- 8 Ağustos 2024
- 181
- 212
- 18
- 29
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #34.981
Evet uyuyor sarılığı var ondan uyuyor diye düşünüyorum . Sizin var mı sarılıkUykusu nasıl peki bizde 12 günlüğüz meme olayı sizinle aynı şu an ve aşırı uyuyor günde 20 saat
Galiba var azalmista olabilir haftasında ölçüm yapılmıştı 13 tü ama düşüp yükselen bişey malum uykuya baya düştü bugün insan herşeye tedirgin oluyo bugünde buna dertlendim niye diyeEvet uyuyor sarılığı var ondan uyuyor diye düşünüyorum . Sizin var mı sarılık
Bizim 14 tü sonra 12 e şimdi 11 e düştü doktor artık bakmanıza gerek yok dedi ilk 10 gün risk var dediGaliba var azalmista olabilir haftasında ölçüm yapılmıştı 13 tü ama düşüp yükselen bişey malum uykuya baya düştü bugün insan herşeye tedirgin oluyo bugünde buna dertlendim niye diye
Sağlık ocağında mi baktirdiniz pespese bizede on günden sonrası önemsiz dediler ama yinede uykuya düşünce yükseldi mi acaba dedik .. Uyku esnasında meme veriyorum almıyor biberon veriyorum hemen alıyor iyi mi kötü mü bilemiyorum güncel durumlar böyle 12 gündeBizim 14 tü sonra 12 e şimdi 11 e düştü doktor artık bakmanıza gerek yok dedi ilk 10 gün risk var dedi
Ben kullanmıştım canım buarayada yazmıştım hattaKızlar doğumdan sonra takviye olarak imom latte kullanan var mı aranızda
Çok şükür sarılığı geçti, o geçince emmesi de daha iyi hala tam değil ama gelişme var en azındanÇok geçmiş olsun şimdi nasıl bebiş
Küçük bebeklerde enjektör ile olan önerilmiyor canım. Damlalık olanından var. 2-3 damla damlatıp bekle aspiratör ile çek.EŞime eczaneden serum suyu enjektör bide agizla cekilen aspiratorden vermisler malzemeler bunlar
Biz normal enjektörle çok az sıkıyorduk önerilmiyor muymuş?Küçük bebeklerde enjektör ile olan önerilmiyor canım. Damlalık olanından var. 2-3 damla damlatıp bekle aspiratör ile çek.
Güncelleme hala uyumadım ve hâlâ uyanmadı nsbsjsbdjsnd topuguma böyle güzel sıkarım işteBebem 6 dan 12 ye uyumadi yarim yarım hel uyandı en son 12 gibi uyudu ve tskrar uyanacak diye ben de mal olurdum uyursam diye uyumadım:') ve bir saattir uyuyo dkdndjdnjd ben yine mal oldum geberiyorum... Uyumaya karar verdim artık uyanana kadar
Benim 38. Gün tekrar kanamam başladı 2 gün sürdü sadece. 40 kontrolünde dr kanaman bitmiştir artık dedi, ben de bitmişti ama 2 gündür gene başladı regl olabilir mi diye sordum, olabilir sıkıntı yok rahim toplanmış dedi.Normal mi yaanii, şimdi bir de adet ağrısı gibi bir ağrı girdi hafif hafif
Biz de öyleydik. Memeyi tutamazdı, biberonu cuk cuk.. Hep uyuyor bu yaa diye söylenirdim, annem de çok ararsın bu uykucu günlerini demişti. Haklı çıktı :)Sağlık ocağında mi baktirdiniz pespese bizede on günden sonrası önemsiz dediler ama yinede uykuya düşünce yükseldi mi acaba dedik .. Uyku esnasında meme veriyorum almıyor biberon veriyorum hemen alıyor iyi mi kötü mü bilemiyorum güncel durumlar böyle 12 günde
Ben de uyanır şimdi diye uyumadım bekliyorum 1den beri. Sabah da hastane işi var 3 saatlik uyku ile duracağım yarın. Şimdiden sabır diliyorum kendimeGüncelleme hala uyumadım ve hâlâ uyanmadı nsbsjsbdjsnd topuguma böyle güzel sıkarım iştesabah da hastahane yolcusuyuz mükemmel gececiler bayılmış artık eski aktifligimiz kalmadı. Biz de çöktük
Allah sabır ve güç versin jsbxjx benim kuş uyandı ve iki gündür yapmadığı tuvaletini de yapiyoBen de uyanır şimdi diye uyumadım bekliyorum 1den beri. Sabah da hastane işi var 3 saatlik uyku ile duracağım yarın. Şimdiden sabır diliyorum kendime
Yanına sağılmış süt, mama alabilirsin. Emzirme örtün varsa arabada emzirebilirsin canım. Yol üstünde müsait bir mekan var mıdır fikrim yok o konudaBiz normal enjektörle çok az sıkıyorduk önerilmiyor muymuş?
Yarın üniversite hastanesinde kontrolümüz var ve şehir dışı olduğumuz için 1 buçuk saat yol gideceğiz öncesi sonrası derken acıkır emmek isterse yolda bu durumu nasıl çözebiliriz? Benzinliklerde bebek bakım odalarında emzirme alanı oluyor mu? Hastane kalabalık mı olur alan olur mu guvenemedim
Yok hastanede baktırdık doktor istedi. Şimdi emzirdim asla çekemiyor yine sağıyorum mecburSağlık ocağında mi baktirdiniz pespese bizede on günden sonrası önemsiz dediler ama yinede uykuya düşünce yükseldi mi acaba dedik .. Uyku esnasında meme veriyorum almıyor biberon veriyorum hemen alıyor iyi mi kötü mü bilemiyorum güncel durumlar böyle 12 günde
Benimkide asla uyumuyor yaGüncelleme hala uyumadım ve hâlâ uyanmadı nsbsjsbdjsnd topuguma böyle güzel sıkarım iştesabah da hastahane yolcusuyuz mükemmel gececiler bayılmış artık eski aktifligimiz kalmadı. Biz de çöktük
Şükür benimki de uyandı. Bolca tuvaletini yapmış kurumuş ve bez poposuna yapışmış kıyamam canı acıdıAllah sabır ve güç versin jsbxjx benim kuş uyandı ve iki gündür yapmadığı tuvaletini de yapiyomutluyum uykusuzluga da okeyim şu saatten sonra
Muslin örtülerden vardı onlardan alayım en iyisi yanıma. Sabah da babası mama verirken sağayım en iyisi. Mama veriyoruz zaten yanıma da alacağım da anne sütü olmadan tek mama diye içime sinmemiştiYanına sağılmış süt, mama alabilirsin. Emzirme örtün varsa arabada emzirebilirsin canım. Yol üstünde müsait bir mekan var mıdır fikrim yok o konuda
Sonradan memeyide tuttu mu peki ben kendimi bunalima sokacak kadar taktım bu duruma da aşamiyorumBiz de öyleydik. Memeyi tutamazdı, biberonu cuk cuk.. Hep uyuyor bu yaa diye söylenirdim, annem de çok ararsın bu uykucu günlerini demişti. Haklı çıktı :)
Nasıl canım memnun musun sütünü de arttırdı mıBen kullanmıştım canım buarayada yazmıştım hatta
Ben her gece buralarda devamkeGüncelleme hala uyumadım ve hâlâ uyanmadı nsbsjsbdjsnd topuguma böyle güzel sıkarım iştesabah da hastahane yolcusuyuz mükemmel gececiler bayılmış artık eski aktifligimiz kalmadı. Biz de çöktük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?