• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Çok teşekkür ederim canım. 🌸 Yarın sabah erken gidip kan vereceğim, bugünden gitmeme gerek yokmuş. Anestezi şeklini de konuşmadım doktorla. Yarın kendimi iyi hisseder hissetmez yazarım size. Çok heyecanlıyım 😍
Bende hıc konusmadım da ondan merak ettım acaba bı sorsamıydım dıye🥰cok heyecanlı bir an gercekten,sen yanına bıtter cıkolatanı sade kahvenı koy bol bol, spinal olursa diye,çok kolay gececek ben ınanıyorum guzel haberlerını beklıyoruz💙

Canım benim hadi hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almak nasip olsun 🙏🏻🌸 Evet insan heyecandan uyuyamıyor yine de uyumaya çalış yarın asıl mesai başlıyor 😍🙏🏻🧿

Kilosu da iyi en azından 2 altı değil hadi sorunsuz sağlıklı bir doğum diliyorum canım 🙏🏻 🌸
Amin canım cümlemize inşallah🙏🏻🥰

Totosunu mu dayadı naptı kuzum acaba ondan mı gergin ağrı yapıyor ☺️ Balla sorma gece kalktım ölçtüm 13/9 falandı yine baş ağrısı demir ilacını içip uyumaya çalıştım bende canım ☺️

Ahah bence de papatyam girelim emzirme de bir yarım saat sürüyor zaten 🤣

Emzirme yastığı kullanıyor musun canım çok rahat ediyorsun öyle kolların ağrımıyor eğer kullanmıyorsan dene konforlu bir emzirme oluyor anne acısından 😍🥰😘

Ay aynen bende öyleyim ya önceden uyanınca hiç uyuyamazdım sonra bir dalıyorum sonra yine uyanıyorum sonra yine dalıyorum şu an hala yatakta takılıyorum 😆
Ay dogum sonrasi sislikten sigamadim yastiga😂 simdi denedim, gercekten rahatmis 😍

Kızlar benimde bugün ebe kontrolü vardı cocuk sığmıyormus içime 😂 göğsümün altına poposunu dayamıs diğer göğsümün altında bacakları. Kafası çok aşağıda. Nefes bile alamıyorum.haftaya alabiliriz dediler. Eğer o zamana kadar gelmezse. Minyon anne uzun cocuk problemi cocuğumu içime sığdıramıyorum 😂

Kızlar doğum gerçekleşti. Şuan ikimiz de iyiyiz böyle devam edecek inşallah 🤲. Yavaş yavaş ağrılarım başlıyor ama normalmiş . Saat 1 gibi kahve içicem dk tutuyorum. Uraz'ın annesi Sinem. 🥰
Hosgeldin Uraz💕 saglikli basarili bir omru olsun🙏 size de kolay, agrisiz kolay bir iyilesme diliyorum🙏

Kızlar benimde bugün ebe kontrolü vardı cocuk sığmıyormus içime 😂 göğsümün altına poposunu dayamıs diğer göğsümün altında bacakları. Kafası çok aşağıda. Nefes bile alamıyorum.haftaya alabiliriz dediler. Eğer o zamana kadar gelmezse. Minyon anne uzun cocuk problemi cocuğumu içime sığdıramıyorum 😂
Canım ben mınyon degılım ama bende sıgdıramıyorum merak etme😅cok fenalardayım hatta ana yuregım olmasa yarın sezeryan yapın benı dıyecegım o derecede🫠

Ay ben yazamamışım da he 🤣 akgnss akgnss gözünüz aydın canım benim Allah analı babalı büyütsün sen nasılsın bebek nasıl ☺️ Evdeki kızın kaç yaşındaydı nasıl karşıladı bebişi 😍🌸🙏🏻

imagination forever imagination forever bizim seninle doğum yaklaştıkça sürecimiz çok benzer gelişti. Doktorlarımız neredeyse birebir aynı şeyleri söylediler. Yarın sezaryen olacağım ama benim bugün bile sancım oluyor. Gece acil gitmezsek iyi 🙈 Doğmaya o kadar meraklı ki miniğim. Çok zorluyor beni. İstirahat etmesem bugüne kadar dayanmam mümkün değildi iyice anladım. Sen de istirahat etmeyi ihmal etme. Çok fazla ayakta kalma 🌸

Ben de minyonum nasıl sığcak diye düşünüyorum bi de nasıl çıkıcak dyhshjxd

Back