• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Annem 2 sokak ötede oturuyor zaten. Yani gene de gece kalması gerekir mi sence 😅😅

Hahahah ya ben de bitter çikolata yiyorum sevmiyordum ama el mahkum olunca sevmeye başladımm😂😂 haftada bikaç kere yiyordum şimdi her gün yiyorum 1-2 kare 🙈
Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum geceleri de ekstra anne falan kalması gerekir mi acaba eşimiz yeterli olur mu😂
Bende bitterle başladım. Kahve+bitter of mis gibi 💕
Sonradan başka tatlılara da daldım. Sütlü tatlılar ama 🌸🌸

Merhaba, ben de şu an 35+4 teyim son 1 aydır bebeğimin kilo alması çok yavaşladığı için hatta karın çevresi haftasıyla uyumsuz olduğu için (daha minik yani) her hafta kontrole gidiyorum ve nst ye giriyorum. Bebeğin diğer her şeyi iyi, suyum, servisk uzunluğum hepsi iyi fakat kilosu biraz geride en son ptesi kontrole gittiğimde yani 34+5 te 2100 kg idi. Bu zamana kadar mide bulantılarım ve kusmalarım hiç bitmedi prilam ı çok bırakmaya çalıştım ama maalesef bırakamadım. Avakado kaşar çiğ kuruyemişler süt muz kilo aldıracak ne varsa yiyorum. Ben normal doğum yapabilmek istiyorum ama Doktorum bu gidişle 40 haftayı göremeyiz gibi duruyor duruma göre 37-38. Haftalarda doğumu başlatırız gibi konuşmuştu, ama ben hiç istemiyorum ne kadar çok anne karnında gelişirse o kadar iyi diye düşünüyorum hem de doğumun kendi kendine başlamasını istiyorum açıkçası. Kilo alımu durmadıkça suyum Azalmadıkça sancım vs olmadığı sürece beklemek istiyorum ama tabi süreç nasıl ilerleyecek bilemiyorum. Son zamanlarım bu sebepten çok stresli geçiyor. Allah hepimize yardım etsin yavrularımızı sağlıkla kucağınıza alalım inşallah.
Doktorunu dinle canım. Aynı durum bende de var. Az da olsa kg aldığı için ve olması gereken minimum kilonun altında kalmadığı için şuan almıyor bebeği ama haftalık takipteyiz. Belli bir kilonun altında kalırsa haftasına göre hemen alacak. Dışarıda gelişimidaha hızlı oluyormuş

Ben tülleri mülleri attım derin temizliğe giriştim yapabildiğim kadarıyla eşimle. Salı günü de yengem gelecek zaten 1haftam kalıyor temiz temiz dursun diye sona bıraktım evin temizliğini.
Yarın anestezi için kan vereceğim ve son kez doktorumla görüşeceğim. Dualarınızı eksik etmeyin 🤲🌸🌸
Ne desem bilemedim. Ben de geçen hafta koltuk, halı, sandalye yıkadım ve bu hafta bu durumdayım. Lütfen kendine çok dikkat et. Yorma kendini 🌸💜
Allah yardımcın olsun, her şey yolunda gitsin 🤲🏻

Geldim bebişe baktılar açıklığa baktılar bebiş gayet iyi, açılma hâlâ 3cm dedi :) ihtisasta en son 4 oldu sakın çıkma diye delirtiyorlardi beni nxndjdndjd salak herifler.... Neyse

Nst girdim yarim saatte iki defa sancım kadilmam oldu ikisi de 50-60 görüp indi tekrar ama bi acı ağrı hissetmedim açıkçası 😆 henüz doktor bakmadi onu bekliyorum.

Bi de şey sorucam bebek ayaklariyla kaburganin hemen altına sol tarafa baskı mi yapıyor çözemedim aşırı canımı yakıyor kizcem 🥹 bu olduğunda da yine sancım 25 leri falan gördü. Bu tarz bir şey yaşayan var midur 😂

Ben bunu yazarken doktor çağırdı dedi sancım düzenli değil normalde yatış veriyoruz ama evde çekmek istiyorum diyorsan imza atıp çıkabilirsin aksi bir durum olursa sancin düzenli sık olursa vs yine acilden giriş yapabilirsin dediler. 🥰🥰 Rahatladım valla biraz daha
Çok şükür normal muamele yapan bir yere denk geldin canım 💜 Vallahi ben bile senin için rahatladım yazdıklarını okuyunca

Annem 2 sokak ötede oturuyor zaten. Yani gene de gece kalması gerekir mi sence 😅😅

Hahahah ya ben de bitter çikolata yiyorum sevmiyordum ama el mahkum olunca sevmeye başladımm😂😂 haftada bikaç kere yiyordum şimdi her gün yiyorum 1-2 kare 🙈
İlk 2 gün kalsa yeter bence. Benim annem farklı bir şehirde. O yüzden gelince kaldı gitmedi. Herkesi kendim gibi mağdur sanıyorum ben 🙈

Bende bu sorunun cevabını merak ediyorum geceleri de ekstra anne falan kalması gerekir mi acaba eşimiz yeterli olur mu😂
Canım mayaya yazdım ama gözünden kaçarsa diye sana da yazmak istedim. Aileyle aynı şehirdeyseniz ilk 2-3 gün biri gece destek olsa güzel olur. Sadece bebek için değil, doğum yapmış yorgun vücutlu anneye destek olmak için. Sonra 2 hafta gündüz destek olsalar yeterli olur bence.
Kahve+bitter e bayılırım bu arada😋

Geldim bebişe baktılar açıklığa baktılar bebiş gayet iyi, açılma hâlâ 3cm dedi :) ihtisasta en son 4 oldu sakın çıkma diye delirtiyorlardi beni nxndjdndjd salak herifler.... Neyse

Nst girdim yarim saatte iki defa sancım kadilmam oldu ikisi de 50-60 görüp indi tekrar ama bi acı ağrı hissetmedim açıkçası 😆 henüz doktor bakmadi onu bekliyorum.

Bi de şey sorucam bebek ayaklariyla kaburganin hemen altına sol tarafa baskı mi yapıyor çözemedim aşırı canımı yakıyor kizcem 🥹 bu olduğunda da yine sancım 25 leri falan gördü. Bu tarz bir şey yaşayan var midur 😂

Ben bunu yazarken doktor çağırdı dedi sancım düzenli değil normalde yatış veriyoruz ama evde çekmek istiyorum diyorsan imza atıp çıkabilirsin aksi bir durum olursa sancin düzenli sık olursa vs yine acilden giriş yapabilirsin dediler. 🥰🥰 Rahatladım valla biraz daha
Oh gozunaydin bizde rahatladik senin adına 😍 benimde 2 haftadir kaburgamin altina girip cikiyor ayaklari. Baya zorluyor. Tehlikeli bise degildir bence 😀

Haftan biraz daha ileri olsa doğumu basltirlardi bence
Aynen zaten suni basardı direkt, normalde 3cm açıklık olduğu için de yatış veriyorlardı yine ben dedim evde yatarım jdbdjdjd yoksa 38 falan olsa baslatirlardi bence de 😂
Çok şükür normal muamele yapan bir yere denk geldin canım 💜 Vallahi ben bile senin için rahatladım yazdıklarını okuyunca
Yani onlar da bi gariptiler ama yprulmuşlardir giden gelen laftan anlamayan çok insana denk geliyorlar anlayabiliyorum. Ama kadın ilk ihtisasa yattiysan bu sefer niye buraya geldin diye sordu gelmeseydin der gibi :((( ama uzan derken uzan güzelim falan diye konuştu eli de hafifti öyle rahatladım biraz daha zaten 🥹 doğuma da oraya giderim sanırım inşallah halden anlayan birilerine denk düşerim bidahakine 🙏🙏🙏🙏 teşekkür ederim bu arada hep birlikte sancilandik gibi oldu 😂😂 ipek kuşum henüz doğmaya karar vermedi beklemedeyiz 🥰
Evde de yorma kendini. Uzan, dinlen. Doğuracam diye uğraşma 😂 Bebiş biraz daha büyüsün içerde. 🥰 Abla azarı gibi oldu birazcık 😘
Yok yok iş kalmadı zaten geldim uzandim. Muayeneden sonra yine sancılarımı hissettim mesela o da tetikliyormuş cidden sancıları ama cuma günkü kadar sık değil daha uzun araliklarla geliyor şuan. Ben dinlenince o da kesilir diye düşünüyorum 😅 büyüsün ipek kuşum ☺️☺️ burdaki herkes ablam kardeşim sıkıntı yok azara da okeyim yani 🥰
Oh gozunaydin bizde rahatladik senin adına 😍 benimde 2 haftadir kaburgamin altina girip cikiyor ayaklari. Baya zorluyor. Tehlikeli bise degildir bence 😀
Ya kaburga altından ziyade sanki tirnakliyor gibi tırnakları batiyor resmen bi bölgem sadece diğer hareketleri dışında o aci bile ntsde 25 lerde göründü anlayamadim derdi ne bu çocuğun 😂😂

ve bebiş baş geliş hâlâ mide yanması da var bende dönmesiyle alakası yok gibi geliyo artık 😆😆

Biz iki gecedir degisik seyler yasiyoruz 7-10 gun buyume atagiymis, mememi emmiyo ama oynuyor, avazi viktigi kadar bagriyor, sadece ten tene de sakinlesiyor ve uyuyor. Tum gece uyanigiz ben mecbur uyanigim ama bir yerden sonra beni birisinin uyanik tutmasi gerekiyor cnku kahve icme diyorlar bebegi etkiliyor diye. 4 e kadar esim, 4 ten sonra annem gorevi devraliyor😅

HAni bir test varya yere oturup ayaklarini uzatip ust uste atmayi dene bakalim oluyormu sende 😀
Ben bunu yaptim sonraki gun dogurdum😂
warcrew warcrew dogurup dogurmadigna bakmaya geldim, gunluk kontrol
Kilo konusunda da 65 ile hamile kaldim, 84 ile doguma gittim su an 75 im. İlk gunler dogum yapmamis gbiydim cunku dogum sonrasi da bayaa odem birikiyor ama sonra guzelce gitmeye basladi, hic dert etmeyin💕

Biz iki gecedir degisik seyler yasiyoruz 7-10 gun buyume atagiymis, mememi emmiyo ama oynuyor, avazi viktigi kadar bagriyor, sadece ten tene de sakinlesiyor ve uyuyor. Tum gece uyanigiz ben mecbur uyanigim ama bir yerden sonra beni birisinin uyanik tutmasi gerekiyor cnku kahve icme diyorlar bebegi etkiliyor diye. 4 e kadar esim, 4 ten sonra annem gorevi devraliyor😅

Kilo konusunda da 65 ile hamile kaldim, 84 ile doguma gittim su an 75 im. İlk gunler dogum yapmamis gbiydim cunku dogum sonrasi da bayaa odem birikiyor ama sonra guzelce gitmeye basladi, hic dert etmeyin💕
Doğurmadim doğurmuyorum henüz açıklık aynı her şey stabil sancı yok nbxnxxnxnx sen iyisindir inşallah ❤️ bebikon napiyo

Canım o sol taraftaki sızlama bende de var 2 haftadır falan. Et kesiği gibi sızlıyor göğsün altı göbeğin tam şişmeye başladığı yer. Doktora söyledim son kontrolde baktı poposunu iyi e dayamış göğüs kafesine doğru o ete batıyormuş

Ayy ne guzel moral verdin bize kız sagol😀😍

Amin canım, inşallah hepimizin 🙏

Eşinin durumuna bağlı canım. Evde sadece çocukla ilgilenilmiyor ki. Dışardan bir şey lazım olabiliyor, evde sıcak çorba, çay yapacak, eve süpürge tutacak biri lazım olabiliyor. Sen bebekle ilgilensen seninle ilgilenecek biri de lazım. Benim ilk doğumumda annem 1 ay kaldı yanımda. İlk bebek tecrübesizlik de var sonuçta. Eşim çok izin kullanamadı babalık izninde işe çağırdılar. Eşine rahatlık vermemek adına kendine kıyma. 😂 Yenidoğan bebeğin ilk 2 ayı anneyi ciddi derecede yıpratıyor.
Benim eşim de max 2 hafta izin alacak, anneme ben toparlayınca sen gidersin demiştim ama 1 ay kalır gibi mi düşüneyim ? 🥲ilk bebek tecrübesizlik belli olmaz gibi.

Ayyy warcrew aşırı mutluyum şuan, çok sevindim❤️enfeksiyon vs de demediler dimi?
Önceki hastaneye gerçekten tekrar gitme çok saçma sapan şeyler yaşadın

Benim eşim de max 2 hafta izin alacak, anneme ben toparlayınca sen gidersin demiştim ama 1 ay kalır gibi mi düşüneyim ? 🥲ilk bebek tecrübesizlik belli olmaz gibi.

Ayyy warcrew aşırı mutluyum şuan, çok sevindim❤️enfeksiyon vs de demediler dimi?
Önceki hastaneye gerçekten tekrar gitme çok saçma sapan şeyler yaşadın
Ya oraya zaten gitmeyecektim hiç bi bakalım ne diyecekler diye gittik. Yatış verirse çıkarız dedik şehir hastanesine.... Yatış verdiler sonra artık o an salak mi olduk noldu anlayamadim bile kabul ettim 😂 normalde de kimse önermiyor giden gelen allah oraya kimseyo düşürmesin tarzinda konusuyordu. He şehir hastanesinde de böyle insanlar yok mu var tabi ki . Tek umudum iyisinin eline düşmek 🥹

Enfeksiyon vs yok, çıkarsan bebek ölür falan da demediler aknsjsjdjjd korkutan olmadı açıkçası 😆 diyorum ya gidip gelip muayene ettiler ve muayene ederken aşırı zorladılar resmen dogurayim da gideyim diye uğraştılar. Çok gereksizdi. Neyse kurtuldum ordan daha fazla dusunemicem 😂😂

Arkadaşlar bu arada yasak mi bilmiyorum warcrew de tam bahtsizligima seçtiğim bir nickti hic hosuma gitmiyo adım Büşra aklınızda kalir mi bilmem Büşra diyebilirsiniz isterseniz sıkıntı yok sjdbjsbdjsjsjsjdjjdj

Back