- Konu Sahibi elektroforez
-
- #30.141
Çok mantıklıymış bu çok teşekkürler paylaşımın içinIlık suya oturmak gerçekten cok ise yarıyor. Bende soyle bisey aldim kolaylik olsun diye oturma banyosu diye satiliyor gerçekten düzenli kullandigimda faydasini gordum sıkıntı yaşayan arkadaslara tavsiye ederim.
Siz doğum yaptınız mı? O şekilde normal doğum yapanlar var mı acabaAynı problemi yaşıyorum doktorum genelde geçiyor dedi. Burda önemli olan gebelik öncesi hemoroidin varlığı anladığım kadarıyla. Önceden varsa doğumdan sonra da geçmiyor. Benimki de ilk kez gebelikte çıktı. İnşallah geçer.
Benim gebelikten önce vardı ama böyle değildi. O zaman inşallah gebelikte ekstra çıkan sorunlar gebelik sonuyla gider diyelim. Bende baskıdan arttığını düşünüyorumAynı problemi yaşıyorum doktorum genelde geçiyor dedi. Burda önemli olan gebelik öncesi hemoroidin varlığı anladığım kadarıyla. Önceden varsa doğumdan sonra da geçmiyor. Benimki de ilk kez gebelikte çıktı. İnşallah geçer.
Bu çok iyiymiş fiyatı da ideal teşekkürler.Ilık suya oturmak gerçekten cok ise yarıyor. Bende soyle bisey aldim kolaylik olsun diye oturma banyosu diye satiliyor gerçekten düzenli kullandigimda faydasini gordum sıkıntı yaşayan arkadaslara tavsiye ederim.
Aynen benim de minicik bi taneydi. Şimdi 4 tane oldu. İnşallah her şey eski haline döner bakalımBenim gebelikten önce vardı ama böyle değildi. O zaman inşallah gebelikte ekstra çıkan sorunlar gebelik sonuyla gider diyelim. Bende baskıdan arttığını düşünüyorum
Geçer kuzum merak etme her doğanda genelde oluyor yenidoğan sarılığı. Geçecektir korkma sen yüreğini ferah tutBiz de şuan hastanedeyiz ışık tedavisine başladılar insaAllah geçer bizimki de
Söyle söyle. Ben de sordum uyuşukken takıldığını söyledi doktorumAy evet sondayı uyuşukken taksınlar söylicem
Bak işte en güzeli ameliyathanedeyken uyuşukken halletmek. Sonrası işkence oluyor maalesef. Hem sancısı hem o bastırma acısıBen de sezeryan oldum daha ameliyathanedeyken karnımda aşırı baskı hissettim tabi ne olduğunu anlamadım bir şey de hissetmedim acı vs. En son ameliyathaneden çıkarılırken temizlik personeli kanı temizleyelim vs diyordu. Kendime geldikten sonra anladım bu işlemi anestezi etkisindeyken ameliyathanede yapmışlar
Benim de yaklaşık 1 buçuk saattir iki göğsümün tam ortasında bir ağrı var ama nasıl canım yanıyor. Sırtıma vuruyor bir de ağrısı. Ağlayacak kıvama geldim. Gaz sancısı mı farklı mı anlamadım. Lohusa da olunca korkuyorum ama bulunduğumuz ilçede gittiğimde ilgilenecek bir acil servis yok
İşin şakası aşkımBunu alintilamisim anca yazabiliyorum sjdbbdnd sancılar 3-4 dk sürüyor mu bilmiyorum ama genelde 1dk civarı sürüyor doğumda da öyle zaten sadce gelme sıklığı artıyor mesela en başta 10 dakikada bir gelip 1 dk sürüyorsa, sonlara doğru artık 3-4-5 dk da bir gelip 1 dk sürüyor gibi yani benim böyle oldu belki farklı bir bilgi vardir yonlendirmis olmayayim ama kendini dinle
Senin baya sıkıntı olmuş ya bi de üstüne pandemi çok sıkıntı, hastahanede emzirmek dışında hiçbir şey yapmadim kv yaptı hepsini pandemi olsa düşünemiyorum gerçekten çok geçmiş olsunumarim bende de kalmaz iz vs sjndjdjd her doğum farkli zaten o yüzden Delallll korkutma kendini
Yani zaten ha diye dogurmazsin diye düşünüyorum ben kadar evde duracağını sanmıyorum ki ben bu kadar kalmama rağmen doğurmadim ha diye skdhsjdndjdj sabreder sabreder
40 dkda bir okey düzensiz dersin ama sancılar 5 dk sürmüyoryordun mu kendini naptin ağrı varsa ya yordun ya o çatı kemiği vs oluyor ya kendini doğuma hazirliyor. Mesela şuan benim çatı kemiği tarafim ağrıyor ara ara eski haline dönmeye çalışıyor herhalde bence öyle bir ağrıdır sancıya donerse anlarsin merak etme
Bugün elimle baktım sıkınca hemen çıktı yaaani sütüm var şükür jsbdjdj mamadan çok meme veriyorum bakalım. Bi de sanki hafif sarılık var gibi geldi bana göz cevresine bakınca, yarın kontrole gidicez inşallah büyük bir sorun haline gelmez sık sık uyandiriyorum memede çok uyuyor sürekli ayağıyla vs oynuyorum... Anlaşıcaz bir şekilde inşallahCanım ilk 10 günde huzursuz ve ağlıyorsa açtır, beslenme sonrası huzurlu şekilde uykuya dalıyorsa doymuştur, 2-3 saatte bir mutlaka besle uyanmasa da uyandır zaten yenidoğan doktor ve kilo kontrolü olacak (ne zamana gel dediler?)
Beslenmesinin een güzel kanıtı kiloyu gereğinden fazla kaybetmemesi ve çişi. Çişi açık renk ve 5se dertlenme bence. İlk günler mama verdiğin için de kötü hissetme sarılık olup hastanelerde yatmasındansa şırıngayla azcık mama vermekten bir şey olmaz. Bol bol kucağına al kokla emzir, ten tene temas da anne sütünü çok güzel artırıyor kıyafetli değil de mümkün mertebe bebek sadece bezliyken sen de üstün kıyafetsizken emzir. Memeyi güzel kavradığından emin ol, Emzirdikten sonra sağ belki gelirse onu verirsin 3 cc mama yerinebir de çişince turunculuk kırmızılık olursa o da az beslendiğinin kanıtı ona dikkat edebilirsin. Çişinin açık sarı olması lazım.
Anne sütünü artıran kanıtlı teek şey annenin bol su+sıvı tüketmesi ve de mutlaka ama mutlaka dinlenmesi. Bebek uyuduğu gibi sen de uyu dinlen. Çok iyiyim normal doğurdum ayaktayım diye etrafta fır dönme sakın vücudun yorgun dinlenmeye ihtiyacı var.
Kakayla ilgili ben hiç bir şey duymadım ilkini yapmış devamını da yapar masaj bacaklarıyla bisiklet sürme hareketleri gibi hareketler yaptırabilirsin.
Ama rabiki bence anne iç güdüsü diye bir şey var, içine yolunda gitmeyen bir şeyler var hissi gelirse gitmek lazım doktora, seni yanlış yönlendirmeyeyimsağlıcakla büyüt
Teşekkür ederimCanım ben doktoruna sordum 2 gün üstüne kaka yapmayınca. Olur öyle dedi sıkıntı yokmuş. Mamasına bir iki damla hakiki zeytinyağı damlat dedi.
Zaten biraz emip atıyor ağzından uyurkenBugün elimle baktım sıkınca hemen çıktı yaaani sütüm var şükür jsbdjdj mamadan çok meme veriyorum bakalım. Bi de sanki hafif sarılık var gibi geldi bana göz cevresine bakınca, yarın kontrole gidicez inşallah büyük bir sorun haline gelmez sık sık uyandiriyorum memede çok uyuyor sürekli ayağıyla vs oynuyorum... Anlaşıcaz bir şekilde inşallah
Teşekkür ederimvalla hic fikrim yok her şey çok garip ndnxndnx yarın kontrole gidince sorarım zaten haftasonuna denk geldik kaldi her şey cisli bezi var 4-5 neyse ki
Beni linclemeyin emzik veren var mı nsbdjdndjsjdn sadece uykuya geçmesi için ve bez değişirken cok ağlıyor ağlamasın diye veriyorumgece denedim şansa tuttu (tüm gün meme verdim ama emmek yerine iki mic mic yapip uyumaya alışıyor gibiydi nbxbsbdbsjdbhdbs öyle de hala iyileşmedim sırt üstü yatmak uzun süre zorluyor beni ağrıdan biraz mecbur kaldim biraz da vermeyi dusujuyodum zaten erken mi olur diye korktum sadece ama hem uykuya geçişi daha güzel oldu şuan hem de memeyi emmesinde bir sorun yok şükür
Sabahtan beri sıklıgı azaldi sancimın. Uzaninca pozisyon degistirince falan gecmiyordu resmen kivrandiran bir agri. Sadece kasigimda oluyor agri. Makatima ve rahmime vuruyorElektroforez kaç gündür aklımdasın.Sen nasılsın? Toparladın mı iyice?
Canım kaç kilo kaybı oldu? %olarak yazman mümkün mü? Benim bebeğimin 6.gününde toplam %7 ağırlık kaybı oldu. Sarılık değeri de 9 du. Sık emzir dediler. Sarılık değeri kaç olunca riskli acaba?
Kuzum daha önce yazmıştım hatırlar mısın bilmiyorum. Eve gelince 2.gün sütümü sağdım, 15 dk da 5 ml ancak çıktı. 2 gün önce sağdım 30 ml çıktı. Bebeğin midesi küçük ya, bebek büyüdükçe artacak sütümüz. Sağdığın süte göre az diye düşünme. Kilo kaybı olursa zaten mamadan destek de alırsın.
Ben sezaryen oldum ama çok erken baskı hissetmeye başladım. 37. Haftadan itibaren de sancılarım oldu. Yalancı deniyor ama çektirdiği acı fenaydı. Zaten 38+0 da kendi doğmadan sezaryene girdim. Sen şimdi nasılsın? Dinlenince uzanınca duş alınca hafifliyor mu ağrıların?
Genelde geceleri gelip gündüzleri yok kadar aza dusuyordu benim. Eğer böyleyse dikkate alabilirsin belkiSabahtan beri sıklıgı azaldi sancimın. Uzaninca pozisyon degistirince falan gecmiyordu resmen kivrandiran bir agri. Sadece kasigimda oluyor agri. Makatima ve rahmime vuruyor
Evet gunduz azaldi aynen. Gece baslamaz insallah yineGenelde geceleri gelip gündüzleri yok kadar aza dusuyordu benim. Eğer böyleyse dikkate alabilirsin belki
3500 doğum kilosu 5 günde 3170 oldu yüzdeye vurunca kaç oluyor hiç bilmiyorum, sarılık değeri gün gün değişiyor yani doğduğu günden itibaren, benim 14.5 çıktı 15 de hastaneye yatması gerek dedi doktor ama bebeğim tam beslenemedi o yüzden hastaneye yattık ışık tedavisi için. 1 gün de hem kilo aldı hemde kendine geldi yavrum şuan hala tedavi altındaElektroforez kaç gündür aklımdasın.Sen nasılsın? Toparladın mı iyice?
Canım kaç kilo kaybı oldu? %olarak yazman mümkün mü? Benim bebeğimin 6.gününde toplam %7 ağırlık kaybı oldu. Sarılık değeri de 9 du. Sık emzir dediler. Sarılık değeri kaç olunca riskli acaba?
Kuzum daha önce yazmıştım hatırlar mısın bilmiyorum. Eve gelince 2.gün sütümü sağdım, 15 dk da 5 ml ancak çıktı. 2 gün önce sağdım 30 ml çıktı. Bebeğin midesi küçük ya, bebek büyüdükçe artacak sütümüz. Sağdığın süte göre az diye düşünme. Kilo kaybı olursa zaten mamadan destek de alırsın.
Ben sezaryen oldum ama çok erken baskı hissetmeye başladım. 37. Haftadan itibaren de sancılarım oldu. Yalancı deniyor ama çektirdiği acı fenaydı. Zaten 38+0 da kendi doğmadan sezaryene girdim. Sen şimdi nasılsın? Dinlenince uzanınca duş alınca hafifliyor mu ağrıların?
Emzik ben de veriyorum canım. Aynı senin gibi yapıyorum. Rahatlatıyor bebeği. Bizde de uyku sırasında meme almama problemi var. Uyandırmak zorunda kalıyorum meme vermek için.Bugün elimle baktım sıkınca hemen çıktı yaaani sütüm var şükür jsbdjdj mamadan çok meme veriyorum bakalım. Bi de sanki hafif sarılık var gibi geldi bana göz cevresine bakınca, yarın kontrole gidicez inşallah büyük bir sorun haline gelmez sık sık uyandiriyorum memede çok uyuyor sürekli ayağıyla vs oynuyorum... Anlaşıcaz bir şekilde inşallah
Teşekkür ederimvalla hic fikrim yok her şey çok garip ndnxndnx yarın kontrole gidince sorarım zaten haftasonuna denk geldik kaldi her şey cisli bezi var 4-5 neyse ki
Beni linclemeyin emzik veren var mı nsbdjdndjsjdn sadece uykuya geçmesi için ve bez değişirken cok ağlıyor ağlamasın diye veriyorumgece denedim şansa tuttu (tüm gün meme verdim ama emmek yerine iki mic mic yapip uyumaya alışıyor gibiydi nbxbsbdbsjdbhdbs öyle de hala iyileşmedim sırt üstü yatmak uzun süre zorluyor beni ağrıdan biraz mecbur kaldim biraz da vermeyi dusujuyodum zaten erken mi olur diye korktum sadece ama hem uykuya geçişi daha güzel oldu şuan hem de memeyi emmesinde bir sorun yok şükür
Yok daha yapmadım. Ama sezaryen olacak zaten.Siz doğum yaptınız mı? O şekilde normal doğum yapanlar var mı acaba
Kesinlikle ağırlıktan baskıdan olduğunu düşünüyorum. Çok kötü bir durum. Tamamen gitmese de eski haline gelir inşallah.Benim gebelikten önce vardı ama böyle değildi. O zaman inşallah gebelikte ekstra çıkan sorunlar gebelik sonuyla gider diyelim. Bende baskıdan arttığını düşünüyorum
Canim sen zaten tarih beklemiyosun niye inş değildir diyon jsbxjdbxj doğur gitsinEvet gunduz azaldi aynen. Gece baslamaz insallah yine
Aynen uyanmiyor bazen ilk bezini vs degistiriyoruz veya babası alıp kucaginda uyandiriyor iyice öyle alıyorum memeye memede de uyukluyo gibi olunca ayaklarıyla uğraşıyorumEmzik ben de veriyorum canım. Aynı senin gibi yapıyorum. Rahatlatıyor bebeği. Bizde de uyku sırasında meme almama problemi var. Uyandırmak zorunda kalıyorum meme vermek için.
Ay ben de emzik vericeem. Umarım tutaarBugün elimle baktım sıkınca hemen çıktı yaaani sütüm var şükür jsbdjdj mamadan çok meme veriyorum bakalım. Bi de sanki hafif sarılık var gibi geldi bana göz cevresine bakınca, yarın kontrole gidicez inşallah büyük bir sorun haline gelmez sık sık uyandiriyorum memede çok uyuyor sürekli ayağıyla vs oynuyorum... Anlaşıcaz bir şekilde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?