• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Sen diyette yapıyordun. Gününü yakalayamadı ya. Misal benim de 2 hafta öndeydi şu an gününü yakaladı. Bu ara biraz sapıttım ama belki gene günündedir😅😂

Hshahshxj ben 3 te yattım. Sabah 7:40 ta çiş nöbetine kalktım gene uyudum. 11 bucukta kalktım 😂😂😂

Ay geçmiş olsun canımm
Ben aç geziyorum resmen artık bu iş diyeti de aştı ama yok maalesef gününe gelemedik hep 2 hafta önde gidiyor 😅🤦‍♀️ sende dikkat et ne güzel yakalamışsın zamanı, bende perşembe gününe artık insaAllah diyetten kurtulacağım için seviniyorum biraz da,
sağlıkla doğsun bebislerimiz de

Senin içinde çok zor kuzumm benim. Hem bı tane daha yavrun var onunlada ilgilenmen gerekiyor hem hamilesin. Allah güç kuvvet versin canımın içi 💕 💕
Cidden zor evde bir evlat daha var, bir de birinci sınıf, her gün kalkıp hazırla kahvaltısını yaptır okuluna gönder gelince ödevlerini yaptır günlük🥲 ama Allah sağlık versin yeter ki iyi olsunlar Allah bir şekilde yardım ediyor ne yapalım. Allah razı olsun o içten güzel duaların için bitanem🤲❤️

Kızlar benim bebeğim 38+5 te 2855 gram doğmuştu bence bu kilo mevzusu bebekte sağlık problemi yoksa kafaya takılacak bişey değil her zamanda 2 hafta gerideydi
Canım benim bebişin boyu kilosu normal haftası ile uyumlu ama böyle olmasına rağmen karın çevresi 1 hafta geriden geliyor. Suyu kan akışı iyiyse hiç korkma doktorum 2-3 haftaya kadar geri olmasını normal karşılıyoruz genetik fiziki özellik oluyor dedi yani uzun ince bebek vs vs gibi. O yüzden kan akımı özellikle iyiyse ve suyu bir sorun yoktur. 100 gr alsa bile gelişiyor demektir. Her bebek farklı sakın kendini üzme. Bebeğin ve senin için hangisi sağlıklı ise o şekilde olsun doğumun. Bizimkinin bacakları ve kafası 2 hafta önce karnı 1 hafta geride. Ama normal ben 1.76 - eşim 1.96 yani beklediğimiz bir durum 😅

Ben aç geziyorum resmen artık bu iş diyeti de aştı ama yok maalesef gününe gelemedik hep 2 hafta önde gidiyor 😅🤦‍♀️ sende dikkat et ne güzel yakalamışsın zamanı, bende perşembe gününe artık insaAllah diyetten kurtulacağım için seviniyorum biraz da,
sağlıkla doğsun bebislerimiz de
Sorma sorma çok zor ya. Millet gözünün önünde yiyor sen oruçlu gibi bakıyorsun 🤣🤣 hamileyken çok zormuş.

Kızlar benim bebeğim 38+5 te 2855 gram doğmuştu bence bu kilo mevzusu bebekte sağlık problemi yoksa kafaya takılacak bişey değil her zamanda 2 hafta gerideydi
Benim ilk hamileliğim, sanırım ne hakkında ne kadar endişelenmeliyim hangisini takmamalıyım bilemiyorum zamanla öğreniriz hepimiz umarım. Allah sağlık versin evladınıza da 😊

Saglıkla gelsın canım ınsallah mınık kus🙏
Amin canım, inşallah hepimizin 🙏
Ya eve çıkınca illa gece gündüz anne kardeş gibi biri mi lazım? Yani eşle idare edilemez mi? Çünkü eşime o rahatlığı vermek istemiyorum 😅😅😅 o da uğraşsın hazıra konmasın 😂😂
Eşinin durumuna bağlı canım. Evde sadece çocukla ilgilenilmiyor ki. Dışardan bir şey lazım olabiliyor, evde sıcak çorba, çay yapacak, eve süpürge tutacak biri lazım olabiliyor. Sen bebekle ilgilensen seninle ilgilenecek biri de lazım. Benim ilk doğumumda annem 1 ay kaldı yanımda. İlk bebek tecrübesizlik de var sonuçta. Eşim çok izin kullanamadı babalık izninde işe çağırdılar. Eşine rahatlık vermemek adına kendine kıyma. 😂 Yenidoğan bebeğin ilk 2 ayı anneyi ciddi derecede yıpratıyor.

Sorma sorma çok zor ya. Millet gözünün önünde yiyor sen oruçlu gibi bakıyorsun 🤣🤣 hamileyken çok zormuş.
Benim doktor geçen hafta sal gitsin artık dedi 😂 diyet miyet yapma dedi 😂 bende saldım çayıra ama çokta salmadim da tatlı yiyorum zaten başlamıştım da yine canım çekince bişeyler yiyorum abartmadan

Kızlar şehir hastanesine gidiyoruz acilden girip bu görünmek isriyorum cuma günü ile aynı ise durum çıkış vericem hiç yatmadan. Değişiklik varsa bebişte sorun varsa vs yatış zaten.. haber veremeyenilirim alırlarsa çünkü devlette telfon birden gidiyo her şey 🥹 dua edin lütfen 🌼
Canım ne yaptın.

Kızlar doktora giden, sancı çeken, rahatsızlanan, doğuma giden herkesin Allah yardımcısı olsun 🤲❤️ çok giremedim takip ettiğim kadarıyla topluca güzel dileklerimi iletiyorum her birinize. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🥺 kalbim duam hepinizle💕💕

Ben tülleri mülleri attım derin temizliğe giriştim yapabildiğim kadarıyla eşimle. Salı günü de yengem gelecek zaten 1haftam kalıyor temiz temiz dursun diye sona bıraktım evin temizliğini.
Yarın anestezi için kan vereceğim ve son kez doktorumla görüşeceğim. Dualarınızı eksik etmeyin 🤲🌸🌸

Ben tülleri mülleri attım derin temizliğe giriştim yapabildiğim kadarıyla eşimle. Salı günü de yengem gelecek zaten 1haftam kalıyor temiz temiz dursun diye sona bıraktım evin temizliğini.
Yarın anestezi için kan vereceğim ve son kez doktorumla görüşeceğim. Dualarınızı eksik etmeyin 🤲🌸🌸
Ayy papatyaa bebeeek gelıyoorr🥰bende salı gunu kesınlestırcem gununu,muhtemelen 25 ı olacak,artık gun gelsın ıstıyorum beeeen☺️

Geldim bebişe baktılar açıklığa baktılar bebiş gayet iyi, açılma hâlâ 3cm dedi :) ihtisasta en son 4 oldu sakın çıkma diye delirtiyorlardi beni nxndjdndjd salak herifler.... Neyse

Nst girdim yarim saatte iki defa sancım kadilmam oldu ikisi de 50-60 görüp indi tekrar ama bi acı ağrı hissetmedim açıkçası 😆 henüz doktor bakmadi onu bekliyorum.

Bi de şey sorucam bebek ayaklariyla kaburganin hemen altına sol tarafa baskı mi yapıyor çözemedim aşırı canımı yakıyor kizcem 🥹 bu olduğunda da yine sancım 25 leri falan gördü. Bu tarz bir şey yaşayan var midur 😂

Ben bunu yazarken doktor çağırdı dedi sancım düzenli değil normalde yatış veriyoruz ama evde çekmek istiyorum diyorsan imza atıp çıkabilirsin aksi bir durum olursa sancin düzenli sık olursa vs yine acilden giriş yapabilirsin dediler. 🥰🥰 Rahatladım valla biraz daha

Amin canım, inşallah hepimizin 🙏

Eşinin durumuna bağlı canım. Evde sadece çocukla ilgilenilmiyor ki. Dışardan bir şey lazım olabiliyor, evde sıcak çorba, çay yapacak, eve süpürge tutacak biri lazım olabiliyor. Sen bebekle ilgilensen seninle ilgilenecek biri de lazım. Benim ilk doğumumda annem 1 ay kaldı yanımda. İlk bebek tecrübesizlik de var sonuçta. Eşim çok izin kullanamadı babalık izninde işe çağırdılar. Eşine rahatlık vermemek adına kendine kıyma. 😂 Yenidoğan bebeğin ilk 2 ayı anneyi ciddi derecede yıpratıyor.
Annem 2 sokak ötede oturuyor zaten. Yani gene de gece kalması gerekir mi sence 😅😅
Benim doktor geçen hafta sal gitsin artık dedi 😂 diyet miyet yapma dedi 😂 bende saldım çayıra ama çokta salmadim da tatlı yiyorum zaten başlamıştım da yine canım çekince bişeyler yiyorum abartmadan
Hahahah ya ben de bitter çikolata yiyorum sevmiyordum ama el mahkum olunca sevmeye başladımm😂😂 haftada bikaç kere yiyordum şimdi her gün yiyorum 1-2 kare 🙈

Geldim bebişe baktılar açıklığa baktılar bebiş gayet iyi, açılma hâlâ 3cm dedi :) ihtisasta en son 4 oldu sakın çıkma diye delirtiyorlardi beni nxndjdndjd salak herifler.... Neyse

Nst girdim yarim saatte iki defa sancım kadilmam oldu ikisi de 50-60 görüp indi tekrar ama bi acı ağrı hissetmedim açıkçası 😆 henüz doktor bakmadi onu bekliyorum.

Bi de şey sorucam bebek ayaklariyla kaburganin hemen altına sol tarafa baskı mi yapıyor çözemedim aşırı canımı yakıyor kizcem 🥹 bu olduğunda da yine sancım 25 leri falan gördü. Bu tarz bir şey yaşayan var midur 😂

Ben bunu yazarken doktor çağırdı dedi sancım düzenli değil normalde yatış veriyoruz ama evde çekmek istiyorum diyorsan imza atıp çıkabilirsin aksi bir durum olursa sancin düzenli sık olursa vs yine acilden giriş yapabilirsin dediler. 🥰🥰 Rahatladım valla biraz daha
İyi bari canım gözün aydın. Evinde daha rahat olursun

Back