- 21 Ağustos 2024
- 20
- 15
- 3
- 29
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #30.621
Ayy habersiz bırakma bizi canımmKızlar suyum geldi kanla beraber şoktayım şuanda :/
Kızlar suyum geldi kanla beraber şoktayım şuanda :/
Hayırlısı olsunda sağlıkla alalım hepimiz yavrularımızı kucağımızaBi ara ben de yemiyim dedim ama doktor onunla alakası yok o beslenecekse her türlü alır senden dedi sonra saldım. Sezeryan olursa bi rahatlık çöküyo zaten kaç kg olursa olsun diye :)
Valla alt takımda ne var ne yok bilmiyorum suan ona mecalim de yok zaten sbdbbsbdsbdjd dusakabinde yikayip kurutuyorum sıcak/ılık arası suyla yeto şimdilik ona da şükürBir görsen halimi acır içlerinay bide bende hemoroid vardı zaten sanırım ıkınırken iyice mahvoldu oda ×2 acı demek
Bana da krem verilmedi, antibiyotik parol bi de demir. İstersen batikonu dulandirip arada onunla yıkama yapabilirsin dediler. Yakıyor mu bilmiyorum yakmiyosa yapcamYa bana krem vs birşey vermediler sadece vitamin ve antibiyotik o kadar. Yara iyileşmesini hızlandırmak için bi tavsiyeniz var mı kuru ve temiz tutmaya çalışıyorum
Uyumamak bizim tercihimiz değildi valla jxbxbbdbxhshd şuanda da öylebu haftaya kadar yazılanları öğlen okuyup neden uyumuyor bu insanlar diyodum.meğer 35 haftadan sonra uykular haram oluyomuş :))) uyuyamadıkça da insanın aklına her şey geliyor:)
Kuzum sakin ol naptın şimdi gördüm duam seninle ipektoşumKızlar suyum geldi kanla beraber şoktayım şuanda :/
Benimki Kerem olacakKızlar isim düşündünüz mü? Oğluşuma Kayra mı Mete mi Aras mı? Kararsızım. Her yerde aynı şeyler var sanki içime de sinmiyor hiçbir isim
doğumdan sonra zaten uyku lüx :)Valla alt takımda ne var ne yok bilmiyorum suan ona mecalim de yok zaten sbdbbsbdsbdjd dusakabinde yikayip kurutuyorum sıcak/ılık arası suyla yeto şimdilik ona da şükürbi de ben deoendi bıraktım ped taktim umarım pisman olmam bakalım...
Bana da krem verilmedi, antibiyotik parol bi de demir. İstersen batikonu dulandirip arada onunla yıkama yapabilirsin dediler. Yakıyor mu bilmiyorum yakmiyosa yapcam
Uyumamak bizim tercihimiz değildi valla jxbxbbdbxhshd şuanda da öyle
Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar suyum geldi kanla beraber şoktayım şuanda :/
Sağlıkla mutlulukla al kucağına canım maşallahKızlar suyum geldi kanla beraber şoktayım şuanda :/
Benim doktorum Sarı kantaron yağını önerdi yaranın çabuk iyileşmesi için ve pamuklu çamaşırlar giymeyi önerdi, kuru ve temiz kalması içinYa bana krem vs birşey vermediler sadece vitamin ve antibiyotik o kadar. Yara iyileşmesini hızlandırmak için bi tavsiyeniz var mı kuru ve temiz tutmaya çalışıyorum
Hadi bakalım canım güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar suyum geldi kanla beraber şoktayım şuanda :/
Rabbim yardımcın olsun canım benim hani birlikte doğuruyorduk cuma günü erkenci davrandı senin minik
Asi ruhlu piremsesler demekki haydi doğurda gel bizide habersiz bırakma hala kafamda deli sorular anestezide kararsızım ya
Hiç ağrı falan baskı hissetmedin mi gelinceben gelirse çıkar direk diye ödüm kopuyor
Hayırlı olsun, kolay doğumun olsun umarım sağlıkla kucağına al
Kaçıncı haftadasın acaba? Hayırlı doğumların olsun inşallah
Kızlar çok teşekkür ediyorum herkesi alıntılayabildim mi bilmiyorum ben artık cuma gününü beklerken 23 gibi işte size yazdığımda yatıyordum şarr diye bir şey geldi lavobaya gittim şok oldum hem yoğun kanamam hemde suyum geldi ilkinde kanama ile gitmiştim su tecrübesini yaşamamıştım hemen doktoru aradık hemen gelin dedi tansiyon da 15/10 du o ara biliyorsunuz tansiyon sıkıntım da vardı ay yol boyu suyum akmaya devam etti su akma tecrübesini de ilk defa edinmiş oldum anlaşılmaması mümkün değilmiş gerçekten geldik hastaneye hala şarıl şarıldı hemen sonda falan taktılar uyuşmadan ama acımıyor merak etmeyin ben biraz gereksiz kastım spinal iğne vurdular sanırım 01:00 gibi başladı ameliyat 12 dk sonra kızım çıktı pamuk gibi teyzeleri görmeniz lazım ve saçlıHadi sağlıkla kucağına al inşallah
Bugün tam 38+0 olduk :)Kaçıncı haftadasın acaba? Hayırlı doğumların olsun inşallah
Ayy habersiz bırakma bizi canımm
çok güzel olacak. Endişelenme. Bizi habersiz bırakma lütfen
Güzel haberlerini bekliyoruz
Sağlıkla mutlulukla al kucağına canım maşallahgünümüz aynı öncesinde birsey hissediyor muydun suan yazamazısn tabi ama müsait olduğunda ben doğumum baslasın istiyorum darısı bana afiyetle amin
Canım kızlar çok teşekkür ediyorum yukarıda yazdım sizleri de sonradan gördüm inşallah unuttuğum olmamıştırHadi bakalım canım güzel haberlerinizi bekliyoruz
Canım çok sevindim senin adınaKızlar çok teşekkür ediyorum herkesi alıntılayabildim mi bilmiyorum ben artık cuma gününü beklerken 23 gibi işte size yazdığımda yatıyordum şarr diye bir şey geldi lavobaya gittim şok oldum hem yoğun kanamam hemde suyum geldi ilkinde kanama ile gitmiştim su tecrübesini yaşamamıştım hemen doktoru aradık hemen gelin dedi tansiyon da 15/10 du o ara biliyorsunuz tansiyon sıkıntım da vardı ay yol boyu suyum akmaya devam etti su akma tecrübesini de ilk defa edinmiş oldum anlaşılmaması mümkün değilmiş gerçekten geldik hastaneye hala şarıl şarıldı hemen sonda falan taktılar uyuşmadan ama acımıyor merak etmeyin ben biraz gereksiz kastım spinal iğne vurdular sanırım 01:00 gibi başladı ameliyat 12 dk sonra kızım çıktı pamuk gibi teyzeleri görmeniz lazım ve saçlıama benim işlemim uzun sürdü o da ilk sezeryan olduğum yer aşırı incelmiş o süreçte sürekli kustum ay kabus gibiydi zangır zangır titredim çok üşüdüm ısıtıcı getirdiler sağolsunlar 02:21 gibi ameliyat bitti sonrasında da odaya çıktık baya dondum ısınana kadar kendime gelemedim ağrılarım sızılarım var işlemimden kaynaklı ama yeter dedim benden bu kadar bir daha çocuk isteyen kendi dogursun şimdi minnoş kız uyuyor sür verdik normal doğum başlangıcı oldugu için çabuk geldi sanırım sancı sormuşsunuz ay ben sancı hissetmedim ilkinde de hissetmemiştim doktor dedi senin sancıların başlamamış mıydı ben sadece suyum geldikten sonraki sancılarımı hissettim bu düzenli olarak gelip bıçak gibi saplanıp geri giden sancıları Her şey bir yana pamuk kuzusunu kucağınıza aldığınızda iyi ki diyorsunuz Hepinizin su gibi doğumu olsun kolaycacık sorunsuz inşallah
Sağlıkla sıhhatle büyüsün pamuk kız. Ömürlü olsunKızlar çok teşekkür ediyorum herkesi alıntılayabildim mi bilmiyorum ben artık cuma gününü beklerken 23 gibi işte size yazdığımda yatıyordum şarr diye bir şey geldi lavobaya gittim şok oldum hem yoğun kanamam hemde suyum geldi ilkinde kanama ile gitmiştim su tecrübesini yaşamamıştım hemen doktoru aradık hemen gelin dedi tansiyon da 15/10 du o ara biliyorsunuz tansiyon sıkıntım da vardı ay yol boyu suyum akmaya devam etti su akma tecrübesini de ilk defa edinmiş oldum anlaşılmaması mümkün değilmiş gerçekten geldik hastaneye hala şarıl şarıldı hemen sonda falan taktılar uyuşmadan ama acımıyor merak etmeyin ben biraz gereksiz kastım spinal iğne vurdular sanırım 01:00 gibi başladı ameliyat 12 dk sonra kızım çıktı pamuk gibi teyzeleri görmeniz lazım ve saçlıama benim işlemim uzun sürdü o da ilk sezeryan olduğum yer aşırı incelmiş o süreçte sürekli kustum ay kabus gibiydi zangır zangır titredim çok üşüdüm ısıtıcı getirdiler sağolsunlar 02:21 gibi ameliyat bitti sonrasında da odaya çıktık baya dondum ısınana kadar kendime gelemedim ağrılarım sızılarım var işlemimden kaynaklı ama yeter dedim benden bu kadar bir daha çocuk isteyen kendi dogursun şimdi minnoş kız uyuyor sür verdik normal doğum başlangıcı oldugu için çabuk geldi sanırım sancı sormuşsunuz ay ben sancı hissetmedim ilkinde de hissetmemiştim doktor dedi senin sancıların başlamamış mıydı ben sadece suyum geldikten sonraki sancılarımı hissettim bu düzenli olarak gelip bıçak gibi saplanıp geri giden sancıları Her şey bir yana pamuk kuzusunu kucağınıza aldığınızda iyi ki diyorsunuz Hepinizin su gibi doğumu olsun kolaycacık sorunsuz inşallah
Maşallah çok sevindim biri daha elendi aramızdanCanım kızlar çok teşekkür ediyorum yukarıda yazdım sizleri de sonradan gördüm inşallah unuttuğum olmamıştırdarısı zamanı gelince başınıza olsun inşallah korkmayın illaki yetişiyorsunuz bir şekilde bir an bende normal doğrucam sandım ama imkansız gibi bir şeymiş önceki sezeryanimden dolayı olmazmış
Gözünaydin olsun cnm darısı biz bekleyenlerin başına inşallah.Kızlar çok teşekkür ediyorum herkesi alıntılayabildim mi bilmiyorum ben artık cuma gününü beklerken 23 gibi işte size yazdığımda yatıyordum şarr diye bir şey geldi lavobaya gittim şok oldum hem yoğun kanamam hemde suyum geldi ilkinde kanama ile gitmiştim su tecrübesini yaşamamıştım hemen doktoru aradık hemen gelin dedi tansiyon da 15/10 du o ara biliyorsunuz tansiyon sıkıntım da vardı ay yol boyu suyum akmaya devam etti su akma tecrübesini de ilk defa edinmiş oldum anlaşılmaması mümkün değilmiş gerçekten geldik hastaneye hala şarıl şarıldı hemen sonda falan taktılar uyuşmadan ama acımıyor merak etmeyin ben biraz gereksiz kastım spinal iğne vurdular sanırım 01:00 gibi başladı ameliyat 12 dk sonra kızım çıktı pamuk gibi teyzeleri görmeniz lazım ve saçlıama benim işlemim uzun sürdü o da ilk sezeryan olduğum yer aşırı incelmiş o süreçte sürekli kustum ay kabus gibiydi zangır zangır titredim çok üşüdüm ısıtıcı getirdiler sağolsunlar 02:21 gibi ameliyat bitti sonrasında da odaya çıktık baya dondum ısınana kadar kendime gelemedim ağrılarım sızılarım var işlemimden kaynaklı ama yeter dedim benden bu kadar bir daha çocuk isteyen kendi dogursun şimdi minnoş kız uyuyor sür verdik normal doğum başlangıcı oldugu için çabuk geldi sanırım sancı sormuşsunuz ay ben sancı hissetmedim ilkinde de hissetmemiştim doktor dedi senin sancıların başlamamış mıydı ben sadece suyum geldikten sonraki sancılarımı hissettim bu düzenli olarak gelip bıçak gibi saplanıp geri giden sancıları Her şey bir yana pamuk kuzusunu kucağınıza aldığınızda iyi ki diyorsunuz Hepinizin su gibi doğumu olsun kolaycacık sorunsuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?