- Konu Sahibi elektroforez
-
- #27.321
Ben aç geziyorum resmen artık bu iş diyeti de aştı ama yok maalesef gününe gelemedik hep 2 hafta önde gidiyorSen diyette yapıyordun. Gününü yakalayamadı ya. Misal benim de 2 hafta öndeydi şu an gününü yakaladı. Bu ara biraz sapıttım ama belki gene günündedir
Hshahshxj ben 3 te yattım. Sabah 7:40 ta çiş nöbetine kalktım gene uyudum. 11 bucukta kalktım
Ay geçmiş olsun canımm
Cidden zor evde bir evlat daha var, bir de birinci sınıf, her gün kalkıp hazırla kahvaltısını yaptır okuluna gönder gelince ödevlerini yaptır günlükSenin içinde çok zor kuzumm benim. Hem bı tane daha yavrun var onunlada ilgilenmen gerekiyor hem hamilesin. Allah güç kuvvet versin canımın içi
Canım benim bebişin boyu kilosu normal haftası ile uyumlu ama böyle olmasına rağmen karın çevresi 1 hafta geriden geliyor. Suyu kan akışı iyiyse hiç korkma doktorum 2-3 haftaya kadar geri olmasını normal karşılıyoruz genetik fiziki özellik oluyor dedi yani uzun ince bebek vs vs gibi. O yüzden kan akımı özellikle iyiyse ve suyu bir sorun yoktur. 100 gr alsa bile gelişiyor demektir. Her bebek farklı sakın kendini üzme. Bebeğin ve senin için hangisi sağlıklı ise o şekilde olsun doğumun. Bizimkinin bacakları ve kafası 2 hafta önce karnı 1 hafta geride. Ama normal ben 1.76 - eşim 1.96 yani beklediğimiz bir durum
Sorma sorma çok zor ya. Millet gözünün önünde yiyor sen oruçlu gibi bakıyorsunBen aç geziyorum resmen artık bu iş diyeti de aştı ama yok maalesef gününe gelemedik hep 2 hafta önde gidiyorsende dikkat et ne güzel yakalamışsın zamanı, bende perşembe gününe artık insaAllah diyetten kurtulacağım için seviniyorum biraz da,
sağlıkla doğsun bebislerimiz de
Ayy evett resmen oruçlu gibiyim doğurunca orucu açacak gibi hissediyorum kendimiSorma sorma çok zor ya. Millet gözünün önünde yiyor sen oruçlu gibi bakıyorsunhamileyken çok zormuş.
Maşallah, insüline devam di miAyy evett resmen oruçlu gibiyim doğurunca orucu açacak gibi hissediyorum kendimibir de yemiyorum yemiyorum kilo alıp duruyor bu bebis ben anlamadım yaniii
Evet yaa maalesef hep o insülin yüzünden bebeğim şişko oldu zatenMaşallah, insüline devam di mi
Benim ilk hamileliğim, sanırım ne hakkında ne kadar endişelenmeliyim hangisini takmamalıyım bilemiyorum zamanla öğreniriz hepimiz umarım. Allah sağlık versin evladınıza daKızlar benim bebeğim 38+5 te 2855 gram doğmuştu bence bu kilo mevzusu bebekte sağlık problemi yoksa kafaya takılacak bişey değil her zamanda 2 hafta gerideydi
Amin canım, inşallah hepimizinSaglıkla gelsın canım ınsallah mınık kus
Eşinin durumuna bağlı canım. Evde sadece çocukla ilgilenilmiyor ki. Dışardan bir şey lazım olabiliyor, evde sıcak çorba, çay yapacak, eve süpürge tutacak biri lazım olabiliyor. Sen bebekle ilgilensen seninle ilgilenecek biri de lazım. Benim ilk doğumumda annem 1 ay kaldı yanımda. İlk bebek tecrübesizlik de var sonuçta. Eşim çok izin kullanamadı babalık izninde işe çağırdılar. Eşine rahatlık vermemek adına kendine kıyma.Ya eve çıkınca illa gece gündüz anne kardeş gibi biri mi lazım? Yani eşle idare edilemez mi? Çünkü eşime o rahatlığı vermek istemiyorumo da uğraşsın hazıra konmasın
Benim doktor geçen hafta sal gitsin artık dediSorma sorma çok zor ya. Millet gözünün önünde yiyor sen oruçlu gibi bakıyorsunhamileyken çok zormuş.
Seninle aynıyızBugün tam 35+0 olduk inanamıyorum. Yarın sabah karga kahvaltısını yaparken doktor kontrolüm var umarım her şey yolundadırrrr
Canım ne yaptın.Kızlar şehir hastanesine gidiyoruz acilden girip bu görünmek isriyorum cuma günü ile aynı ise durum çıkış vericem hiç yatmadan. Değişiklik varsa bebişte sorun varsa vs yatış zaten.. haber veremeyenilirim alırlarsa çünkü devlette telfon birden gidiyo her şeydua edin lütfen
Ayy papatyaa bebeeek gelıyoorrBen tülleri mülleri attım derin temizliğe giriştim yapabildiğim kadarıyla eşimle. Salı günü de yengem gelecek zaten 1haftam kalıyor temiz temiz dursun diye sona bıraktım evin temizliğini.
Yarın anestezi için kan vereceğim ve son kez doktorumla görüşeceğim. Dualarınızı eksik etmeyin
Canımmm nasılsın? Doğum gerçekleşti mi? Kendini iyi hissettiğinde bizi güncellemeyi unutmaSagolun kızlar Rabbım hepimizin yardımcısı olsun..hepimiz sağlıkla alalım kucagimiza
Aaayyyy aynı gün mü olacak bizimAyy papatyaa bebeeek gelıyoorrbende salı gunu kesınlestırcem gununu,muhtemelen 25 ı olacak,artık gun gelsın ıstıyorum beeeen
Annem 2 sokak ötede oturuyor zaten. Yani gene de gece kalması gerekir mi senceAmin canım, inşallah hepimizin
Eşinin durumuna bağlı canım. Evde sadece çocukla ilgilenilmiyor ki. Dışardan bir şey lazım olabiliyor, evde sıcak çorba, çay yapacak, eve süpürge tutacak biri lazım olabiliyor. Sen bebekle ilgilensen seninle ilgilenecek biri de lazım. Benim ilk doğumumda annem 1 ay kaldı yanımda. İlk bebek tecrübesizlik de var sonuçta. Eşim çok izin kullanamadı babalık izninde işe çağırdılar. Eşine rahatlık vermemek adına kendine kıyma.Yenidoğan bebeğin ilk 2 ayı anneyi ciddi derecede yıpratıyor.
Hahahah ya ben de bitter çikolata yiyorum sevmiyordum ama el mahkum olunca sevmeye başladımmBenim doktor geçen hafta sal gitsin artık dedidiyet miyet yapma dedi bende saldım çayıra ama çokta salmadim da tatlı yiyorum zaten başlamıştım da yine canım çekince bişeyler yiyorum abartmadan
İyi bari canım gözün aydın. Evinde daha rahat olursunGeldim bebişe baktılar açıklığa baktılar bebiş gayet iyi, açılma hâlâ 3cm dedi :) ihtisasta en son 4 oldu sakın çıkma diye delirtiyorlardi beni nxndjdndjd salak herifler.... Neyse
Nst girdim yarim saatte iki defa sancım kadilmam oldu ikisi de 50-60 görüp indi tekrar ama bi acı ağrı hissetmedim açıkçasıhenüz doktor bakmadi onu bekliyorum.
Bi de şey sorucam bebek ayaklariyla kaburganin hemen altına sol tarafa baskı mi yapıyor çözemedim aşırı canımı yakıyor kizcembu olduğunda da yine sancım 25 leri falan gördü. Bu tarz bir şey yaşayan var midur
Ben bunu yazarken doktor çağırdı dedi sancım düzenli değil normalde yatış veriyoruz ama evde çekmek istiyorum diyorsan imza atıp çıkabilirsin aksi bir durum olursa sancin düzenli sık olursa vs yine acilden giriş yapabilirsin dediler.Rahatladım valla biraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?