Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    144
Kiz agri okadar kıvrandırıyorki çok tırstım mesela sancim olmadan direk suyum gelse oyle gitsem hastaneye. Yani bu daha cok yatıyor kafama

Çok teşekkür ederim cevabın için. Ben hastaneye kontrole götürdüğümde sormayı unuttum. 6 dan 9 a yükselmişti. Düşükmüş o zaman bizim değerimiz

Canım ben de hastanede sordum emzik verebilir miyim diye çnermiyoruz ama tutsun istiyorsan tabi ki ver dedi. Ben de direlt verdim kriz anlarında çok iyi oluyor istemediği xaman atıyor zaten ağzından

Ay ben de emzik vericeem. Umarım tutaar
İnşallah valla tamamen kriz anı için düşündüm sjnxjsndj bi de çok tatlı oluyor emzik emen bebekler mıç mıç
Kiz agri okadar kıvrandırıyorki çok tırstım mesela sancim olmadan direk suyum gelse oyle gitsem hastaneye. Yani bu daha cok yatıyor kafama
Korkanin çocuğu olmaz kendini gaza getir djbdjdndjdj he doğurma seklinin başlangıcını seçmek istiyorsun galiba sjxbjdndjd e git doktorlar pıt diye patlatiyo hemen suyun gelmis olur ay şaka bi yana tabi ki inşallah istediğin gibi olur bu doğuma gitme şekli dahil ben dogurana kadar siz bana takildiniz galiba sıra bana geldi
Canım ben de hastanede sordum emzik verebilir miyim diye çnermiyoruz ama tutsun istiyorsan tabi ki ver dedi. Ben de direlt verdim kriz anlarında çok iyi oluyor istemediği xaman atıyor zaten ağzından
Aynen uykuya geçişi kolaylastiriyor bir de dalınca kendi atıyor ağzından müq

Sağolsun kocam emzirmeden önce verdi ağzına bir kaç dkligina... Yoruldu çenesi galiba emmedi düzgün mama verdik bidaha.....

Bilmeyen varsa soylim emzirmeden önce vermemeye çalışın hem tokluk hissi veriyor herhalde hem de yoruluyor çenesi minik kuşların yedirdikten sonra veya uykuya geçişlerde vs verirseniz memede çok sorun yaşanmıyor yani bende öyle oldu

Tabi senin artik tuzun kuru bu arada senin kız kime benziyor sana mi babaya mi

Çok geçmiş olsun.

Doğurmayan üç beş kişi kaldı galiba. Konular bile bebekler oldu

Tabi senin artik tuzun kuru bu arada senin kız kime benziyor sana mi babaya mi
Herkes kendine benzetiyo xd kv kendine benzetiyo kp de diyo aynen babannesine benziyo falan ses etmiyorum hâlâ ödemli, simsiyah saçları aşırı fazla annesi ile alakasi da yok halbuki jsbxjsnxjjd bi tek kaş şekli şu anlık andiriyor ama o da değişiyor çoğu bebişte, burnu ben çene minik yine aynı şekilde jsbxjdnjd genel olarak bence bana benzeyecek ama fark etmez ben yaptimmmmm

Çok teşekkür ederim cevabın için. Ben hastaneye kontrole götürdüğümde sormayı unuttum. 6 dan 9 a yükselmişti. Düşükmüş o zaman bizim değerimiz
Doktorlar riskli olduğu için 8-9 a çok yüksek diyebiliyorda asıl tehlike 20 den sonra ki çok şükür bizde sıkıntı olmadı o kadarıda birde iyi beslendiği an düşüş başlar ben biraz doktora yalvar yakar ağla hastaneye vermedim

Çok geçmiş olsun. Tam toparlanmaya çalışırken bir de böyle bir şeyle uğraşmak zor. Allah yardımcın olsun.
Ben de iyice toparladım. İki çocuklu hayata adapte olmaya çalışıyorum.

inşallah hemen toparlar kuzucuk.

Oyy maşallah maşallah allahim korusuuun rapunzel gibi
Maşallahh maşallahhh. Kesin benim de böyle bol saçlı doğar jcjcjc
Ndnxjxbxjxnjdc doğunca unutmayın atın bilelim. Daha doğrulamamız gereken bir tez var ortada
Keske benimkide oyle dogsa cok seviom bole saçli ama sari kel bise olur benim kesin
Doğsun da söyleyin dedik ya kel mi olacaklar diye nxbxbdbxjx kel de olsa biziiim saçaklı da olsa bizim
Ayyy maşallah miden yanmıştı değil mii biz de ona göre hazırlıklı olalım
Son aya kadar bir şeyim yoktu ben hala saçla yanmanın ilgisi olduğuna inanmıyorum skxjdjjd 5. Aydan beri yananlar Rapunzel falan olması lazım çünkü

Ya evet keseden nasıl mideye ulaşcak nncnnvnv

Karnı da aç olabilir canım sen sakin ol bol bol emzirmeye çalış sen emzirdikçe sütün de gelecek
Eki Görüntüle 3552462
Aha böyle saçaklı doğdu bdbdbdbdbdbd
ayy şimdi biz gece ejderhalarının saçlar hep böyle sırma mı olacak Maşallah ne kadar gür

imagination forever mama da içmedi demişsin acaba sevmedi mi ki hangi mamadan aldınız
Gaz için sanki banada erken gibi geldi ama olabilirde tabi

Bu kadının tekniklerini beğendim yeni doğana hemen uygulanmayabilir tabi emin değilim ama aklımızda olsun

3. Aydan itibaren midesi yanan biri olarak sanırım yanımda toka falan götürüp örmem gerek eğer ki tez doğruysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…