- 6 Şubat 2021
- 6.094
- 5.972
- 148
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.641
Senin doğum nezaman bellimi canım normal mi bekliyosunÇok tatlısın ya Allah senjbende de oluyor öyle kafa gitmeleri hepsi hamilelikten guzum
Ayy kızlaarrr rüyamda doğuruyordum38+1’den selamlar sevgiler.. bugün mutfak dolabını temizledim ben de, ondan mıdır bilmiyorum ama yavaş yavaş genitale vuran bir sancı var ama doğum sancısı gibi değil.. normalde pazartesi randevum vardı ama burası -22 derece, o yüzden Salı gidicem dr’a. 32. Haftada 1 cm açıklık çıkmıştı, geçtiğimiz pazartesi nst’de yine 1 cm ölçtü. Dr martı görürsün dedi ama cumartesi Maarrttt sanırım geliyor gelmekte olan
Kızlar bende ruyamda doguruyordum bugun.ılk kez gordum ruyamda dogurdugumu bu bır işaretmıbugun dr a gıdıcem ya cok heycanlıyım bıde yarın alalım derse hazır hıssetmıyorum hıc kendımı ayy kafamda delı sorular bı yandan saglıgım ıcın dogsun artık ıstıyorum bır yandan çıkarmaya korkuyorum,Allahım herşey çok güzel olsun inşallah hepimiz için
Rüyamda ben de doğurdum oy bebeğimi gördüm bu da saçlı diyorum ya enteresan bir rüyaydı eve gelmişiz ben tüm gece uyumuşum bebeği unutmuşum emzirmeyi altını değiştirmeyi bir uyanıyorum telaş olup hemen kucağıma alıyorum. Kucağıma aldığımdaki o his o kadar gerçekçiydi ki “annem annem burdayım” diyorum önce altını değiştiriyorum sonra emzirmeye çalışıyorum. Bir damla da süt gördüm göğsümde almak istemiyor gibiydi falan sonra uyandımBen de rüyamda doğurduğumu gördüm bugün ya çok tuhaftı ben hemen ayaklanmıştım bebek kaç kilo diye kafaya çok mu takıyorum ne 3kilo bile yoktuama sesleniyordum yavruma gülüyordu çok güzeldi
kız maviş o yarın doğuruyor 08.30 daSenin doğum nezaman bellimi canım normal mi bekliyosun
Bugün rüyada gören görene maşallah ya zaman azaldıkça insan daha çok düşünüyor sanırımRüyamda ben de doğurdum oy bebeğimi gördüm bu da saçlı diyorum ya enteresan bir rüyaydı eve gelmişiz ben tüm gece uyumuşum bebeği unutmuşum emzirmeyi altını değiştirmeyi bir uyanıyorum telaş olup hemen kucağıma alıyorum. Kucağıma aldığımdaki o his o kadar gerçekçiydi ki “annem annem burdayım” diyorum önce altını değiştiriyorum sonra emzirmeye çalışıyorum. Bir damla da süt gördüm göğsümde almak istemiyor gibiydi falan sonra uyandım
Kontrolüm güzel geçti şekerden kaynaklı bi iri bebek olma durumu yok suyu da çok iyi dedi şükürAy haber ver mutlaka
Ben normal dogum yaptim. Surec boyunca devlete gitmistim ama son ay lokman hekim Keçiören e gittim. İrade hanimdi doktorum. Doktor ve hastane personelinden cok memnun kaldim. Arayisi olan varsa. 39+2 de artik bu bebis gelmeyecek dedigimde suyum geldi. Yatisim yapildi. On iki saat bekleyecegiz sancin gelmezse suni verecegiz dendi. Ama sancim geldi. Surekli ebe kontrolundeydim. Ebeler acilmamin hizlanmasina yardimci oldular. İkinci dogumum olmasina ragmen nasil ikinmam gerektigini anlattilar. Gerçekten teknigi varmis. Ceneni gerdanina yapistirip agzini hic acmadan yani bagirmadan olabildigine ittirmen gerekiyormus. Bagirmak guc kayji oluyormus. İlk dogumumda bagirmistim gerçekten bagirmayinca tum gucunu daha rahat veriyormussun. Ellerimle dpgum yataginda tutmam gereken yerden degil ayak topuklarimin hemen altindan tutmami soylediler gerçekten daha kolaylastirdi. Dikisim oldu ve surecte enfeksiyon geçirdim ama ilacla hemen rahatladim sukur. Dogumdan sonra cok fazla kemik agrisi bacak agrisi yasadim vitamin takviyesi almaktan cekinmedim normalde ilaca karsi bir insan olmama ragmen. Sukur kirkimiz cikti daha yeni. Darisi afiyetle basiniza olsun. Birsey sormak isteyen olursa aorabilirsiniz seve seve yardimci okurum. Sizlere nacizane tavsiyem bebeklerde olan reflu degil de reflu hastalığı oluyir bazilarinda onun hakkinda bilgi edinmeniz belirtileri vs. Benim ilk cpcugum reflu kdi doktorlar cok dikkate almiyor ama cok can yakici ve anneyi cok zorlayico bisey. Bilincsiz olmak cok zor onun hakkinda bilginiz olsunÖzelden paylastımsızde bıze dogum nasıl gectı hastane ıcın tavsıyelerınız varsa paylasırsanız cok ıyı olur
ay amin inşallah Rabbim sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin canım bebişlerimizeBugün rüyada gören görene maşallah ya zaman azaldıkça insan daha çok düşünüyor sanırımsağlıkla yavrularımıza kavuşalım hepimiz zamanında
Hepsi çok güzeller bayıldım resmen,ben de dün akşam kapı süsünün siparişini verdim,burda arkadaşlar önermişti baykuş dan,şimdi magnet ve anahtarlık çikolata istiyorum bakalım bugün de onları halletmeye çalışacağımson olarak da herkese magnet yaptırmak yerine anahtarlık yaptırmayı daha mantıklı buldum (magneti sadece anne baba gibi kıymet bilecek yakınlara verecek kadar az yaptırdım).. onu da yine trendyolda araştırıp buldum, adamlar yanına istediğiniz cümlelerle kart da basıyor, jelatinini ve simli ipini bile yollamışlar, fikir olsun diye onu da paylaşayım..ben jelatinli vermek istemediğim için asetat kutulara koyup kurdele bağladım o daha estetik oldu
Canım instada cici bebek şekerim diye bir hesap var, ordan bir bak istersen.. 20 güne hazırlatıp gönderim yapıyorlarCanım bunu nerden yaptırdın
Ayy canım Allah analı babalı büyütsün inşallahBen normal dogum yaptim. Surec boyunca devlete gitmistim ama son ay lokman hekim Keçiören e gittim. İrade hanimdi doktorum. Doktor ve hastane personelinden cok memnun kaldim. Arayisi olan varsa. 39+2 de artik bu bebis gelmeyecek dedigimde suyum geldi. Yatisim yapildi. On iki saat bekleyecegiz sancin gelmezse suni verecegiz dendi. Ama sancim geldi. Surekli ebe kontrolundeydim. Ebeler acilmamin hizlanmasina yardimci oldular. İkinci dogumum olmasina ragmen nasil ikinmam gerektigini anlattilar. Gerçekten teknigi varmis. Ceneni gerdanina yapistirip agzini hic acmadan yani bagirmadan olabildigine ittirmen gerekiyormus. Bagirmak guc kayji oluyormus. İlk dogumumda bagirmistim gerçekten bagirmayinca tum gucunu daha rahat veriyormussun. Ellerimle dpgum yataginda tutmam gereken yerden degil ayak topuklarimin hemen altindan tutmami soylediler gerçekten daha kolaylastirdi. Dikisim oldu ve surecte enfeksiyon geçirdim ama ilacla hemen rahatladim sukur. Dogumdan sonra cok fazla kemik agrisi bacak agrisi yasadim vitamin takviyesi almaktan cekinmedim normalde ilaca karsi bir insan olmama ragmen. Sukur kirkimiz cikti daha yeni. Darisi afiyetle basiniza olsun. Birsey sormak isteyen olursa aorabilirsiniz seve seve yardimci okurum. Sizlere nacizane tavsiyem bebeklerde olan reflu degil de reflu hastalığı oluyir bazilarinda onun hakkinda bilgi edinmeniz belirtileri vs. Benim ilk cpcugum reflu kdi doktorlar cok dikkate almiyor ama cok can yakici ve anneyi cok zorlayico bisey. Bilincsiz olmak cok zor onun hakkinda bilginiz olsun
Yaa süper canım benim de şeker kontrol altında olduğu için bebiş kilosu normale döndüKontrolüm güzel geçti şekerden kaynaklı bi iri bebek olma durumu yok suyu da çok iyi dedi şükürkilosu 2857olmuş boyu da 48 her hafta görücem artık dedi çantanı hazırla suyun gelir kanaman olur hemen gel dedi. Güzel bi poz da verdi kuzum rüyamdaki gibi güleçti
Oy bı bebiş daha geliyor
Yok yok o kadar da değilSalı gününe kadar uyumazsin herhalde uyan o zamana kadar beni yanlız bırakmagüzel dualarınızı isticem daha ben. Topluca dua edelim birbirimizeee
Doğumdan sonra da tam geri gelmiyor bu giden kafa diyorlar hayırlısı diyorumÇok tatlısın ya Allah senjbende de oluyor öyle kafa gitmeleri hepsi hamilelikten guzum
Benim eşim hem gidip gelip sana benzesin diyor, hem de burnu cenesinden dolayı sana benziyo bana hiç benzemicek mi diyo snbxjsbjsjjdjdjd dengesi şaştı adamın doğur da görelim artık diye dolanıyor cevremdeZaten bütün kahrı ana çeker 9 ay karnında taşır ama o napar gider babaya benzer bu böyledir ahhdhdhjdjd
Ben de iş yapınca gelir gibi oluyor sonra dinlenince sabaha geçiyorAyyy kızlar ben çok heyecanlıyım ve bir o kadar da doğum zamanı yaklaştıkça Yusuf Yusufsancılar başladıkça geliyor diyorum gelmekte olan haftaya kadar artık doğumlar daha fazla hız kazanacak gibi 38+1 olduk bugün, dün mutfak dolaplarını sildim falan, gece sancı geldi ufak ufak.. ama ben de mart bebesi olsun istiyorum yaaa, beklesin minnoş içerde cumartesiye kadar sakin sakin
Ben ben ben sjxbsjbdjx bedenimiz tasimiyo evet ama kilomuzdan değil bence 5kilo alan da çekiyor bunları biraz 20 kilo alan da(ben snxbbsbsjz) bebişlerimiz son ayda kilo aldi birden ondan diye düşünüyorumYaaa kızlar benim çok enteresan bir şekilde dizkapaklarım ağrıyor mu deyim acıyor mu deyim ama çok rahatsız oluyorumbaşından sonuna 10 kg aldım sanırım, 50.6 ile hamile kaldım şimdi 61 küsürleri gördüm… sanırım bedenim ağırlığımı taşımıyor ve ağrı yapıyor kendim çok genişlemedim ama karnım kocaman, göbeğim dümdüz oldu.. var mı benim gibi böyle saçma sapan ağrılar çeken
Doğurana kadar hepimiz bu moddayız sanırım kafayı yeme modu shdhhdjdj geldi gelecek doğurduk doğuracağız hahdjjdjdYok yok o kadar da değil
Doğumdan sonra da tam geri gelmiyor bu giden kafa diyorlar hayırlısı diyorum
Benim eşim hem gidip gelip sana benzesin diyor, hem de burnu cenesinden dolayı sana benziyo bana hiç benzemicek mi diyo snbxjsbjsjjdjdjd dengesi şaştı adamın doğur da görelim artık diye dolanıyor cevremdedün yatıcaz diyo bence sen beni iki saat sonra suyum geldi diye uyandiricaksin falan diyodu sjbdjsjdjshdidjdjjdjd kafayı yedik iyice
Ben de iş yapınca gelir gibi oluyor sonra dinlenince sabaha geçiyor
Ben ben ben sjxbsjbdjx bedenimiz tasimiyo evet ama kilomuzdan değil bence 5kilo alan da çekiyor bunları biraz 20 kilo alan da(ben snxbbsbsjz) bebişlerimiz son ayda kilo aldi birden ondan diye düşünüyorum
İkinci doğum daha mı kolay oldu sizceBen normal dogum yaptim. Surec boyunca devlete gitmistim ama son ay lokman hekim Keçiören e gittim. İrade hanimdi doktorum. Doktor ve hastane personelinden cok memnun kaldim. Arayisi olan varsa. 39+2 de artik bu bebis gelmeyecek dedigimde suyum geldi. Yatisim yapildi. On iki saat bekleyecegiz sancin gelmezse suni verecegiz dendi. Ama sancim geldi. Surekli ebe kontrolundeydim. Ebeler acilmamin hizlanmasina yardimci oldular. İkinci dogumum olmasina ragmen nasil ikinmam gerektigini anlattilar. Gerçekten teknigi varmis. Ceneni gerdanina yapistirip agzini hic acmadan yani bagirmadan olabildigine ittirmen gerekiyormus. Bagirmak guc kayji oluyormus. İlk dogumumda bagirmistim gerçekten bagirmayinca tum gucunu daha rahat veriyormussun. Ellerimle dpgum yataginda tutmam gereken yerden degil ayak topuklarimin hemen altindan tutmami soylediler gerçekten daha kolaylastirdi. Dikisim oldu ve surecte enfeksiyon geçirdim ama ilacla hemen rahatladim sukur. Dogumdan sonra cok fazla kemik agrisi bacak agrisi yasadim vitamin takviyesi almaktan cekinmedim normalde ilaca karsi bir insan olmama ragmen. Sukur kirkimiz cikti daha yeni. Darisi afiyetle basiniza olsun. Birsey sormak isteyen olursa aorabilirsiniz seve seve yardimci okurum. Sizlere nacizane tavsiyem bebeklerde olan reflu degil de reflu hastalığı oluyir bazilarinda onun hakkinda bilgi edinmeniz belirtileri vs. Benim ilk cpcugum reflu kdi doktorlar cok dikkate almiyor ama cok can yakici ve anneyi cok zorlayico bisey. Bilincsiz olmak cok zor onun hakkinda bilginiz olsun
Ben başka bir topikden geliyorum ama cvp vermek istedimBu arada size bişey soracağım sancısız falan su geldiği oluyor mu, olmadık yerde suyum gelir mi acaba akşama misafirliğe gideceğim şimdi de bebeksiz son bi kahvaltıyı dışarda yapalım dedim amaped falan mı taksam dedim bizim kızın eli kulağındadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?