- 8 Ağustos 2023
- 5.577
- 5.961
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.941
Kızlar bunu dün yazamadım. Dün sabah kanamam oldu. Doktorum hemen gel dedi. Kese düşüyor sandık. Aşırı korktum. Doktora gittim. Progeton iğne yaptı. İki serum verdi tekrar USG ye girdim iki kese. 7mm kese oluşmuş içinde yolksacı da var. Diğer kese de 12 mm olmuş içinde bir şeyler oluşuyor gibi dedi doktorum. Kanama olunca vajinal baktırmak istemedim. Şaşkınlık geçirdim. Çok sevindim aslında ama bir yandan da içimi korku saldı. Burada çok okudum erken doğum,karnında ölen ikizler. İçim ürperdi. Ama bu mucizeyi de isterim tabi sağlıkla sıhhatle gelsinler.
Dualarım sizinle kızçelerimParlayanGece ve de seninle
ilacı unuttuktan sonra mı arttı? Bana doktor bugün, kalan kanlar kahverengi olarak gidiyor dedi. Korkma
ayyy çok heyecanllıı naptııınnnn ?
korkma canım normal, ben de yeni gördüm 6+5 de. yolk sac gördünüz mü?Gunaydin herkese. 5+6 dayiz bugun. 12mm kese sekli guzel ama bebegi goremedim dedi dr. Haftaya tekrar cagirdi küçük oldugu icin göremiyor olabiliriz ama bos da olabilir dedi. Siz bebegi ne zaman gordunuz erken mi gormek icin?
sen naptın canım?Kızlar yarın sabah kontrolüm var dua edin lütfen… geçen hafta doktor kalp atışı alamadığını söyledi perişan haldeyim lütfen sabah güzel haberler alayım
ayy ayyy ayy mucizeeKızlar bunu dün yazamadım. Dün sabah kanamam oldu. Doktorum hemen gel dedi. Kese düşüyor sandık. Aşırı korktum. Doktora gittim. Progeton iğne yaptı. İki serum verdi tekrar USG ye girdim iki kese. 7mm kese oluşmuş içinde yolksacı da var. Diğer kese de 12 mm olmuş içinde bir şeyler oluşuyor gibi dedi doktorum. Kanama olunca vajinal baktırmak istemedim. Şaşkınlık geçirdim. Çok sevindim aslında ama bir yandan da içimi korku saldı. Burada çok okudum erken doğum,karnında ölen ikizler. İçim ürperdi. Ama bu mucizeyi de isterim tabi sağlıkla sıhhatle gelsinler.
İnsallahMerhaba benim 5+4 de 13 mm di bebeği 6+6 da gidince gördük. Endişe etme bence ve strese sokma kendinibol bol dua et inşallah haftaya bebişini göreceksin
Yaaaa ne güzel maşallahKızlar bunu dün yazamadım. Dün sabah kanamam oldu. Doktorum hemen gel dedi. Kese düşüyor sandık. Aşırı korktum. Doktora gittim. Progeton iğne yaptı. İki serum verdi tekrar USG ye girdim iki kese. 7mm kese oluşmuş içinde yolksacı da var. Diğer kese de 12 mm olmuş içinde bir şeyler oluşuyor gibi dedi doktorum. Kanama olunca vajinal baktırmak istemedim. Şaşkınlık geçirdim. Çok sevindim aslında ama bir yandan da içimi korku saldı. Burada çok okudum erken doğum,karnında ölen ikizler. İçim ürperdi. Ama bu mucizeyi de isterim tabi sağlıkla sıhhatle gelsinler.
Doktorlar hep en kötüsünü söylüyor kötü ihtimaller her zaman var ama bence hiç kötüsünü düşünme hep iyisini düşün ve bol dua etİnsallahcok tesekkur ederim elim ayagim bosaldi bis gebelik diye
Benim şu an gittiğim ama hala emin olamadığım doktorum hep iyi şeyler konuşuyor. Acaba bu mu iyi kötü konuşanlar mı iyi :)Doktorlar hep en kötüsünü söylüyor kötü ihtimaller her zaman var ama bence hiç kötüsünü düşünme hep iyisini düşün ve bol dua ethepimiz zaten farklı zamanlarda görüyoruz o kadar çok değişken var ki. Eğer doktorundan memnun değilsen birde bence değiştir çünkü çok hassas bi süreç bu dönem
Yaaaa ne güzel maşallahsağlıkla gelsin minikler inşallah
Amin kızlar inşallah. Sağlıkla sıhhatle ilerlesin. Okuduğum şeyler beni korkuttu ama tabi istiyorum daayy ayyy ayy mucizeeBebeklerin seninle birlikte sağlıkla ilerlesin inşallahhhh
Bisey soylemedi benim de aklima gelmedi sormakayyy çok heyecanllıı naptııınnnn ?
korkma canım normal, ben de yeni gördüm 6+5 de. yolk sac gördünüz mü?
Birazdan dogum paketi icin baska bir dr ile gorusmem var. Doktora karar vermedim henuz. Ama her gittigimde daha cok endiseleniyorum. Mutlaka bir sey cikiyor. Allah hepimize bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsinDoktorlar hep en kötüsünü söylüyor kötü ihtimaller her zaman var ama bence hiç kötüsünü düşünme hep iyisini düşün ve bol dua ethepimiz zaten farklı zamanlarda görüyoruz o kadar çok değişken var ki. Eğer doktorundan memnun değilsen birde bence değiştir çünkü çok hassas bi süreç bu dönem
Yaaa ikiz mi çok sevindim caniım benim hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişler. Bebişler yollarını bulurlar hiç korkmaKızlar bunu dün yazamadım. Dün sabah kanamam oldu. Doktorum hemen gel dedi. Kese düşüyor sandık. Aşırı korktum. Doktora gittim. Progeton iğne yaptı. İki serum verdi tekrar USG ye girdim iki kese. 7mm kese oluşmuş içinde yolksacı da var. Diğer kese de 12 mm olmuş içinde bir şeyler oluşuyor gibi dedi doktorum. Kanama olunca vajinal baktırmak istemedim. Şaşkınlık geçirdim. Çok sevindim aslında ama bir yandan da içimi korku saldı. Burada çok okudum erken doğum,karnında ölen ikizler. İçim ürperdi. Ama bu mucizeyi de isterim tabi sağlıkla sıhhatle gelsinler.
Risk varsa mutlaka söylesin ama zaten anneler kafasında milyon tane ihtimali düşünüyo keseyi görene kadar acaba kimyasal mı keseyi gördükten sonra acaba boş gebelik mi yani bunları zaten düşünüyorlar. Doktor söyleyince iyice stres oluyor hamişler. Bu ihtimaller hep var ama bence biraz da umut dolu bi doktor olmalı ya güler yüzlüBenim şu an gittiğim ama hala emin olamadığım doktorum hep iyi şeyler konuşuyor. Acaba bu mu iyi kötü konuşanlar mı iyi :)
Sadece sabah mi oluyor senin canim bulantin?Günaydın herkeseeeesabah bulantıları ve sabah kusmaları aynı hızıyla devam ediyor. Hadi bakalım bebeklerimiz sağlıklı olsun da. Katlanılır
sen naptın kız çoktan çıkmışsındıırrr hadi iyi haberlerleYaaa ikiz mi çok sevindim caniım benim hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişler. Bebişler yollarını bulurlar hiç korkma
Dogum paketi veren hastaneler var mi nasil oluyor acaba?Birazdan dogum paketi icin baska bir dr ile gorusmem var. Doktora karar vermedim henuz. Ama her gittigimde daha cok endiseleniyorum. Mutlaka bir sey cikiyor. Allah hepimize bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Evet canım genelde sabah ama ara ara gece de oluyor senin nasıl gidiyorSadece sabah mi oluyor senin canim bulantin?
İnşallah kuzum. Rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah.Yaaa ikiz mi çok sevindim caniım benim hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsin bebişler. Bebişler yollarını bulurlar hiç korkma