- 30 Eylül 2014
- 512
- 783
- Konu Sahibi elektroforez
- #3.141
Üstüne de kaşar peyniri müthiş müthiş en çok kilo alan hamişler bu grupta mi olcak acaba ben söz vermiyorum çok yerimAy mantarlı yumurta da çokzel oluyorrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstüne de kaşar peyniri müthiş müthiş en çok kilo alan hamişler bu grupta mi olcak acaba ben söz vermiyorum çok yerimAy mantarlı yumurta da çokzel oluyorrr
Benkm de su an degerlerim ne alem hic bilmiyorum bende yiyip cikariyorum ne zormus gercekten Allah kolaylik versin hepimizeMaalesef benim de bulantım var fakat değerlerim aşırı düşük yemek zorundayım kendimi zorluyorum yemek için
O zaman hic kullanmamak gerekBir arkadaşın doktoru kullanma demiş ama her ihtimale karşı bence kullanma. Doktoruna danış bence
Gerçek aromoterapi markası olan Adh kullanırsanız zararı olmaz iç çamaşırına 1 damla damlatılıyor fazla değilBen hamile olmadan once deniyordum simdide denemek istiyorum ama bebege zarari olur mu ki?
Kilo almamak icin cok zorluyorum kendimi ama, soz veremiyorum gecende ya aserirsem diye Turk marketine gittim, ev su an cennet benim icin ama ben kenarda salata kemiriyorumÜstüne de kaşar peyniri müthiş müthiş en çok kilo alan hamişler bu grupta mi olcak acaba ben söz vermiyorum çok yerim
Benim de kahverengi akintim var diye doktorum yasakladi yuruyusu de sporu da. Ben de sistim ayni sekilde doktorun yurebilirsin demesini bekliyorum, insallah ilk trimester bitince geri donerimKızlar yürüyüş yapmaya başlayanınız var mı? Ben kanamalı bir dönem geçirdim riskli diye başlamadım ama Çok şişkinim yürüsem rahatlardım sanki .
O zaman geldiğinde birbirimizi de gazlayalım o zaman canım Çok iyi olur .Psikolojimizi de kilomuzda dengeleriz hem doğumda kolay olur diyorlar hep yürüyüşle .Benim de kahverengi akintim var diye doktorum yasakladi yuruyusu de sporu da. Ben de sistim ayni sekilde doktorun yurebilirsin demesini bekliyorum, insallah ilk trimester bitince geri donerim
Evet yaaa gamilelik öncesi pilates yapıyordum karnım çok güzeldi şimdi bir şekerpareye benziyor ahahhahahO zaman geldiğinde birbirimizi de gazlayalım o zaman canım Çok iyi olur .Psikolojimizi de kilomuzda dengeleriz hem doğumda kolay olur diyorlar hep yürüyüşle .
Salata iyi yaa mide bulantısı için de iyi geliyor. ben bugün günlerdir istediğim salçalı makarna günündeyim hamileliği öğrendiğimden beri hiç makarna yememistim bugün çok heyecanlıyım (yükselen boğa)Kilo almamak icin cok zorluyorum kendimi ama, soz veremiyorum gecende ya aserirsem diye Turk marketine gittim, ev su an cennet benim icin ama ben kenarda salata kemiriyorum
Keşke biri de bana yapsa eşime yapsa oluyo muydu yoksa hiç mi haberim olmamalı nasıldi oBıçak makas ile cinsiyet öğrenme yaptılar bana. Bu sefer de erkek çıktı
Aynen oyle yiyecekler bozuluyor yazik gunah oluyor yaKilo almamak icin cok zorluyorum kendimi ama, soz veremiyorum gecende ya aserirsem diye Turk marketine gittim, ev su an cennet benim icin ama ben kenarda salata kemiriyorum
Bilmiyorum ki, benim böyle bir şeyden haberim bile yoktu, bıçağı görünce bu ne dedim .Keşke biri de bana yapsa eşime yapsa oluyo muydu yoksa hiç mi haberim olmamalı nasıldi o
Çok zor gerçekten 13. Haftada geçiyormuş bir ay daha dayanıcazBenkm de su an degerlerim ne alem hic bilmiyorum bende yiyip cikariyorum ne zormus gercekten Allah kolaylik versin hepimize
Ben sade tereyağlı kaşarlı böyle efsane bişey ya offfAy mantarlı yumurta da çokzel oluyorrr
Test getir dedim hamileysem seni öldürüm (kızım 2buçuk yaşında çünkü ) testi yaptım banyodan bi çıkışım vardı ki Allah muhafaza tüm gün hakaret rencide ağlama feryâd etmeyle geçti . Sonra beraber biraz ağladık çünkü ikimizde beklemediğimiz bi zamandı ama sonrasında şükredip yola devam etmeye karar verdik . Sağlıkla gelsinHanımlar, merak ediyorumda siz eşinize nasıl söylediniz hamile olduğunuzu sohbet edelim biraz
İnsan istiyor ki cihazlar evde olsun sürekli bakalım napıyor kalbi atıyor mu diyeSelam kızlarr
Bugün gittim tekrar kontrole 8+1 dim crl 1.45 cm ölçtü 7+5le uyumlu her şey yolunda dedi geçen hafta gittiğimde kalp atışını sadece göstermişti bugün dinledik çok şükür şimdi 1 ay sonra çağırdı ya nasıl beklicem ki o kadar cidden zaman geçmiyor sanki hiç