Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Benim eşimin 1 haftalık izin hakkı vardı. O dönem çalıştığı iş yeri doğumdan 3 gün sonra çağırdı. Kalan izinlerini sonra kullanırsın dediler. Hiçbir şey anlayamadık ne yazık ki. Eşinin evde olması güzel olur ama annen şehir dışından gelecekse, o geldiğinde kardeş baba evde zorlanmayacaksa kalsın seninle 1 ay. Epey toparlamış, bebeğe alışmış olursun.

Şu an eşim hastane dışında evde yanımda hiç olamayacak. Akşam 8 den önce eve gelemez. Kendi işini kurdu, o 3 günü arar oldum. Beterin beteri varmış

Sevindim canım evde daha rahat edersin kesinlikle

25.02.2025 Çok güzel bir tarih
İşte böyle detayları fark edene bayılıyorum doktor bana bu tarihi söylediğin de hani 28 diyordunuz tahmini neden şimdi bu dedim
28i bekletemem dedi. Yanındaki asistan doktor da niye bence çok güzel tarih 25.02.25 diyince hakkaten güzelmiş dedim. Ama söylediğim tek şey bebeğin hazır ve tam olması ve sağlıklı iyi bir şekilde vaktinde gelmesi benim için tek önemli şey buydu. Ama tarihte cidden güzel denk geldi

Ne desem bilemedim. Ben de geçen hafta koltuk, halı, sandalye yıkadım ve bu hafta bu durumdayım. Lütfen kendine çok dikkat et. Yorma kendini
Allah yardımcın olsun, her şey yolunda gitsin
Hiç merak etme ben ufak tefek bişeyler yapıyorum. Eşimden Allah bin kere razı olsun o destek oluyor. Salı da yengem gelecek temizlik için. Zaten nefes nefese kalıyorum ve çok az kaldı riske atmadan yapmaya çalışıyorumm.cok teşekkür ederim güzel duan için aman diyim hepimiz dikkat edelim artık gün sayıyoruz sağlıkla kavuşalım inşallah evlatlarımıza.

Ayy papatyaa bebeeek gelıyoorrbende salı gunu kesınlestırcem gununu,muhtemelen 25 ı olacak,artık gun gelsın ıstıyorum beeeen
Seninle aynı hafta aynı gündeyiz,sezeryan mı olacak senin dev?benim de sezaryen doktor 5-6 mart dedi ?sen mi istedin 25 şubatı doktor mu dedi ,benimki 38 i dolduralım bi aksilik olmazsa dedi,çarşamba kontrolüm var bakalım ne diyecek

Gerçekten çok güzel denk gelmiş. Annelik nasıl bir duyguysa 2-3 gün için bile endişe ediyoruz. Ben de 2 gün öne çekildi diye bir tuhaf hissettim kendimi. Sağlıklı sıhhatli gelsinler inşallah.
Amin canım, inşallah Aynı bedende son günlerimiz yavrularımızla

Okudum canımm msjini çok teşekkür ederim. Tecrübeli insanın deneyimlerine ihtiyacım vardı iyi oluyor böyle fikirler vermen Bende öyle düşünüyorum bir kaç gün bizde kalır annem. Sonrasında gece idare ederiz eşimle. Gerçi işe gidecek adam uyuması lazım ama halletcez bir şekilde geceleri destek olmaya çalışır artık bana
Ben şekersiz kahve içmez ve sütlü çikolata yerdim ama gebelik şekerinden sonra şekersiz kahve ve bitter çikolataya aşık oldum diyebilirim gerçekten güzelmiş.

Yeni doğum yapmış arkadaşıma gitmiştim tam tarif ettiğin durumdalardı. Bişey almaya mutfağa gitti ben tutayım dedim viyak viyak ağladı bebiş asla durmuyor. Annesini alıp boş boşta olsa memede oyalanmak onunla ten tene temas istiyor.
En zoruda gece gündüz hiç uyuyamamak sanırım. Benim ki 4e kadar baksa zaten adam bir iki saat sonra işe gitmiş olacak valla nasıl olacak en çokta bunu düşünüyorum

Hadi gözün aydın olsun canım ve helal olsun kız kalbinin sesini dinledin ve dinlediğin ses seni doğru yönlendirmiş ben olsam evham manyağı ben hemen inanırdım 4 cm açık var denen yerde yatış da yapardım o gidişle de doğurturlardı bana sanırım şimdi mis gibi dinlen evinde takibini yap

Tarihi ben de çok beğendim sağlıkla almak nasip olsun inşallah
Ay bitter hiç sevmiyorum yaa nxnxjsnxjjx.

Bi de ben kimseyi istemiyorum, kv önceki gece bizde kaldı, tezgahi falan toparlamis sağolsun gerçekten ama her şeyin yeri değişmiş aşırı canım sıkıldı istemsiz kendi anam ve bacim da öyle yapacak geriliyorum bunu düşününce bile gelmeyin de diyemiyorum annem gelicek ama babam ve kızkardeşim cumbur cemaat gelecekler kesin... Kardeşim neyse tabi de babamin ne işi var diyesim geliyor yani bir hafta kalmaz diye umuyorum... hatta gerekirse gönder babamı derim anneme çünkü atletle vs gezicem belki daha rahat olmak istiyorum. Uzak değil 2 saatlik yol geri donerler mi bilmiyorum ya da annem döner de kardeşimi mi bırakır onu da bilmiyorum kafam karışık jsjdjdjdjdj

ay dertlendim yine yaaa

Ay kurbanlık koyun gibi siradaydim resmen doğmayacak çocuğu dogurtacaklardi snxnjsndjdjdjd 4 de değilmiş adiler meslek etiği 0 yani neyse....

Kendime tam geleyim yarından sonra perine masajı yaptirmayi düşünüyorum eşime biraz, ben yapamam hiç mi akillanmadin deme çünkü doğum kapıda o yüzden perine bölgesi yumuşasin iyice daha az kesi daha az zorlanma

ilişki de bebiş az daha gelişsin öyle artık doğuma yardımcı olabilecek her şeye hala varım (( gözüm korktu biraz kimseyi korkutmak için demiyorum kimse de korkmasin herkese aynı tip insan denk gelmiyo malum. Umarım en güzel insanlara denk gelirsiniz )) kasilmalarim tetiklemiyim şimdiden boşuna daha fazla. Zaten belli ki kasilmam var ben hissetmesem de durup dururken 3cm olmazdi sonuçta

Benım bikaç rahatsızlıgım var o yuzden 37+3 gibi sezeryan olacagım.Çok beklemek istemiyor drda bende.Ama en önemli etken bebegın kılosu 3.200 gibi şuanda ve 8 gun ilerde herşeyi o yüzden canım,şimdi bile gelse durdurmam dedi.

Anladım canım çok geçmiş olsun,Allah kurtarsın,maşallah bebeşin kilosu iyi ,organları gelişmiştir,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,

Evet yönle alakası yokmuş ben de anladım hdndjcjmc
bebikom su an iyi uyuyor ama geceleri icine bir sey kaciyor, bi degisik oluyor
Anne karnındayken de geceleri uyumuyor muydu?

Kızlar napıyorsunuz nasılsınız doğuran olmadı değil mi ? İpektoşumun doğum günü vardı bugün onu kutladık çok yoğundum giremedim bir değişiklik var mı
Ayyy benim ipek de az kalsın bu güne doğacaktı heee yeni yaşı ona güzel şeyler getirsin canım

Perine masajına ben 2-3 gün oldu başladım, ayna yardımıyla kendin de yapabilirsin YouTube da bayağı video var. Tabi eşin daha iyi yapar elim yetişmiyor oralara olduğu ladar yapıyorum. Eşim dokununca da huylarınım kesin bide acıyacak diye korkarım falan

Valla ben de daha düne kadar hiç ne doğum ne bişey düşünmezdim 37ye gelip de doktorum her an gelebilir bebek demesiyle anaa bir strese girdim ki sorma yürüyüştü pilatesti pelvik masajdı nefesti hepsine birden başladım ama inşallah geç kalmamışımdır

Valla diyorum ya ben bi o yana yattım bi bu yana gebelik boyu. Çok da yürümedim spor zaten yok dnnxjdxnnd bazen ne yaparsan yap işe yaramiyo bazen de kendi kendine oluyo vücudumuza bağlı. Bence geç kalmadın anca zaten aynen ben arada stresleniyordum doğuranlari görünce ama işin içine girince daha net stres bastı jsndjssks bugün sabahtan akşama kadar kasilmanin k si yoktu hastahanenin tabelayi görünce kasılmaya başladım
Yaa sağol canım benim aslında 10 Şubat tı ama o zaman hasta olduğu için erteledik
Sen nasılsın iyi misin
İyiyim bebiş canımı acıtıyor kaburgama oturdu herhalde manyak bir de arada düzensiz kasilmalarim oluyor belki de düzenlidir nsdnsdksjdjdjd ama aralığı baya uzun yarına geçerse tezim onaylanacak benim açımdan. Muayene kasılmaları tetikliyor az da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…