• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Benim eşim de max 2 hafta izin alacak, anneme ben toparlayınca sen gidersin demiştim ama 1 ay kalır gibi mi düşüneyim ? 🥲ilk bebek tecrübesizlik belli olmaz gibi.

Ayyy warcrew aşırı mutluyum şuan, çok sevindim❤️enfeksiyon vs de demediler dimi?
Önceki hastaneye gerçekten tekrar gitme çok saçma sapan şeyler yaşadın
Benim eşimin 1 haftalık izin hakkı vardı. O dönem çalıştığı iş yeri doğumdan 3 gün sonra çağırdı. Kalan izinlerini sonra kullanırsın dediler. Hiçbir şey anlayamadık ne yazık ki. Eşinin evde olması güzel olur ama annen şehir dışından gelecekse, o geldiğinde kardeş baba evde zorlanmayacaksa kalsın seninle 1 ay. Epey toparlamış, bebeğe alışmış olursun.

Şu an eşim hastane dışında evde yanımda hiç olamayacak. Akşam 8 den önce eve gelemez. Kendi işini kurdu, o 3 günü arar oldum. Beterin beteri varmış 😅

Geldim bebişe baktılar açıklığa baktılar bebiş gayet iyi, açılma hâlâ 3cm dedi :) ihtisasta en son 4 oldu sakın çıkma diye delirtiyorlardi beni nxndjdndjd salak herifler.... Neyse

Nst girdim yarim saatte iki defa sancım kadilmam oldu ikisi de 50-60 görüp indi tekrar ama bi acı ağrı hissetmedim açıkçası 😆 henüz doktor bakmadi onu bekliyorum.

Bi de şey sorucam bebek ayaklariyla kaburganin hemen altına sol tarafa baskı mi yapıyor çözemedim aşırı canımı yakıyor kizcem 🥹 bu olduğunda da yine sancım 25 leri falan gördü. Bu tarz bir şey yaşayan var midur 😂

Ben bunu yazarken doktor çağırdı dedi sancım düzenli değil normalde yatış veriyoruz ama evde çekmek istiyorum diyorsan imza atıp çıkabilirsin aksi bir durum olursa sancin düzenli sık olursa vs yine acilden giriş yapabilirsin dediler. 🥰🥰 Rahatladım valla biraz daha
Sevindim canım evde daha rahat edersin kesinlikle

25.02.2025 Çok güzel bir tarih 🥰
İşte böyle detayları fark edene bayılıyorum 🥰🥰🥰 doktor bana bu tarihi söylediğin de hani 28 diyordunuz tahmini neden şimdi bu dedim
28i bekletemem dedi. Yanındaki asistan doktor da niye bence çok güzel tarih 25.02.25 diyince hakkaten güzelmiş dedim. Ama söylediğim tek şey bebeğin hazır ve tam olması ve sağlıklı iyi bir şekilde vaktinde gelmesi 🥰 benim için tek önemli şey buydu. Ama tarihte cidden güzel denk geldi 🤗❤️

Ne desem bilemedim. Ben de geçen hafta koltuk, halı, sandalye yıkadım ve bu hafta bu durumdayım. Lütfen kendine çok dikkat et. Yorma kendini 🌸💜
Allah yardımcın olsun, her şey yolunda gitsin 🤲🏻
Hiç merak etme ben ufak tefek bişeyler yapıyorum. Eşimden Allah bin kere razı olsun o destek oluyor. Salı da yengem gelecek temizlik için. Zaten nefes nefese kalıyorum ve çok az kaldı riske atmadan yapmaya çalışıyorumm.cok teşekkür ederim güzel duan için 💕🤲 aman diyim hepimiz dikkat edelim artık gün sayıyoruz sağlıkla kavuşalım inşallah evlatlarımıza. ❤️❤️

Ayy papatyaa bebeeek gelıyoorr🥰bende salı gunu kesınlestırcem gununu,muhtemelen 25 ı olacak,artık gun gelsın ıstıyorum beeeen☺️
Seninle aynı hafta aynı gündeyiz,sezeryan mı olacak senin dev?benim de sezaryen doktor 5-6 mart dedi ?sen mi istedin 25 şubatı doktor mu dedi ,benimki 38 i dolduralım bi aksilik olmazsa dedi,çarşamba kontrolüm var bakalım ne diyecek

İşte böyle detayları fark edene bayılıyorum 🥰🥰🥰 doktor bana bu tarihi söylediğin de hani 28 diyordunuz tahmini neden şimdi bu dedim
28i bekletemem dedi. Yanındaki asistan doktor da niye bence çok güzel tarih 25.02.25 diyince hakkaten güzelmiş dedim. Ama söylediğim tek şey bebeğin hazır ve tam olması ve sağlıklı iyi bir şekilde vaktinde gelmesi 🥰 benim için tek önemli şey buydu. Ama tarihte cidden güzel denk geldi 🤗❤️
Gerçekten çok güzel denk gelmiş.🥰 Annelik nasıl bir duyguysa 2-3 gün için bile endişe ediyoruz. Ben de 2 gün öne çekildi diye bir tuhaf hissettim kendimi. Sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah. 🙏
Hiç merak etme ben ufak tefek bişeyler yapıyorum. Eşimden Allah bin kere razı olsun o destek oluyor. Salı da yengem gelecek temizlik için. Zaten nefes nefese kalıyorum ve çok az kaldı riske atmadan yapmaya çalışıyorumm.cok teşekkür ederim güzel duan için 💕🤲 aman diyim hepimiz dikkat edelim artık gün sayıyoruz sağlıkla kavuşalım inşallah evlatlarımıza. ❤️❤️
Amin canım, inşallah 🙏 Aynı bedende son günlerimiz yavrularımızla ❤️

Canım mayaya yazdım ama gözünden kaçarsa diye sana da yazmak istedim. Aileyle aynı şehirdeyseniz ilk 2-3 gün biri gece destek olsa güzel olur. Sadece bebek için değil, doğum yapmış yorgun vücutlu anneye destek olmak için. Sonra 2 hafta gündüz destek olsalar yeterli olur bence.
Kahve+bitter e bayılırım bu arada😋
Okudum canımm msjini çok teşekkür ederim. Tecrübeli insanın deneyimlerine ihtiyacım vardı iyi oluyor böyle fikirler vermen 🌸🌸 Bende öyle düşünüyorum bir kaç gün bizde kalır annem. Sonrasında gece idare ederiz eşimle. Gerçi işe gidecek adam uyuması lazım ama halletcez bir şekilde geceleri destek olmaya çalışır artık bana 🥰
Ben şekersiz kahve içmez ve sütlü çikolata yerdim ama gebelik şekerinden sonra şekersiz kahve ve bitter çikolataya aşık oldum diyebilirim 🥰 gerçekten güzelmiş.

Biz iki gecedir degisik seyler yasiyoruz 7-10 gun buyume atagiymis, mememi emmiyo ama oynuyor, avazi viktigi kadar bagriyor, sadece ten tene de sakinlesiyor ve uyuyor. Tum gece uyanigiz ben mecbur uyanigim ama bir yerden sonra beni birisinin uyanik tutmasi gerekiyor cnku kahve icme diyorlar bebegi etkiliyor diye. 4 e kadar esim, 4 ten sonra annem gorevi devraliyor😅

Ben bunu yaptim sonraki gun dogurdum😂
warcrew warcrew dogurup dogurmadigna bakmaya geldim, gunluk kontrol
Kilo konusunda da 65 ile hamile kaldim, 84 ile doguma gittim su an 75 im. İlk gunler dogum yapmamis gbiydim cunku dogum sonrasi da bayaa odem birikiyor ama sonra guzelce gitmeye basladi, hic dert etmeyin💕
Yeni doğum yapmış arkadaşıma gitmiştim tam tarif ettiğin durumdalardı. Bişey almaya mutfağa gitti ben tutayım dedim viyak viyak ağladı bebiş asla durmuyor. Annesini alıp boş boşta olsa memede oyalanmak onunla ten tene temas istiyor. 🤗🥰
En zoruda gece gündüz hiç uyuyamamak sanırım. Benim ki 4e kadar baksa zaten adam bir iki saat sonra işe gitmiş olacak valla nasıl olacak en çokta bunu düşünüyorum 😂

Geldim bebişe baktılar açıklığa baktılar bebiş gayet iyi, açılma hâlâ 3cm dedi :) ihtisasta en son 4 oldu sakın çıkma diye delirtiyorlardi beni nxndjdndjd salak herifler.... Neyse

Nst girdim yarim saatte iki defa sancım kadilmam oldu ikisi de 50-60 görüp indi tekrar ama bi acı ağrı hissetmedim açıkçası 😆 henüz doktor bakmadi onu bekliyorum.

Bi de şey sorucam bebek ayaklariyla kaburganin hemen altına sol tarafa baskı mi yapıyor çözemedim aşırı canımı yakıyor kizcem 🥹 bu olduğunda da yine sancım 25 leri falan gördü. Bu tarz bir şey yaşayan var midur 😂

Ben bunu yazarken doktor çağırdı dedi sancım düzenli değil normalde yatış veriyoruz ama evde çekmek istiyorum diyorsan imza atıp çıkabilirsin aksi bir durum olursa sancin düzenli sık olursa vs yine acilden giriş yapabilirsin dediler. 🥰🥰 Rahatladım valla biraz daha
Hadi gözün aydın olsun canım ve helal olsun kız kalbinin sesini dinledin ve dinlediğin ses seni doğru yönlendirmiş ben olsam evham manyağı ben hemen inanırdım 4 cm açık var denen yerde yatış da yapardım o gidişle de doğurturlardı bana sanırım🤦🏻‍♀️ şimdi mis gibi dinlen evinde takibini yap ❤️

Tarihi ben de çok beğendim sağlıkla almak nasip olsun inşallah 🥰
Okudum canımm msjini çok teşekkür ederim. Tecrübeli insanın deneyimlerine ihtiyacım vardı iyi oluyor böyle fikirler vermen 🌸🌸 Bende öyle düşünüyorum bir kaç gün bizde kalır annem. Sonrasında gece idare ederiz eşimle. Gerçi işe gidecek adam uyuması lazım ama halletcez bir şekilde geceleri destek olmaya çalışır artık bana 🥰
Ben şekersiz kahve içmez ve sütlü çikolata yerdim ama gebelik şekerinden sonra şekersiz kahve ve bitter çikolataya aşık oldum diyebilirim 🥰 gerçekten güzelmiş.
Ay bitter hiç sevmiyorum yaa nxnxjsnxjjx.

Bi de ben kimseyi istemiyorum, kv önceki gece bizde kaldı, tezgahi falan toparlamis sağolsun gerçekten ama her şeyin yeri değişmiş aşırı canım sıkıldı istemsiz kendi anam ve bacim da öyle yapacak geriliyorum bunu düşününce bile :( gelmeyin de diyemiyorum :( annem gelicek ama babam ve kızkardeşim cumbur cemaat gelecekler kesin... Kardeşim neyse tabi de babamin ne işi var diyesim geliyor yani bir hafta kalmaz diye umuyorum... hatta gerekirse gönder babamı derim anneme çünkü atletle vs gezicem belki daha rahat olmak istiyorum. Uzak değil 2 saatlik yol geri donerler mi bilmiyorum ya da annem döner de kardeşimi mi bırakır onu da bilmiyorum kafam karışık jsjdjdjdjdj

ay dertlendim yine yaaa

Hadi gözün aydın olsun canım ve helal olsun kız kalbinin sesini dinledin ve dinlediğin ses seni doğru yönlendirmiş ben olsam evham manyağı ben hemen inanırdım 4 cm açık var denen yerde yatış da yapardım o gidişle de doğurturlardı bana sanırım🤦🏻‍♀️ şimdi mis gibi dinlen evinde takibini yap ❤️
Ay kurbanlık koyun gibi siradaydim resmen doğmayacak çocuğu dogurtacaklardi snxnjsndjdjdjd 4 de değilmiş adiler meslek etiği 0 yani neyse....

Kendime tam geleyim yarından sonra perine masajı yaptirmayi düşünüyorum eşime biraz, ben yapamam 😆😆😆 hiç mi akillanmadin deme çünkü doğum kapıda o yüzden perine bölgesi yumuşasin iyice daha az kesi daha az zorlanma 😅😅😅😅

ilişki de bebiş az daha gelişsin öyle artık doğuma yardımcı olabilecek her şeye hala varım 😆😆 (( gözüm korktu biraz kimseyi korkutmak için demiyorum kimse de korkmasin herkese aynı tip insan denk gelmiyo malum. Umarım en güzel insanlara denk gelirsiniz ❤️ )) kasilmalarim tetiklemiyim şimdiden boşuna daha fazla. Zaten belli ki kasilmam var ben hissetmesem de durup dururken 3cm olmazdi sonuçta 😂

Seninle aynı hafta aynı gündeyiz,sezeryan mı olacak senin dev?benim de sezaryen doktor 5-6 mart dedi ?sen mi istedin 25 şubatı doktor mu dedi ,benimki 38 i dolduralım bi aksilik olmazsa dedi,çarşamba kontrolüm var bakalım ne diyecek
Benım bikaç rahatsızlıgım var o yuzden 37+3 gibi sezeryan olacagım.Çok beklemek istemiyor drda bende.Ama en önemli etken bebegın kılosu 3.200 gibi şuanda ve 8 gun ilerde herşeyi o yüzden canım,şimdi bile gelse durdurmam dedi.

Benım bikaç rahatsızlıgım var o yuzden 37+3 gibi sezeryan olacagım.Çok beklemek istemiyor drda bende.Ama en önemli etken bebegın kılosu 3.200 gibi şuanda ve 8 gun ilerde herşeyi o yüzden canım,şimdi bile gelse durdurmam dedi.
Anladım canım çok geçmiş olsun,Allah kurtarsın,maşallah 🧿bebeşin kilosu iyi ,organları gelişmiştir,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,

Aynen zaten suni basardı direkt, normalde 3cm açıklık olduğu için de yatış veriyorlardı yine ben dedim evde yatarım jdbdjdjd yoksa 38 falan olsa baslatirlardi bence de 😂

Yani onlar da bi gariptiler ama yprulmuşlardir giden gelen laftan anlamayan çok insana denk geliyorlar anlayabiliyorum. Ama kadın ilk ihtisasa yattiysan bu sefer niye buraya geldin diye sordu gelmeseydin der gibi :((( ama uzan derken uzan güzelim falan diye konuştu eli de hafifti öyle rahatladım biraz daha zaten 🥹 doğuma da oraya giderim sanırım inşallah halden anlayan birilerine denk düşerim bidahakine 🙏🙏🙏🙏 teşekkür ederim bu arada hep birlikte sancilandik gibi oldu 😂😂 ipek kuşum henüz doğmaya karar vermedi beklemedeyiz 🥰

Yok yok iş kalmadı zaten geldim uzandim. Muayeneden sonra yine sancılarımı hissettim mesela o da tetikliyormuş cidden sancıları ama cuma günkü kadar sık değil daha uzun araliklarla geliyor şuan. Ben dinlenince o da kesilir diye düşünüyorum 😅 büyüsün ipek kuşum ☺️☺️ burdaki herkes ablam kardeşim sıkıntı yok azara da okeyim yani 🥰

Ya kaburga altından ziyade sanki tirnakliyor gibi tırnakları batiyor resmen bi bölgem sadece diğer hareketleri dışında o aci bile ntsde 25 lerde göründü anlayamadim derdi ne bu çocuğun 😂😂

ve bebiş baş geliş hâlâ mide yanması da var bende dönmesiyle alakası yok gibi geliyo artık 😆😆
Evet yönle alakası yokmuş ben de anladım hdndjcjmc
bebikom su an iyi uyuyor ama geceleri icine bir sey kaciyor, bi degisik oluyor🥲
Anne karnındayken de geceleri uyumuyor muydu?

Kızlar napıyorsunuz nasılsınız doğuran olmadı değil mi ? İpektoşumun doğum günü vardı bugün onu kutladık çok yoğundum giremedim bir değişiklik var mı 😆🌸
Ayyy benim ipek de az kalsın bu güne doğacaktı heee 😆😆😆 yeni yaşı ona güzel şeyler getirsin canım 🌸 🌸

Ay kurbanlık koyun gibi siradaydim resmen doğmayacak çocuğu dogurtacaklardi snxnjsndjdjdjd 4 de değilmiş adiler meslek etiği 0 yani neyse....

Kendime tam geleyim yarından sonra perine masajı yaptirmayi düşünüyorum eşime biraz, ben yapamam 😆😆😆 hiç mi akillanmadin deme çünkü doğum kapıda o yüzden perine bölgesi yumuşasin iyice daha az kesi daha az zorlanma 😅😅😅😅

ilişki de bebiş az daha gelişsin öyle artık doğuma yardımcı olabilecek her şeye hala varım 😆😆 (( gözüm korktu biraz kimseyi korkutmak için demiyorum kimse de korkmasin herkese aynı tip insan denk gelmiyo malum. Umarım en güzel insanlara denk gelirsiniz ❤️ )) kasilmalarim tetiklemiyim şimdiden boşuna daha fazla. Zaten belli ki kasilmam var ben hissetmesem de durup dururken 3cm olmazdi sonuçta 😂
Perine masajına ben 2-3 gün oldu başladım, ayna yardımıyla kendin de yapabilirsin❤️ YouTube da bayağı video var. Tabi eşin daha iyi yapar elim yetişmiyor oralara olduğu ladar yapıyorum. Eşim dokununca da huylarınım kesin bide acıyacak diye korkarım falan

Valla ben de daha düne kadar hiç ne doğum ne bişey düşünmezdim 37ye gelip de doktorum her an gelebilir bebek demesiyle anaa bir strese girdim ki sorma🙄🙄 yürüyüştü pilatesti pelvik masajdı nefesti hepsine birden başladım ama inşallah geç kalmamışımdır🥲

Perine masajına ben 2-3 gün oldu başladım, ayna yardımıyla kendin de yapabilirsin❤️ YouTube da bayağı video var. Tabi eşin daha iyi yapar elim yetişmiyor oralara olduğu ladar yapıyorum. Eşim dokununca da huylarınım kesin bide acıyacak diye korkarım falan

Valla ben de daha düne kadar hiç ne doğum ne bişey düşünmezdim 37ye gelip de doktorum her an gelebilir bebek demesiyle anaa bir strese girdim ki sorma🙄🙄 yürüyüştü pilatesti pelvik masajdı nefesti hepsine birden başladım ama inşallah geç kalmamışımdır🥲
Valla diyorum ya ben bi o yana yattım bi bu yana gebelik boyu. Çok da yürümedim spor zaten yok dnnxjdxnnd bazen ne yaparsan yap işe yaramiyo bazen de kendi kendine oluyo vücudumuza bağlı. Bence geç kalmadın anca zaten 🥰 aynen ben arada stresleniyordum doğuranlari görünce ama işin içine girince daha net stres bastı jsndjssks bugün sabahtan akşama kadar kasilmanin k si yoktu hastahanenin tabelayi görünce kasılmaya başladım 🤭🤭🤭🤭🤭
Yaa sağol canım benim aslında 10 Şubat tı ama o zaman hasta olduğu için erteledik ☺️
Sen nasılsın iyi misin ☺️🌸
İyiyim 🥰 bebiş canımı acıtıyor kaburgama oturdu herhalde manyak 😆😆 bir de arada düzensiz kasilmalarim oluyor belki de düzenlidir nsdnsdksjdjdjd ama aralığı baya uzun yarına geçerse tezim onaylanacak benim açımdan. Muayene kasılmaları tetikliyor az da olsa 😆😆😆

Back