Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Günaydın kızlar. Benim güncellenmiş sat ile 37. Haftam bugün doldu. İzin için rapor almaya gerek oluyor mu hastaneden?

Günaydın kızlar. Benim güncellenmiş sat ile 37. Haftam bugün doldu. İzin için rapor almaya gerek oluyor mu hastaneden?
Bildiğim kadarıyla olmuyor. Çünkü benim ilk çalışabilir aldığım raporda 37. Haftaya kadar çalışabilir yazıyordu sonra izin başlangıcı diyordu o yüzden gerek olduğunu düşünmüyorum.

Kızlar nasılsınız ben çok bitkin hissediyorum bebeğimi besleyemiyorum doğumdan sonraki gün sütüm az az geldi ama bebeğe yetmicek korkusuyla doğduğu gğnden beri mama da veriyoruz ve dünden beri beneğim memeyi kavrayamıyor emmek istemiyor süt kaşığının hızlı gelişine mi alıştı yoksa sütüm az dşye mi bilmiyorum yetersizlik içindeyim

SÜt arttırıcı çaylar var denedinizmi

Yaaa inşallah kolayca gelir beklemekte geriyor insanı ama bence çok vakit kalmadı kendi gelir diye düşünüyorum

Evet muhtemelen ona alışmış olabilir sanırım siz redde doğru gidiyorsunuz destek almanızı tavsye ederim eds de deneyebilirsiniz

Canım hiç canını sıkma
ilk çocuğum 41 haftalık oldu gün almıştık ondan önceki gün aniden suyum geldi evet sonu sezeryan oldu(acilmam olmadı yoksa çocuğun kilosu 3 400 idi doğuma elverişsiz değildi kilosu) ama kendi diledigi vakitte geldi. Sarılık hiç olmadı sütüm hiç olmadığı halde (benim sütüm 1 haftada adam akıllı ancak indi ) hazır mamada çok kullanmadım .. ben hep kendi istediği zaman geldiği için diye yordum vücudu tam gelişmişti diye belki kendimi öyle teselli ettim onuda bilemiyorum..
2. Çocuğumu ssvd denemek istedim Dr um beni kırmak istemedi ama kilosu 3800 du ve kafası çok büyüktü 39+5 de küçük bir çocuğumunda olması sebebiyle çok zorlandığım için dedim bana gün alalım doğdu ve oda yine sarılık olmadı ( bunda sütüm vardı belki onun etkisi)
3. Çocuğumda bayrama denk gelmesin toparlanmış olayım diye 38 haftada aldırdım ve sarılığı 12 ye kadar çıktı ve uzamış sarılık geçirdi sutumunde olmaması etkisiyle mamayida reddetmişti.. diyeceğim o ki Rabbim en güzelini biliyor biraz daha sabret sezeryan olacaksa dahi kendi dilegiyle gelsin..
şuan 4. Çocuğum için drumdan tekrar rica edicem içimde durabildigi kadar dursun diye
İnsan sabırsızlanıyor ve yoruluyor gercekten anlıyorum ama zaten annelik sabretmek degilmi sende emin ol o güç var başarırsın

Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama İstanbul baharatcisi istanbulda ve Ankara'da var diye biliyorum orada anne sütü çayı var bitkilerden oluyor çeşit çeşit içinde bitki var ve ben onun çok faydasını gördüm

40 haftamız doldu zaten canım geçen hafta 3600.du kilosu üstü de olabilir dedi bir hafta geçti muhtemelen 4 kilo doğacak o kesin zaten sezeryan ya da normal hayırlısı neyse o olsun artık zaten yapacak bişey yok saglikli doğsun da artık herşey gelip geçiyor. Benim kızlarda kucuk sezeryanla bakmak zor olacak ama onu da atlatırız.

Kızlar ya bebisimin burnu tıkalı hatta haosirinca biraz sümük gibi çıkıyor ana genel tıkalı. Nasıl açarım bu serum seylerinden korkuyorum hshdjd nefesini kesecek kadar çok tıkanmış help

Serum fizyolojik satılıyor, yalnız biraz pahalı. Ben yapamam derseniz sağlık ocağına, götürün, orada hemşire yaparken öğrenirsiniz. Size nasıl yapacağınızı gösterir.

Veya Osman Gönülal'ın videolarına bakın, orada anlatıyor, şırınga ve izotonikli şu alıyorsunuz, serum fizyolojik gibi yapıyorsunuz, fiyatı çok ekonomik.

Sanırım bı hemşireye götürsem iyi olacak görmüş olurum nasıl yapacağımı
Videonun adı bebeklerde burun tıkanıklığı
Buraya yazmadan bi oraya bakayim dedim denk gelmeyince buraya da sorayım dedim jdbdjdndj tekrar bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…