yapmayin dediler mi hiçşelale iyidir boşver yapmamasindan on kat iyidir yeter ki yapsin da her yere mıçsın diyoruz artık wkdjjejdj
Ahaha bizim doktor da tam tersi, cocuk cok kilo alsin sissin istiyor, gerci benimki erken 2.5 kilo dogmustu anca 2 ayda 4.6 ya cikabildik ama bebege emme mi diceksinBizimki haftada 400 gram almisti doktor cok kg almis dedi anlamadim yani cocuk zaten dogdugunda 200 gram vermisti ac mi birakayim cocugu anlamadim
Benim de bitiyor gibi oluyor sonra tekrar kıpkırmızı geliyor bence sorun yok canımKızlar yaa bugün 43 gün oldu sezeryan doğum yapalı ama kanamam bitmedi hala arada köyü kahve akıntı gibiydi şimdi tekrar kırmızı kana dönmüş korktum ciddi bir şey varmidir ki bilen yaşayan var mı?
Vay be 2.5 ne güzel özendim jsbxusjdjdjd 2.5/3 dogursam iyi olabilirdi diye istemsiz geçiriyorum içimden jwhdhshdjehdjdAhahahah. Tylenol verdi, Turkiyedeki Calpolle etken maddesi ayni, hatta ayni kokuyorlardi cocukluguma dondum. Atesi cikarsa cocugun kilosuna gore veriyorsun. Benimkinin hafif cikar gbi oldu panik ben direkt verdim ilaci, sonra gece boyu yukselmedi bir daha sukur
Ahaha bizim doktor da tam tersi, cocuk cok kilo alsin sissin istiyor, gerci benimki erken 2.5 kilo dogmustu anca 2 ayda 4.6 ya cikabildik ama bebege emme mi diceksin
Aynen bu arada benim de bi geliyo bi gidiyo sjxbjdjddj arada hafif kasık ağrısı hisseidyo gibiyim ama aşırı hafif normaldir diye düşünüyorumBenim de bitiyor gibi oluyor sonra tekrar kıpkırmızı geliyor bence sorun yok canım
Yaa öyle mi içim rahatladı yarın doktora gideyim diyordum, gitmeye de korkup vazgeçmiştim tekrar herhangi bir şeyi vücudum kaldıramaz. Normaldir o zaman insaAllahBenim de bitiyor gibi oluyor sonra tekrar kıpkırmızı geliyor bence sorun yok canım
En son doktor kontrolüne gitmiştim. Doktoruma sormuştum kaç gün sürer diye illa 40. Günde bitecek diye bir şey yok 45 gün de sürebilir demişti.Kızlar yaa bugün 43 gün oldu sezeryan doğum yapalı ama kanamam bitmedi hala arada köyü kahve akıntı gibiydi şimdi tekrar kırmızı kana dönmüş korktum ciddi bir şey varmidir ki bilen yaşayan var mı?
Evet e devletten başvuru yeri aktif şuandaBirkac gun once sormustum musteri hizmetlerine. Daha baslamadi dediler bugunmu baslamis acaba
Uykusu nasıl peki bizde 12 günlüğüz meme olayı sizinle aynı şu an ve aşırı uyuyor günde 20 saatBenim de emiyor ama silikon meme ucu ile çünkü mememi eziyor ağzı ile ve mememi asla boşaltamıyor emzirdiğim mememi sağıyorum o sütü verince doyuyor napıcam bilmiyorum biz de 12 günlüğüz
Bende ilk basta silikon meme ucuyla emzirmeye calistim ama cocuk hic yutkunmuyordu sutum onla hic gitmiyor gibiydi sonra memeyi tutsun diye onu zor biraktirdim. Gerçekten cok zor hem emzirmeye cabala hem sagim yap hem mama ver gun icerisinde bunlarla geciyor dus bile zor aliyorum bazenBenim de emiyor ama silikon meme ucu ile çünkü mememi eziyor ağzı ile ve mememi asla boşaltamıyor emzirdiğim mememi sağıyorum o sütü verince doyuyor napıcam bilmiyorum biz de 12 günlüğüz
Ben göğüsten veriyorum canım uzun uyursa günde bir kere de sağım yapıyorum süt boşa akmasın diyeGünde kaç kere sağıyorsunuz
Ağrım, şikayetim yok. Bu takviyeleri doktorunuz mu önerdi.
Yapabildiniz mi başvuru bende açılmadı denedim sadece e devletten başvuru yapmak yeterli miEvet e devletten başvuru yeri aktif şuanda
Ben de uğraştım som onay aşamasında olmadı. Onaya gönder diyorum olmuyor.Yapabildiniz mi başvuru bende açılmadı denedim sadece e devletten başvuru yapmak yeterli mi
Ay canim yaa istanbuldaysan ismini ver de ona gideyim bariAhahahah. Tylenol verdi, Turkiyedeki Calpolle etken maddesi ayni, hatta ayni kokuyorlardi cocukluguma dondum. Atesi cikarsa cocugun kilosuna gore veriyorsun. Benimkinin hafif cikar gbi oldu panik ben direkt verdim ilaci, sonra gece boyu yukselmedi bir daha sukur
Ahaha bizim doktor da tam tersi, cocuk cok kilo alsin sissin istiyor, gerci benimki erken 2.5 kilo dogmustu anca 2 ayda 4.6 ya cikabildik ama bebege emme mi diceksin
Benim de eşim izin vermiyor, yarın çaktırmadan yapayım bari. Her gece yatağa giderken kafaya takacak bir şey buluyorum mübarek. Dün tırnaklarını taktım bugün de burnu. Annelik böyle bir şey mi yaBenimki nerdeyse 40i cikcak daha yapmadim korkudan :)
Aynı dertlerden muzdaribim..Peki uyku durumu nasıl bebeğinizin kaç günlükBende ilk basta silikon meme ucuyla emzirmeye calistim ama cocuk hic yutkunmuyordu sutum onla hic gitmiyor gibiydi sonra memeyi tutsun diye onu zor biraktirdim. Gerçekten cok zor hem emzirmeye cabala hem sagim yap hem mama ver gun icerisinde bunlarla geciyor dus bile zor aliyorum bazen
24 gunluk suanda malesef uyku durumuda cok ic acici degil uykuya zor geciyor kucagimda uyuyor birakiyorum uyaniyor genelde uyudugundada yarim saat 1 saat falan sonra miziklamsya basliyor suanlik boyleyiz herkes 40 i cikinca duzelir diyor bakalim sizin nasilAynı dertlerden muzdaribim..Peki uyku durumu nasıl bebeğinizin kaç günlük
Ben hiç giremedim yoğunluk var herhalde bembeyaz bir sayfa açıldı bilgiler gözükmedi :)Ben de uğraştım som onay aşamasında olmadı. Onaya gönder diyorum olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?