2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Galiba var azalmista olabilir haftasında ölçüm yapılmıştı 13 tü ama düşüp yükselen bişey malum uykuya baya düştü bugün insan herşeye tedirgin oluyo bugünde buna dertlendim niye diye
Bizim 14 tü sonra 12 e şimdi 11 e düştü doktor artık bakmanıza gerek yok dedi ilk 10 gün risk var dedi

Bizim 14 tü sonra 12 e şimdi 11 e düştü doktor artık bakmanıza gerek yok dedi ilk 10 gün risk var dedi
Sağlık ocağında mi baktirdiniz pespese bizede on günden sonrası önemsiz dediler ama yinede uykuya düşünce yükseldi mi acaba dedik .. Uyku esnasında meme veriyorum almıyor biberon veriyorum hemen alıyor iyi mi kötü mü bilemiyorum güncel durumlar böyle 12 günde

Bebem 6 dan 12 ye uyumadi yarim yarım hel uyandı en son 12 gibi uyudu ve tskrar uyanacak diye ben de mal olurdum uyursam diye uyumadım:') ve bir saattir uyuyo dkdndjdnjd ben yine mal oldum geberiyorum... Uyumaya karar verdim artık uyanana kadar

Küçük bebeklerde enjektör ile olan önerilmiyor canım. Damlalık olanından var. 2-3 damla damlatıp bekle aspiratör ile çek.
Biz normal enjektörle çok az sıkıyorduk önerilmiyor muymuş?

Yarın üniversite hastanesinde kontrolümüz var ve şehir dışı olduğumuz için 1 buçuk saat yol gideceğiz öncesi sonrası derken acıkır emmek isterse yolda bu durumu nasıl çözebiliriz? Benzinliklerde bebek bakım odalarında emzirme alanı oluyor mu? Hastane kalabalık mı olur alan olur mu guvenemedim

Güncelleme hala uyumadım ve hâlâ uyanmadı nsbsjsbdjsnd topuguma böyle güzel sıkarım işte sabah da hastahane yolcusuyuz mükemmel gececiler bayılmış artık eski aktifligimiz kalmadı. Biz de çöktük

Normal mi yaanii, şimdi bir de adet ağrısı gibi bir ağrı girdi hafif hafif
Benim 38. Gün tekrar kanamam başladı 2 gün sürdü sadece. 40 kontrolünde dr kanaman bitmiştir artık dedi, ben de bitmişti ama 2 gündür gene başladı regl olabilir mi diye sordum, olabilir sıkıntı yok rahim toplanmış dedi.

Biz de öyleydik. Memeyi tutamazdı, biberonu cuk cuk.. Hep uyuyor bu yaa diye söylenirdim, annem de çok ararsın bu uykucu günlerini demişti. Haklı çıktı :)

Ben de uyanır şimdi diye uyumadım bekliyorum 1den beri. Sabah da hastane işi var 3 saatlik uyku ile duracağım yarın. Şimdiden sabır diliyorum kendime

Ben de uyanır şimdi diye uyumadım bekliyorum 1den beri. Sabah da hastane işi var 3 saatlik uyku ile duracağım yarın. Şimdiden sabır diliyorum kendime
Allah sabır ve güç versin jsbxjx benim kuş uyandı ve iki gündür yapmadığı tuvaletini de yapiyo mutluyum uykusuzluga da okeyim şu saatten sonra

Yanına sağılmış süt, mama alabilirsin. Emzirme örtün varsa arabada emzirebilirsin canım. Yol üstünde müsait bir mekan var mıdır fikrim yok o konuda

Yok hastanede baktırdık doktor istedi. Şimdi emzirdim asla çekemiyor yine sağıyorum mecbur

Benimkide asla uyumuyor ya birkaç gün öncesine kadar gündüz uyuyordu şimdi onu da bıraktı nasıl büyüyecek bu kız uyumadan bilmiyorum. Memede uyuyor yerine koyduğum anda herşeyi emmeye çalışıyor çığlık atarak ağlıyor valla tükendim artık. Çok sık meme vermek zorunda kaldığım için yaralarımda iyileşmiyor. Emzik vermek istemiyordum ama vermek zorundayım sanırım. Kullandığınız emzikler neler. Anne memesine en yakın ne alabilirim acaba?

Allah sabır ve güç versin jsbxjx benim kuş uyandı ve iki gündür yapmadığı tuvaletini de yapiyo mutluyum uykusuzluga da okeyim şu saatten sonra
Şükür benimki de uyandı. Bolca tuvaletini yapmış kurumuş ve bez poposuna yapışmış kıyamam canı acıdı

Yanına sağılmış süt, mama alabilirsin. Emzirme örtün varsa arabada emzirebilirsin canım. Yol üstünde müsait bir mekan var mıdır fikrim yok o konuda
Muslin örtülerden vardı onlardan alayım en iyisi yanıma. Sabah da babası mama verirken sağayım en iyisi. Mama veriyoruz zaten yanıma da alacağım da anne sütü olmadan tek mama diye içime sinmemişti

Ben kullanmıştım canım buarayada yazmıştım hatta
Nasıl canım memnun musun sütünü de arttırdı mı

Ben her gece buralarda devamke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…