Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Ilık suya oturmak gerçekten cok ise yarıyor. Bende soyle bisey aldim kolaylik olsun diye oturma banyosu diye satiliyor gerçekten düzenli kullandigimda faydasini gordum sıkıntı yaşayan arkadaslara tavsiye ederim.
Çok mantıklıymış bu çok teşekkürler paylaşımın için

Siz doğum yaptınız mı? O şekilde normal doğum yapanlar var mı acaba

Benim gebelikten önce vardı ama böyle değildi. O zaman inşallah gebelikte ekstra çıkan sorunlar gebelik sonuyla gider diyelim. Bende baskıdan arttığını düşünüyorum

Ilık suya oturmak gerçekten cok ise yarıyor. Bende soyle bisey aldim kolaylik olsun diye oturma banyosu diye satiliyor gerçekten düzenli kullandigimda faydasini gordum sıkıntı yaşayan arkadaslara tavsiye ederim.
Bu çok iyiymiş fiyatı da ideal teşekkürler.

Benim gebelikten önce vardı ama böyle değildi. O zaman inşallah gebelikte ekstra çıkan sorunlar gebelik sonuyla gider diyelim. Bende baskıdan arttığını düşünüyorum
Aynen benim de minicik bi taneydi. Şimdi 4 tane oldu. İnşallah her şey eski haline döner bakalım

Bak işte en güzeli ameliyathanedeyken uyuşukken halletmek. Sonrası işkence oluyor maalesef. Hem sancısı hem o bastırma acısı

İşin şakası aşkım inşallah zamanını bekler diyelim su gelirse ama ha diye olur işte

Bugün elimle baktım sıkınca hemen çıktı yaaani sütüm var şükür jsbdjdj mamadan çok meme veriyorum bakalım. Bi de sanki hafif sarılık var gibi geldi bana göz cevresine bakınca, yarın kontrole gidicez inşallah büyük bir sorun haline gelmez sık sık uyandiriyorum memede çok uyuyor sürekli ayağıyla vs oynuyorum... Anlaşıcaz bir şekilde inşallah
Canım ben doktoruna sordum 2 gün üstüne kaka yapmayınca. Olur öyle dedi sıkıntı yokmuş. Mamasına bir iki damla hakiki zeytinyağı damlat dedi.
Teşekkür ederim valla hic fikrim yok her şey çok garip ndnxndnx yarın kontrole gidince sorarım zaten haftasonuna denk geldik kaldi her şey cisli bezi var 4-5 neyse ki

Beni linclemeyin emzik veren var mı nsbdjdndjsjdn sadece uykuya geçmesi için ve bez değişirken cok ağlıyor ağlamasın diye veriyorum gece denedim şansa tuttu (tüm gün meme verdim ama emmek yerine iki mic mic yapip uyumaya alışıyor gibiydi nbxbsbdbsjdbhdbs öyle de hala iyileşmedim sırt üstü yatmak uzun süre zorluyor beni ağrıdan biraz mecbur kaldim biraz da vermeyi dusujuyodum zaten erken mi olur diye korktum sadece ama hem uykuya geçişi daha güzel oldu şuan hem de memeyi emmesinde bir sorun yok şükür

Zaten biraz emip atıyor ağzından uyurken

Sabahtan beri sıklıgı azaldi sancimın. Uzaninca pozisyon degistirince falan gecmiyordu resmen kivrandiran bir agri. Sadece kasigimda oluyor agri. Makatima ve rahmime vuruyor

Sabahtan beri sıklıgı azaldi sancimın. Uzaninca pozisyon degistirince falan gecmiyordu resmen kivrandiran bir agri. Sadece kasigimda oluyor agri. Makatima ve rahmime vuruyor
Genelde geceleri gelip gündüzleri yok kadar aza dusuyordu benim. Eğer böyleyse dikkate alabilirsin belki

3500 doğum kilosu 5 günde 3170 oldu yüzdeye vurunca kaç oluyor hiç bilmiyorum, sarılık değeri gün gün değişiyor yani doğduğu günden itibaren, benim 14.5 çıktı 15 de hastaneye yatması gerek dedi doktor ama bebeğim tam beslenemedi o yüzden hastaneye yattık ışık tedavisi için. 1 gün de hem kilo aldı hemde kendine geldi yavrum şuan hala tedavi altında

Emzik ben de veriyorum canım. Aynı senin gibi yapıyorum. Rahatlatıyor bebeği. Bizde de uyku sırasında meme almama problemi var. Uyandırmak zorunda kalıyorum meme vermek için.

Kesinlikle ağırlıktan baskıdan olduğunu düşünüyorum. Çok kötü bir durum. Tamamen gitmese de eski haline gelir inşallah.

Evet gunduz azaldi aynen. Gece baslamaz insallah yine
Canim sen zaten tarih beklemiyosun niye inş değildir diyon jsbxjdbxj doğur gitsin belki bu iyidir gece böyle oldu oldu da acilmam olmuştur yani kim bilir. Sıkma canını kendini rahatlat psikolojik olarak da hazırla, biliyorum zor burdan demesi ama inan geçiyor her şey kucağına aldığında o yüzden stres olma zaten stres bile geri teptiriyor süreci bence bana öyle geldi yani dnndjd
Emzik ben de veriyorum canım. Aynı senin gibi yapıyorum. Rahatlatıyor bebeği. Bizde de uyku sırasında meme almama problemi var. Uyandırmak zorunda kalıyorum meme vermek için.
Aynen uyanmiyor bazen ilk bezini vs degistiriyoruz veya babası alıp kucaginda uyandiriyor iyice öyle alıyorum memeye memede de uyukluyo gibi olunca ayaklarıyla uğraşıyorum şimdi kiyamadim yine emzik versem yatardi, emzireyim dedim emmedi koynumda uyutuyorum biraz kokumda güzel uyuyor sıpa

Ay ben de emzik vericeem. Umarım tutaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…