-
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.981
ya di miii insan kendinden geçiyoorÖlçüsüne takılmadan iyi dediyse iyidir diye düşünüyorum artık :) heyecandan o kadar salak gibi oluyorum ki her şey çıkıyor aklımdan. Hele ki o ekranda pıt pıt pıt attığını görünce daha da afalladım
Ay heyecandan buraya yazmaya unuttum! Gecen hafta keseyi ve embriyoyu goruyorum fakat kalp atisi yok demisti doktorum. Bugun cok sukur kalp atisini duydum, bosuna endise edip uzulmusum o kadar, cok mutluyum <3sen naptın can
Cooook sevindim senin icin :)Kizlaaar çıktım doktorun yanındançok şükür haberler güzel bebişimin minik kalbi pıt pıt atıyor. sesini açmadı ama gördüm
Kanama alanı genişlemiş bebeği etkileyebilir dikkat et dedi. Progestan iğne yazdı. Fitili de artık vajinal değil ağızdan al sabah aksam dedi.
Son ölçümde 7,7 idi şimdikini yine sormayı unuttum :) 10.3 yazıyor bir yerde galiba o bilen varsa beni aydinlatabilir. Çok büyümemiş sanki bebişim ama iyiymiş hep iyi konuştu doktor. İnşallah büyüsün bebişlerimiz. Güzel haberler bekleyen herkesin güzel haberler duymasını dilerim
Boş boş endişeler yaşıyoruz işte, çok mutlu oldumm :) Dün benim de öyleydi 6+5 8 mm :) bugün 6+6 oldukkk :)Ay heyecandan buraya yazmaya unuttum! Gecen hafta keseyi ve embriyoyu goruyorum fakat kalp atisi yok demisti doktorum. Bugun cok sukur kalp atisini duydum, bosuna endise edip uzulmusum o kadar, cok mutluyum <3
8 mm 6+5 :)
Çok şükür gerçekten beklemek çok önemli bu süreçteAy heyecandan buraya yazmaya unuttum! Gecen hafta keseyi ve embriyoyu goruyorum fakat kalp atisi yok demisti doktorum. Bugun cok sukur kalp atisini duydum, bosuna endise edip uzulmusum o kadar, cok mutluyum <3
8 mm 6+5 :)
Allah yardımcın olsunBugün biraz fazla mide bulantısı yasıyorumnormal de hafifti varla yok arasıydı
MaşallahKizlaaar çıktım doktorun yanındançok şükür haberler güzel bebişimin minik kalbi pıt pıt atıyor. sesini açmadı ama gördüm
Kanama alanı genişlemiş bebeği etkileyebilir dikkat et dedi. Progestan iğne yazdı. Fitili de artık vajinal değil ağızdan al sabah aksam dedi.
Son ölçümde 7,7 idi şimdikini yine sormayı unuttum :) 10.3 yazıyor bir yerde galiba o bilen varsa beni aydinlatabilir. Çok büyümemiş sanki bebişim ama iyiymiş hep iyi konuştu doktor. İnşallah büyüsün bebişlerimiz. Güzel haberler bekleyen herkesin güzel haberler duymasını dilerim
Bu ikinci ikiz sanırım grupta biri daha vardıKızlar bunu dün yazamadım. Dün sabah kanamam oldu. Doktorum hemen gel dedi. Kese düşüyor sandık. Aşırı korktum. Doktora gittim. Progeton iğne yaptı. İki serum verdi tekrar USG ye girdim iki kese. 7mm kese oluşmuş içinde yolksacı da var. Diğer kese de 12 mm olmuş içinde bir şeyler oluşuyor gibi dedi doktorum. Kanama olunca vajinal baktırmak istemedim. Şaşkınlık geçirdim. Çok sevindim aslında ama bir yandan da içimi korku saldı. Burada çok okudum erken doğum,karnında ölen ikizler. İçim ürperdi. Ama bu mucizeyi de isterim tabi sağlıkla sıhhatle gelsinler.
O kadar haklisin ki... Bir de heyecandan dolayi bu haberi hemen cevremdekilerle paylastigim icin gercekten pisman oldum, kotu haberi vermek iyi haberi vermekten cok daha zor... Hamdolsun ki sonuclar iyi <3Çok şükür gerçekten beklemek çok önemli bu süreçte
Analik boyle bir seymis megersem :) O kalp atislarini duyunca gelen rahatlama hissini tarif edemem gercektenBoş boş endişeler yaşıyoruz işte, çok mutlu oldumm :) Dün benim de öyleydi 6+5 8 mm :) bugün 6+6 oldukkk :)
Kac gun gecmis tarihi dolaptaysa 2-3 gunden bisey olmaz canim korkmaKızlar dün gece gronala yedik eşim koydu sütü iki tane vardı birinin tarihi geçmiş biraz önce fark ettim. Ama herhangi bi belirti yok yarım bardak falan zaten tüketmişimdir. Dün geceden bu yana da bir belirti vermedi tadı kötü değildi anlamadım hiç içerken. Bir şey olur mu ya
soda içiyorum şimdi o rahatlatıyor biraz sankiAllah yardımcın olsunbenimkide hergeçen gün artıyor
Ben de pıt pıt görünce çok rahatladımAnalik boyle bir seymis megersem :) O kalp atislarini duyunca gelen rahatlama hissini tarif edemem gercekten
Tam bugun 7+0 canim sen pekiSen kaçıncı haftadasın canım ?
Zencefil aldım dün , onu denicem . Doktor kullanabilirsin dedi .
Bir gun bir gunu tutmuyor canim dun daha iyiydim bugun kotuyumBugün biraz fazla mide bulantısı yasıyorumnormal de hafifti varla yok arasıydı
Ne zaman geciyor normalde peki canimAllah yardımcın olsunbenimkide hergeçen gün artıyor
Evvveeettt darisi en yakin zamanda sana <3Ben de pıt pıt görünce çok rahatladımcok sevindim ne güzel kalp atışlarını duymuşsun