2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Bebek arabası almamıştım doğumdan itibaren kullanılan çok hafif olan bebek arabası almam lazım bel fıtığı var ağır taşıyamıyorum. Öneriniz var mı acil almam lazım

Benim bebede gaz yapıyor yaa iki ise beşe çıkarıyor gazını yoksa şuan ne yesem gaz yapıyor tabi helede mercimek varya mercimek hıçkırır gibi dakka başı gaz çıkarıyor
Ben mercimek çorbası içtim dün ama olmadı sanki gaz her zamanki hıçkırıkları oldu sadece

Bende de gazı olduğunda veya tuvaleti geldiğinde aynı anda ememediğini farkettim. 4-5 kez ağzını hareket ettiriyor sonra ağlamaya başlıyor, tekrar çekiyor tekrar ağlıyor. O yüzden gazını çıkartmadan emzirmeye devam etmemeye çalışıyorum. Gazı geçtikten sonra tekrar emzirince normale dönüyor.

Aynisi benim de oyle cok acsa eger emmiyor mama verip ardindan emziriyorum uzerine diger turlu asla almiyor gazi varsa da almiyor alti pisse vs

Kiloda sorun cikmadi, bir ayda 1.6 kilo almis oglum. Bizimki de sizinti seklindeydi, haftada bir iki fiskirtarak kusuyordu, onda da coknyedigi icindir diyorduk. Ama gidin de gazsa da ona gore ilacini verir doktoru, hem bebis hem de siz rahatlarsiniz
Bizimki haftada 400 gram almisti doktor cok kg almis dedi anlamadim yani cocuk zaten dogdugunda 200 gram vermisti ac mi birakayim cocugu anlamadim

Senin bebe 40 lı olacak ya bilinçli gülmeye başladımı tanıyormu seni
Bilinçli ağlamaya başladı wjbshshsjwhs gözyaşı akıyor artık ve aglarken sesi daha da titriyor eşek bilinçli gülmedi henüz ama odada gezinirken gözleriyle izliyo bi iki haftadır başka güncelleme yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…