• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Valla diyorum ya ben bi o yana yattım bi bu yana gebelik boyu. Çok da yürümedim spor zaten yok dnnxjdxnnd bazen ne yaparsan yap işe yaramiyo bazen de kendi kendine oluyo vücudumuza bağlı. Bence geç kalmadın anca zaten 🥰 aynen ben arada stresleniyordum doğuranlari görünce ama işin içine girince daha net stres bastı jsndjssks bugün sabahtan akşama kadar kasilmanin k si yoktu hastahanenin tabelayi görünce kasılmaya başladım 🤭🤭🤭🤭🤭

İyiyim 🥰 bebiş canımı acıtıyor kaburgama oturdu herhalde manyak 😆😆 bir de arada düzensiz kasilmalarim oluyor belki de düzenlidir nsdnsdksjdjdjd ama aralığı baya uzun yarına geçerse tezim onaylanacak benim açımdan. Muayene kasılmaları tetikliyor az da olsa 😆😆😆
Yok kesinlikle benim de 35. Haftamda muayeneler ayakta beklemek bastırarak usg bakılması vs sonrası çektiğimiz nst de sancım çıkmıştı, yatışı kabul etmedim zaten his olarak kasılma yoktu, yalvar yakar yarın gelirim diye dr u ikna ederek çıktım. Sonuç ertesi gün nst sıfır kasılmaydı 😒 tezin kesinlikle doğru

Hatta artırıyorum arkadaşımın 40 küsürde doğumu başlamadığı için doktoru doğumu tetiklemek için alttan muayene şeklinde rahim ağzını sıvazlamış mı masaj mı ne yapmış, biraz ağrılı bi işlem, akşamına doğumu başlamıştı😁 yeterince doktora gidersek doğurcaz galiba

Bu arada bence de geç değil zaten asıl son zaman yapılan egzersizlerin faydasını göreceğiz❤️ama işte insan instagramda “ben 7 haftalıkken pilatese başladım, hamilelik planladığımızdan beri nefes çalışıyorumları” duyunca ulan ben doğuramıycam mı oluyor dhhdhd

Valla diyorum ya ben bi o yana yattım bi bu yana gebelik boyu. Çok da yürümedim spor zaten yok dnnxjdxnnd bazen ne yaparsan yap işe yaramiyo bazen de kendi kendine oluyo vücudumuza bağlı. Bence geç kalmadın anca zaten 🥰 aynen ben arada stresleniyordum doğuranlari görünce ama işin içine girince daha net stres bastı jsndjssks bugün sabahtan akşama kadar kasilmanin k si yoktu hastahanenin tabelayi görünce kasılmaya başladım 🤭🤭🤭🤭🤭

İyiyim 🥰 bebiş canımı acıtıyor kaburgama oturdu herhalde manyak 😆😆 bir de arada düzensiz kasilmalarim oluyor belki de düzenlidir nsdnsdksjdjdjd ama aralığı baya uzun yarına geçerse tezim onaylanacak benim açımdan. Muayene kasılmaları tetikliyor az da olsa 😆😆😆
Hadi bakalım 37 yi göreceksin en azından az kaldı az daha beklesin kızçen 😍🙏🏻

Yok kesinlikle benim de 35. Haftamda muayeneler ayakta beklemek bastırarak usg bakılması vs sonrası çektiğimiz nst de sancım çıkmıştı, yatışı kabul etmedim zaten his olarak kasılma yoktu, yalvar yakar yarın gelirim diye dr u ikna ederek çıktım. Sonuç ertesi gün nst sıfır kasılmaydı 😒 tezin kesinlikle doğru

Hatta artırıyorum arkadaşımın 40 küsürde doğumu başlamadığı için doktoru doğumu tetiklemek için alttan muayene şeklinde rahim ağzını sıvazlamış mı masaj mı ne yapmış, biraz ağrılı bi işlem, akşamına doğumu başlamıştı😁 yeterince doktora gidersek doğurcaz galiba

Bu arada bence de geç değil zaten asıl son zaman yapılan egzersizlerin faydasını göreceğiz❤️ama işte insan instagramda “ben 7 haftalıkken pilatese başladım, hamilelik planladığımızdan beri nefes çalışıyorumları” duyunca ulan ben doğuramıycam mı oluyor dhhdhd
Ay yapana helal olsun ben yapamadim valla boğazım da tutamadim jsbsjshdjsjdis umarım kolay dogururuz hepimiz 🤭🤭

Sen anlatınca oha oldum bana cuma günkü yaptıkları kesinlikle buydu eminim şuan. Tarif edemiyordum yani normal açıklık kontrolü gibi değildi aşırı acitiyordu zorlayarak yapıyorlardı zaten. Yine kinlendim şuan şerefsizler..... Soyleseydiler şunu yapcaz diye bilseydim keşke ayıptır günahtır ya 🤬🤬 ben daha kanama, su gelmesi vs olmadan veya sancım 5-10 dkda bire falan yaklaşmadan gitmeyi düşünmüyorum artık 🥹 bebiş de hareketleri yerindeyse, kendi doğsun istiyorum zaten gelecek yani niye zorla doğurturlar anlamıyorum
Hadi bakalım 37 yi göreceksin en azından az kaldı az daha beklesin kızçen 😍🙏🏻
Bugün 00 itibari ile 37 ye girmiş bulunuyorum 🎉🎉🎉🎉 zaten ultrasonda 37 olctuler bir şeyi yakalayamadim o an neydi ama haftasi okey yani 🥰

Ay yapana helal olsun ben yapamadim valla boğazım da tutamadim jsbsjshdjsjdis umarım kolay dogururuz hepimiz 🤭🤭

Sen anlatınca oha oldum bana cuma günkü yaptıkları kesinlikle buydu eminim şuan. Tarif edemiyordum yani normal açıklık kontrolü gibi değildi aşırı acitiyordu zorlayarak yapıyorlardı zaten. Yine kinlendim şuan şerefsizler..... Soyleseydiler şunu yapcaz diye bilseydim keşke ayıptır günahtır ya 🤬🤬 ben daha kanama, su gelmesi vs olmadan veya sancım 5-10 dkda bire falan yaklaşmadan gitmeyi düşünmüyorum artık 🥹 bebiş de hareketleri yerindeyse, kendi doğsun istiyorum zaten gelecek yani niye zorla doğurturlar anlamıyorum

Bugün 00 itibari ile 37 ye girmiş bulunuyorum 🎉🎉🎉🎉 zaten ultrasonda 37 olctuler bir şeyi yakalayamadim o an neydi ama haftasi okey yani 🥰
Hadi gözünaydın canım bende 36+5 ye doğurmuştum o zamanda iyiydi senin kilo ve haftan ama tabi ne kadar kalsa içerde kar sağlıcakla gelsin senin kız ben veririm o kararı ebeler veremez demiş 😄🧿🌸

Hadi gözünaydın canım bende 36+5 ye doğurmuştum o zamanda iyiydi senin kilo ve haftan ama tabi ne kadar kalsa içerde kar sağlıcakla gelsin senin kız ben veririm o kararı ebeler veremez demiş 😄🧿🌸
Yani 2800 küsur dediler. Ama az daha alsa kötü olmaz sonuçta daha var. Gelecekse de hayırlısıyla gelsin tamamladiysa gelişimini sorun yok 🥰🥰 bu arada öyle demiş gerçekten çocuk resmen o muayenelerden sonra ağzıma kadar oturdu çıkmıcam ben diyo 😂😂😂

Merhaba, ben de şu an 35+4 teyim son 1 aydır bebeğimin kilo alması çok yavaşladığı için hatta karın çevresi haftasıyla uyumsuz olduğu için (daha minik yani) her hafta kontrole gidiyorum ve nst ye giriyorum. Bebeğin diğer her şeyi iyi, suyum, servisk uzunluğum hepsi iyi fakat kilosu biraz geride en son ptesi kontrole gittiğimde yani 34+5 te 2100 kg idi. Bu zamana kadar mide bulantılarım ve kusmalarım hiç bitmedi prilam ı çok bırakmaya çalıştım ama maalesef bırakamadım. Avakado kaşar çiğ kuruyemişler süt muz kilo aldıracak ne varsa yiyorum. Ben normal doğum yapabilmek istiyorum ama Doktorum bu gidişle 40 haftayı göremeyiz gibi duruyor duruma göre 37-38. Haftalarda doğumu başlatırız gibi konuşmuştu, ama ben hiç istemiyorum ne kadar çok anne karnında gelişirse o kadar iyi diye düşünüyorum hem de doğumun kendi kendine başlamasını istiyorum açıkçası. Kilo alımu durmadıkça suyum Azalmadıkça sancım vs olmadığı sürece beklemek istiyorum ama tabi süreç nasıl ilerleyecek bilemiyorum. Son zamanlarım bu sebepten çok stresli geçiyor. Allah hepimize yardım etsin yavrularımızı sağlıkla kucağınıza alalım inşallah.
Allah yardımcımız olsun canım benim. Sağ salim alalım inşallah kucaklarımıza

Yeni doğum yapmış arkadaşıma gitmiştim tam tarif ettiğin durumdalardı. Bişey almaya mutfağa gitti ben tutayım dedim viyak viyak ağladı bebiş asla durmuyor. Annesini alıp boş boşta olsa memede oyalanmak onunla ten tene temas istiyor. 🤗🥰
En zoruda gece gündüz hiç uyuyamamak sanırım. Benim ki 4e kadar baksa zaten adam bir iki saat sonra işe gitmiş olacak valla nasıl olacak en çokta bunu düşünüyorum 😂
Of evet, esim 2 hafta izin aldi simdilik, bana kalsa bir kac ay dibimden ayrilmamali 🥲
Evet yönle alakası yokmuş ben de anladım hdndjcjmc

Anne karnındayken de geceleri uyumuyor muydu?
Anne karnindayken uyuyordu geceleri bence, ya da annesi cok derin uyuyordu emin olamadim😂

Of evet, esim 2 hafta izin aldi simdilik, bana kalsa bir kac ay dibimden ayrilmamali 🥲

Anne karnindayken uyuyordu geceleri bence, ya da annesi cok derin uyuyordu emin olamadim😂
Bende eşimle bugün onun tartışmasını yaşadım biraz daha izin alamaz mısın diye 😂 daha şimdiden yanımdan gitsin istemiyorum.
O zaman anne karnında uyumayan ve uyutmayan bebek, doğduktan sonra uyur ve uyutur diyebilir miyiz he ne dersin 🥹😂

Dur bir miktar ağlıcam gagshx inş sen derin uyuyorsundur 😂 tek tesellim o olcak agsgg
Bu arada birşeyin maf olmasını mı istiyorsunuz hemen buraya yazın ertesi gün etkisini görürsünüz. Uyudum dedim ya yazdım falan hoooop bu akşam gitti yine uykular. Işık hızında kendine nazar degdirmek isteyenler buraya yazsın çok etkisini görecektir🤣😂
Uyudun mu 🤓

Yani 2800 küsur dediler. Ama az daha alsa kötü olmaz sonuçta daha var. Gelecekse de hayırlısıyla gelsin tamamladiysa gelişimini sorun yok 🥰🥰 bu arada öyle demiş gerçekten çocuk resmen o muayenelerden sonra ağzıma kadar oturdu çıkmıcam ben diyo 😂😂😂
Bak işte nasılsa iradeli sağlam basacak ayaklarını şimdiden belli 😍☺️
Bu arada birşeyin maf olmasını mı istiyorsunuz hemen buraya yazın ertesi gün etkisini görürsünüz. Uyudum dedim ya yazdım falan hoooop bu akşam gitti yine uykular. Işık hızında kendine nazar degdirmek isteyenler buraya yazsın çok etkisini görecektir🤣😂
Kız bende bende dün bir uyudum dedim bugün içimdeki ejderha yine uyandı 🤦🏻‍♀️
İçerde misiniz imagination forever imagination forever maya91 maya91 warcrew warcrew uyuyamayangiller yine yanıyor muyuz 🔥😆

Çok çok haklısın. Bende cumartesi kuzenime hiç baş ağrısı yaşamadım normalde migrenim vardı dedim. 2 gündğr baş ağrısı çekiyorum :( Ağzımızı tutmamız lazım :D

Günaydın kızlar moralim bozuldu sabah sabah ya buraya yazdıktan sonra dalmışım yine bir ara rüyamda tansiyonumun 14 e çıktığını gördüm doğuma gidiyordum bu sabah ölçeyim dedim 13/9 ya doktorum geçen hafta sende 13 ü göreyim riske atmam hemen yarın alırım demişti bebek içinde ciğer geliştirici vururum demişti ama bebek daha 35+5 günlük 🤦🏻‍♀️ Napsam bilemedim doktora söylesem gel alalım derse bu seferki ipek ten de küçük doğmuş olacak 🤦🏻‍♀️

Günaydın kızlar moralim bozuldu sabah sabah ya buraya yazdıktan sonra dalmışım yine bir ara rüyamda tansiyonumun 14 e çıktığını gördüm doğuma gidiyordum bu sabah ölçeyim dedim 13/9 ya doktorum geçen hafta sende 13 ü göreyim riske atmam hemen yarın alırım demişti bebek içinde ciğer geliştirici vururum demişti ama bebek daha 35+5 günlük 🤦🏻‍♀️ Napsam bilemedim doktora söylesem gel alalım derse bu seferki ipek ten de küçük doğmuş olacak 🤦🏻‍♀️
Günaydın canım, bence mutlaka doktoruna söyle belki stresten yükselmiştir. Kendini rahatlatmaya çalış ilerleyen saatlerde düşmüş olur belki.

Doktorunu dinle canım. Aynı durum bende de var. Az da olsa kg aldığı için ve olması gereken minimum kilonun altında kalmadığı için şuan almıyor bebeği ama haftalık takipteyiz. Belli bir kilonun altında kalırsa haftasına göre hemen alacak. Dışarıda gelişimidaha hızlı oluyormuş
Evet insan endişelense de doktoruna itimat etmek istiyor. İnşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize hepimiz

Canım sen doktoruna mutlaka danış. Çünkü tansiyon özellikle gebelikte çok önemli. Ayrıca haftasından korkma. Benim doktorum 35 i geçtikten sonra korkma dedi. Ciğer geliştirici de olursa zaten sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Kuzenimin bebeği 34 haftalıkken doğdu. Küvezde kalmadı bile. Seninki 36 yı tamamlamak üzere. Senin ve bebeğin için en doğru kararı doktorun verecektir. Bence onu dinle. İkiniz için de en güzeli neyse o olsun🤲❤️

Bak işte nasılsa iradeli sağlam basacak ayaklarını şimdiden belli 😍☺️

Kız bende bende dün bir uyudum dedim bugün içimdeki ejderha yine uyandı 🤦🏻‍♀️
İçerde misiniz imagination forever imagination forever maya91 maya91 warcrew warcrew uyuyamayangiller yine yanıyor muyuz 🔥😆
Gunaydın ıpektoşum🌸gece boluk porcuk uyuyamadıgım ıcın bugun oglene kadsr yattım gercı yıne boluk porcuktu ama olsun,en azından mıdem bıraz ızın verdı uyumama☺️☺️ayy benım gecende olmustu gozumun onunde boyle yıldızlar ucustu sonra gozum bulanık gordu bı uc dort dakıka,gıttım meyvesuyu ıctım gectı.bu ıkıncı oldu.acaba seker dusuklugumu yapıyoo tansıyonmı yukselıyo anlayamadım,yarın gıdınce doktora bı danısayım bakalım.

Back