- 2 Ekim 2022
- 1.654
- 2.195
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #30.161
Kiz agri okadar kıvrandırıyorki çok tırstımCanim sen zaten tarih beklemiyosun niye inş değildir diyon jsbxjdbxj doğur gitsinbelki bu iyidir gece böyle oldu oldu da acilmam olmuştur yani kim bilir. Sıkma canını kendini rahatlat psikolojik olarak da hazırla, biliyorum zor burdan demesi ama inan geçiyor her şey kucağına aldığında o yüzden stres olma zaten stres bile geri teptiriyor süreci bence bana öyle geldi yani dnndjd
Aynen uyanmiyor bazen ilk bezini vs degistiriyoruz veya babası alıp kucaginda uyandiriyor iyice öyle alıyorum memeye memede de uyukluyo gibi olunca ayaklarıyla uğraşıyorumşimdi kiyamadim yine emzik versem yatardi, emzireyim dedim emmedi koynumda uyutuyorum biraz kokumda güzel uyuyor sıpa
Çok teşekkür ederim cevabın için. Ben hastaneye kontrole götürdüğümde sormayı unuttum. 6 dan 9 a yükselmişti. Düşükmüş o zaman bizim değerimizSarılık 20 yi yada o civarları geçince tehlikeli oluyor her bebek sarılık oluyor yükseliyor geri düşüyor beslenmesine göre 22 olmuştu oğlumun sarılığı sabaha kadar emzirdim 18 dediler eğer yükselirse tekrar yatış dediler 16 oldu öyle öyle düştü
Canım ben de hastanede sordum emzik verebilir miyim diye çnermiyoruz ama tutsun istiyorsan tabi ki ver dedi. Ben de direlt verdim kriz anlarında çok iyi oluyor istemediği xaman atıyor zaten ağzındanBugün elimle baktım sıkınca hemen çıktı yaaani sütüm var şükür jsbdjdj mamadan çok meme veriyorum bakalım. Bi de sanki hafif sarılık var gibi geldi bana göz cevresine bakınca, yarın kontrole gidicez inşallah büyük bir sorun haline gelmez sık sık uyandiriyorum memede çok uyuyor sürekli ayağıyla vs oynuyorum... Anlaşıcaz bir şekilde inşallah
Teşekkür ederimvalla hic fikrim yok her şey çok garip ndnxndnx yarın kontrole gidince sorarım zaten haftasonuna denk geldik kaldi her şey cisli bezi var 4-5 neyse ki
Beni linclemeyin emzik veren var mı nsbdjdndjsjdn sadece uykuya geçmesi için ve bez değişirken cok ağlıyor ağlamasın diye veriyorumgece denedim şansa tuttu (tüm gün meme verdim ama emmek yerine iki mic mic yapip uyumaya alışıyor gibiydi nbxbsbdbsjdbhdbs öyle de hala iyileşmedim sırt üstü yatmak uzun süre zorluyor beni ağrıdan biraz mecbur kaldim biraz da vermeyi dusujuyodum zaten erken mi olur diye korktum sadece ama hem uykuya geçişi daha güzel oldu şuan hem de memeyi emmesinde bir sorun yok şükür
İnşallah valla tamamen kriz anı için düşündüm sjnxjsndj bi de çok tatlı oluyor emzik emen bebekler mıç mıçAy ben de emzik vericeem. Umarım tutaar
Korkanin çocuğu olmaz kendini gaza getir djbdjdndjdj he doğurma seklinin başlangıcını seçmek istiyorsun galiba sjxbjdndjd e git doktorlar pıt diye patlatiyo hemen suyun gelmis olurKiz agri okadar kıvrandırıyorki çok tırstımmesela sancim olmadan direk suyum gelse oyle gitsem hastaneye. Yani bu daha cok yatıyor kafama
Aynen uykuya geçişi kolaylastiriyor bir de dalınca kendi atıyor ağzından müqCanım ben de hastanede sordum emzik verebilir miyim diye çnermiyoruz ama tutsun istiyorsan tabi ki ver dedi. Ben de direlt verdim kriz anlarında çok iyi oluyor istemediği xaman atıyor zaten ağzından
Tabi senin artik tuzun kuruİnşallah valla tamamen kriz anı için düşündüm sjnxjsndj bi de çok tatlı oluyor emzik emen bebekler mıç mıç
Korkanin çocuğu olmaz kendini gaza getir djbdjdndjdj he doğurma seklinin başlangıcını seçmek istiyorsun galiba sjxbjdndjd e git doktorlar pıt diye patlatiyo hemen suyun gelmis oluray şaka bi yana tabi ki inşallah istediğin gibi olur bu doğuma gitme şekli dahil ben dogurana kadar siz bana takildiniz galiba sıra bana geldi
Aynen uykuya geçişi kolaylastiriyor bir de dalınca kendi atıyor ağzından müq
Sağolsun kocam emzirmeden önce verdi ağzına bir kaç dkligina... Yoruldu çenesi galiba emmedi düzgün mama verdik bidaha.....
Bilmeyen varsa soylim emzirmeden önce vermemeye çalışın hem tokluk hissi veriyor herhalde hem de yoruluyor çenesi minik kuşlarınyedirdikten sonra veya uykuya geçişlerde vs verirseniz memede çok sorun yaşanmıyor yani bende öyle oldu
Çok geçmiş olsun.3500 doğum kilosu 5 günde 3170 oldu yüzdeye vurunca kaç oluyor hiç bilmiyorum, sarılık değeri gün gün değişiyor yani doğduğu günden itibaren, benim 14.5 çıktı 15 de hastaneye yatması gerek dedi doktor ama bebeğim tam beslenemedi o yüzden hastaneye yattık ışık tedavisi için. 1 gün de hem kilo aldı hemde kendine geldi yavrum şuan hala tedavi altında
Herkes kendine benzetiyo xd kv kendine benzetiyo kp de diyo aynen babannesine benziyo falanTabi senin artik tuzun kurubu arada senin kız kime benziyor sana mi babaya mi
Oyy maşallah maşallah allahim korusuuun rapunzel gibiEki Görüntüle 3552462
Aha böyle saçaklı doğdu bdbdbdbdbdbd
Maşallahh maşallahhh. Kesin benim de böyle bol saçlı doğar jcjcjcEki Görüntüle 3552462
Keske benimkide oyle dogsa cok seviom bole saçliMaşallahh maşallahhh. Kesin benim de böyle bol saçlı doğar jcjcjc
Ayyy maşallahEki Görüntüle 3552462
Doktorlar riskli olduğu için 8-9 a çok yüksek diyebiliyorda asıl tehlike 20 den sonra ki çok şükür bizde sıkıntı olmadı o kadarıda birde iyi beslendiği an düşüş başlar ben biraz doktora yalvar yakar ağla hastaneye vermedimÇok teşekkür ederim cevabın için. Ben hastaneye kontrole götürdüğümde sormayı unuttum. 6 dan 9 a yükselmişti. Düşükmüş o zaman bizim değerimiz
Ahahha ya ben böyle doğmuşum ama eşim nasıl acaba sormadım hiç ya hahahKeske benimkide oyle dogsa cok seviom bole saçliama sari kel bise olur benim kesin
Çok geçmiş olsun. Tam toparlanmaya çalışırken bir de böyle bir şeyle uğraşmak zor. Allah yardımcın olsun.Biz iyi gibiyiz, bebis daha iyi, kilo almaya basladi ama ben bir kac gundur cok kotuyum, gaz, kusma, ishal bir sey cok dokundu ama cozemedik. Dogru duzgun beslenemiyorum, hatta dun esimle annem bakti bebege ben kenarda kivrandim bir kac saat. Az once de altima kacirdim, ne yasiyorum hicbir fikrim yok, bayaa alt ust oldum ama bir sey olmamis gbi bebekle ilgilenmeue calisiyorumannelik cidden cilginlik.
Sen nasilsin? Nasil gidiyor annelik
Sarilik degeri 14 den sonra sikinti dediler bize burada, 12.9 la daha cok yukselme olmadi diye okeysiniz demislerdi bize ama yine burasi ve tr farki olabilir tabi.
inşallah hemen toparlar kuzucuk.3500 doğum kilosu 5 günde 3170 oldu yüzdeye vurunca kaç oluyor hiç bilmiyorum, sarılık değeri gün gün değişiyor yani doğduğu günden itibaren, benim 14.5 çıktı 15 de hastaneye yatması gerek dedi doktor ama bebeğim tam beslenemedi o yüzden hastaneye yattık ışık tedavisi için. 1 gün de hem kilo aldı hemde kendine geldi yavrum şuan hala tedavi altında
Oyy maşallah maşallah allahim korusuuun rapunzel gibi
Ndnxjxbxjxnjdc doğunca unutmayın atın bilelim. Daha doğrulamamız gereken bir tez var ortadaMaşallahh maşallahhh. Kesin benim de böyle bol saçlı doğar jcjcjc
Doğsun da söyleyin dedik ya kel mi olacaklar diye nxbxbdbxjx kel de olsa biziiim saçaklı da olsa bizimKeske benimkide oyle dogsa cok seviom bole saçliama sari kel bise olur benim kesin
Son aya kadar bir şeyim yoktu ben hala saçla yanmanın ilgisi olduğuna inanmıyorum skxjdjjd 5. Aydan beri yananlar Rapunzel falan olması lazım çünküAyyy maşallahmiden yanmıştı değil mii biz de ona göre hazırlıklı olalım
Ya evet keseden nasıl mideye ulaşcak nncnnvnvNdnxjxbxjxnjdc doğunca unutmayın atın bilelim. Daha doğrulamamız gereken bir tez var ortada
Doğsun da söyleyin dedik ya kel mi olacaklar diye nxbxbdbxjx kel de olsa biziiim saçaklı da olsa bizim
Son aya kadar bir şeyim yoktu ben hala saçla yanmanın ilgisi olduğuna inanmıyorum skxjdjjd 5. Aydan beri yananlar Rapunzel falan olması lazım çünkü
Karnı da aç olabilir canım sen sakin ol bol bol emzirmeye çalış sen emzirdikçe sütün de gelecekKızlar bebek sureklı gaz sancısı cekıyor sütümde daha tam gelmedı mamada yemıyor,hepımız ayaktayız suanda kızılca kıyaöet koptu evde o aglıyo ben aglıyorum,bu yenıdogdanda gaz sancısı neden olur ne ıyı gelır yasayan oldumu hiç
ayy şimdi biz gece ejderhalarının saçlar hep böyle sırma mı olacakEki Görüntüle 3552462
3. Aydan itibaren midesi yanan biri olarak sanırım yanımda toka falan götürüp örmem gerek eğer ki tez doğruysaNdnxjxbxjxnjdc doğunca unutmayın atın bilelim. Daha doğrulamamız gereken bir tez var ortada
Doğsun da söyleyin dedik ya kel mi olacaklar diye nxbxbdbxjx kel de olsa biziiim saçaklı da olsa bizim
Son aya kadar bir şeyim yoktu ben hala saçla yanmanın ilgisi olduğuna inanmıyorum skxjdjjd 5. Aydan beri yananlar Rapunzel falan olması lazım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?