Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Annesi karpuz olmak istiyorsa bırak olsun napalım her türlü çekiyoruz zaten inatçı ve keyifçi bir bebek olucak belli ki sende bu kadar işe güce abanma canım yorgun düşersin doğumda güce ihtyiacın olucak

Kuzu yorumlarınız bana cesaret verdi, kendimi bu çocukların ne suçu var diye o kadar yargılıyordum ki. Buna kalıcı çözüm bulmak lazım, bir odada saklanarak rahat edemem. Sürekli gürültü zaten, düşünsene haftanın 3 günü başka biri daha geliyor ve bütün alanı işgak ediyor. O yüzden eşimle şimdi konuşacağım

Ya işte kuzu, yüzsüzlüğün son seviyesi yani. Kv iyi niyetli ayağına yatıp yapacağını yapıyor. Elti de her hafta getireyim mi demiyor, aslında o da ne kadar uzak olursa seviniyor ama işte kv sanki son günlerini yaşıyormuş gibi her hafta görmek istiyor. Bir de torunları ölmesinden korktuklarını söyledikten sonra iyice coştu

Olsun karpuz bakalım ramazan ayında oturur onu yerim artık evet ipek koyma dediler nazlı olur dediler ipeksi19 snndjdjdjdjd şimdiden nazını yapiyor çok yormuyorum ya önceki gün yordum bi işte

İpeksi cok teşekkür ederim cevap verdiğn için ,peki nekadar sürede geçmişti hatırlıyormusun
Çok zaman olduğu için hatırlamıyorum malesef ama geçer merak etme en fazla bir aya geçer siye düşünüyorum benimkisi daha çoktu bir de onu hatırlıyorum benim cildim kupkuru ve alerjik bir yapım var

Olsun karpuz bakalım ramazan ayında oturur onu yerim artık evet ipek koyma dediler nazlı olur dediler ipeksi19 snndjdjdjdjd şimdiden nazını yapiyor çok yormuyorum ya önceki gün yordum bi işte
Ya yerim onu annesi ya o kadar naif ve tatlı oluyorlarki bakma sen bana ipek koydum diye pişman oldum ama baktığımda da o isim ona çok yakışıyor sadece dış çevreye karşı olan hassasiyeti alınganlığı beni üzüyor en ufak bir kötü söze etkileniyor kırılıyor gelip anlattığında benim de içime oturtuyor bu da isim belki bahane karakter inşallah seninki hassas olmaz Yoksa ben çok seviyorum şimdiki kızımı parla koycaz ablası da istediği için ama kalın sesli harflere alışamadım bir türlü ipek daha kibar geliyor

İnşallah güzel bir sonuç alırsınız birlikte canım bize de haber ver

Parla da çok güzel bence alişirsiniz ilk başta garip gibi dursa da alışınca aynı gelir olsun kız ipek gibiler nazik narin bahtlari güzel olsun kendileri gibi güzel insanlarla tanissinlar hep

Parla da çok güzel bence alişirsiniz ilk başta garip gibi dursa da alışınca aynı gelir olsun kız ipek gibiler nazik narin bahtlari güzel olsun kendileri gibi güzel insanlarla tanissinlar hep
Sağol canım inşallah Allah hepimizin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştırsın şu forumda bu kadar vakit geçirmemiz bile bebeklerimize çocuklarımıza ne kadar değer verdiğimizi gösteriyor el bebek gül bebek dikkat etmeye çalışıyoruz büyütmeye çalışıyoruz Allah vicdanlı insanlarla karşılaştırsın hep sağlıklı hep mutlu olsunlar tek dileğim

Bu arada İlay ismi de çok güzel bak görümcem doğum yaptı o koymuş yoksa bir düşünmüyor değildim

İnşallah güzel bir sonuç alırsınız birlikte canım bize de haber ver
Konuştum kuzu tamam şimdilik doğuma odaklan zaten ilk 40 günü gelmeyecekler, sonrası için bir çare buluruz dedi hay Allah sevindiğim şeye bak “alanımı bana veriyorlar, rahatlığımı geri alacağııııımmmm” diye seviniyorum. Ben de tabi bu dedikleri işe yetinmedim: “sadece ihtiyaç duyulduğunda, özlediklerinde de sadece 10 günlüğüne değil de ayda en fazla 1-2 günlüğüne gelsinler, bir de gelmeden müsait misiniz diye sorsunlar dedim” ben onları çok seviyorum, bu kadar da olmaz, ara yolu buluruz dedi benim şalter attı tabi. Git onlarla yaşa istersen dedim sonra da odadan çıktım

Biz de isim seçerken hep begendiklerimiz çevrede vardı koymadik jsbxhshdjjd ipek hic yok hoşumuza da gitti

Bırak bırak nazlı olsun. Kıymeti bilinir inisiyatifli olup üzerimize sürekli sorumluluk aldık da ne oldu. Kocalar nazlanır hale geldi ben mi hamileyim o mu belli değil

İşinde yeni olanlar yakabiliyor biraz yakmışlar sizi sanırım ama geçer korkmayın.

İyi yapmışsın olayı büyütmeden tavsini koy ortaya sen de seviyosundur çocukları sonuçta ama yaşam alanı yasayacagin stres vs duygusal gir parçala ortalığı

İyi yapmışsın olayı büyütmeden tavsini koy ortaya sen de seviyosundur çocukları sonuçta ama yaşam alanı yasayacagin stres vs duygusal gir parçala ortalığı
Bende o iş öyle olmuyor ya konuşma hakkı verdiler mi suyunu çıkarırım bir de diyor ki imkanım olsa onun ailesi ile hep beraber yaşarız. Tabi tabi evlerinde tadilat varken bizde 2 hafta kaldılar ailecek ne zaman gidecek bunlar diye annesini dürtmeye başlamıştı. Sırf bana inadına konuşuyor yani

Sen bu işin altından kalkarsın bacim

Ayyy kızlaaarrr benim minnoşum çok hareketlidir, çok huyludur.. karnımı kaşısam rahatsız olur.. yarım saat kadar önce uyudum hareketlerini hissederek yattım.. uyumuşum, hafif bir karın ağrısı hissettim ama şiddetli değildi, ben biraz pozisyon değiştirsem başlardı kıpırdanmaya ama bir baktım yok, dürttüm, salladım biraz, yok.. su içtim WC’ye gittim hareketlerini hissedeyim diye yine yok nasıl korktum nasıl korktum anlatamam.. meğer derin uykudaymış hanımefendi.. sonradan sonraya tepki verdi.. ayy doğuma günler sayarken nasıl telaşlandım kafamdan neler geçti anlatamam birkaç saniyede.. Allah hepimizi yavrularımıza sağlıkla sıhhatle kavuştursun, şu birkaç dk içinde bile cehennemi yaşadım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…