- 22 Mayıs 2024
- 475
- 842
- 30
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.881
Kanama alanları durunca kahverengi lekelenme oluyormuş, benim de doktorum aynı şeyleri söyledi. İlk lekelenme 2 saatlik araba yolculuğunda başladı. O an kanama başlamış ve durmuş. Bir de kabızlık olunca özellikle içime gaz sancısı giriyor, bunun farkındayım ama ne bileyim bir panik oluyorum. Kabızlık olmaması bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. Senin için de kolay yöntem olur belki, ben kırmızı pancarı haşlayıp yiyorum. Çok etkili oluyor. Bir de sabah ekmeğe terayağı sürüp şekerli çay içiyorum. 10 - 15 dk sonrası etki garanti .Hala oluyor bazen yatakta donerken falan sanci giriyor. Bunu soyledigimde doktorum o akintidan degil hamilelikten dedi
Bana dedigi seyleri yazayim; iki tane kanama alanim varmis, iliski, spor, agir kaldirmak, ucak yolculugu ve uzun araba yolculuklari yasak. Gunluk islerime devam edebiliyorum, alisveris yapiyorum, yemek yapiyorum, sehir icinde araba kullaniyorum. Kabizlik icin cok dikkatli ol, kanama alanlarini etkileyebilir ikinmak dedi ve direkt ilac verdi, lif takviyesi, eger ise yaramazsa baska seyler kullan diye bir liste verdi elime.