- Konu Sahibi elektroforez
- #3.001
1 haftaKac gun gecmis tarihi dolaptaysa 2-3 gunden bisey olmaz canim korkma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 haftaKac gun gecmis tarihi dolaptaysa 2-3 gunden bisey olmaz canim korkma
10 gün sonra canım. Doktorum sesi açmıyormuş zararlı dedi. Ben de sorun değil dedim yeterki kalbi güzelce atsın :)Evvveeettt darisi en yakin zamanda sana <3
Bir sonraki kontrol tarihin ne zaman?
Yaaa grupta varsa o arkadaşla da konuşmak isterim. Çünkü ben hala aşırı şaşkınımBu ikinci ikiz sanırım grupta biri daha vardı ay nasıl bir duygu gerçekten insan ne yapacağını şaşırır
16. Haftadan sonra azalıyordu benimki genelde 13 ten sonra derler beta düşmeye başladığı içinNe zaman geciyor normalde peki canim
Senin adını görünce bile gülümsemeye başlıyorum ikiz haberini aldığımdan beri :) şaşkınlığın geçince güzelce rahatlicaksin canım inşallahYaaa grupta varsa o arkadaşla da konuşmak isterim. Çünkü ben hala aşırı şaşkınım
Maşallah güzelliğe demek bizim de 10. Haftada böyle görünecek oy maşallah ona. Benim de sabah bulantılarım ve kusmalarım var doktor ilaç vermek istemedi. Normal olduğu için bu süreç ben de ekstra bir şey yapmıyorum sadece sabah mideni boş bırakma atıştır bir şeyler dediKızlar selamlar benim bebiş sizlere göre daha büyük galiba hatta grubun en büyük bebişi de olabilir şu an 10+3 aşırı bulantı var hiçbirşey yiyemiyorum ilaçları bile içemiyorum aklıma ne geldiyse denedim bu konuda varsa önerilerinize açığım
Maşallah miniğe seninkini yakında evlendiricezKızlar selamlar benim bebiş sizlere göre daha büyük galiba hatta grubun en büyük bebişi de olabilir şu an 10+3 aşırı bulantı var hiçbirşey yiyemiyorum ilaçları bile içemiyorum aklıma ne geldiyse denedim bu konuda varsa önerilerinize açığım
Kesinlikle sağlıklı bir şekilde gelişsin de10 gün sonra canım. Doktorum sesi açmıyormuş zararlı dedi. Ben de sorun değil dedim yeterki kalbi güzelce atsın :)
DAha cok var demekki benim icin 7+0 bugun16. Haftadan sonra azalıyordu benimki genelde 13 ten sonra derler beta düşmeye başladığı için
Bana prilam verdi ama hap yutmak benim için çok zor yutarken bile kusmamak için zor duruyorum benimki sadece sabah bulantısı da değil uykudan bile uyanıyorum kusmak için o kadar kötü durumdayımMaşallah güzelliğe demek bizim de 10. Haftada böyle görünecek oy maşallah ona. Benim de sabah bulantılarım ve kusmalarım var doktor ilaç vermek istemedi. Normal olduğu için bu süreç ben de ekstra bir şey yapmıyorum sadece sabah mideni boş bırakma atıştır bir şeyler dedi
Ahaha aynen aynen Bu minik canıma okuyor amaMaşallah miniğe seninkini yakında evlendiricez
Her şey guzel gidiyorsa canım inşallah gerek yoktur. Benim aktif kanama alanı var onun için erken çağırdi sanıyorumKesinlikle sağlıklı bir şekilde gelişsin de
Beni 3 hafta sonra geri çağırdı da şaşırdım biraz uzun geldi bu süreç bana
Çok sevinirim umarım iyi çıkarBende istanbuldayım arayış içindeyim dün biyerden randevu almıştım gece uyumadan yorumlara bakayım dedim Allah korusun doğumda bebeklerin kolları falan kırılmış direk iptal ettim başka bir hastaneden aldım iyi çıkarsa öneririm Anadolu yakası
Icini ferah tut, her sey gonlunce olsun insallah <3Her şey guzel gidiyorsa canım inşallah gerek yoktur. Benim aktif kanama alanı var onun için erken çağırdi sanıyorum
Güzel kalbinden öperim teşekkür ederim inşallah kuzumSenin adını görünce bile gülümsemeye başlıyorum ikiz haberini aldığımdan beri :) şaşkınlığın geçince güzelce rahatlicaksin canım inşallah
İnşallah canımIcini ferah tut, her sey gonlunce olsun insallah <3
Denedin mi?Sen kaçıncı haftadasın canım ?
Zencefil aldım dün , onu denicem . Doktor kullanabilirsin dedi .
Cidden öyle ilk öğrendiğim bir kaç gün kötüydüm. Bir de bugün kötü oldum. Ofiste çalışırken zor bi tık Akşam arkadaşlarımla buluşcak umarım iyi olurumBir gun bir gunu tutmuyor canim dun daha iyiydim bugun kotuyum
beni 5 hafta sonra çağırdı :) 12. hafta da yani. 11+0 da gitmem gerek tam 12+0 da mı onu anlamadımKesinlikle sağlıklı bir şekilde gelişsin de
Beni 3 hafta sonra geri çağırdı da şaşırdım biraz uzun geldi bu süreç bana
Bence 11+0 olabilir ayda bir çağırıyorlar genelde ya da 2 haftada bir falanbeni 5 hafta sonra çağırdı :) 12. hafta da yani. 11+0 da gitmem gerek tam 12+0 da mı onu anlamadım
Ayın sonunda 11+0 oluyoruz o zaman gidiyim :)Bence 11+0 olabilir ayda bir çağırıyorlar genelde ya da 2 haftada bir falan