Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Ben aç geziyorum resmen artık bu iş diyeti de aştı ama yok maalesef gününe gelemedik hep 2 hafta önde gidiyor sende dikkat et ne güzel yakalamışsın zamanı, bende perşembe gününe artık insaAllah diyetten kurtulacağım için seviniyorum biraz da,
sağlıkla doğsun bebislerimiz de

Senin içinde çok zor kuzumm benim. Hem bı tane daha yavrun var onunlada ilgilenmen gerekiyor hem hamilesin. Allah güç kuvvet versin canımın içi
Cidden zor evde bir evlat daha var, bir de birinci sınıf, her gün kalkıp hazırla kahvaltısını yaptır okuluna gönder gelince ödevlerini yaptır günlük ama Allah sağlık versin yeter ki iyi olsunlar Allah bir şekilde yardım ediyor ne yapalım. Allah razı olsun o içten güzel duaların için bitanem

Kızlar benim bebeğim 38+5 te 2855 gram doğmuştu bence bu kilo mevzusu bebekte sağlık problemi yoksa kafaya takılacak bişey değil her zamanda 2 hafta gerideydi

Sorma sorma çok zor ya. Millet gözünün önünde yiyor sen oruçlu gibi bakıyorsun hamileyken çok zormuş.

Kızlar benim bebeğim 38+5 te 2855 gram doğmuştu bence bu kilo mevzusu bebekte sağlık problemi yoksa kafaya takılacak bişey değil her zamanda 2 hafta gerideydi
Benim ilk hamileliğim, sanırım ne hakkında ne kadar endişelenmeliyim hangisini takmamalıyım bilemiyorum zamanla öğreniriz hepimiz umarım. Allah sağlık versin evladınıza da

Saglıkla gelsın canım ınsallah mınık kus
Amin canım, inşallah hepimizin
Ya eve çıkınca illa gece gündüz anne kardeş gibi biri mi lazım? Yani eşle idare edilemez mi? Çünkü eşime o rahatlığı vermek istemiyorum o da uğraşsın hazıra konmasın
Eşinin durumuna bağlı canım. Evde sadece çocukla ilgilenilmiyor ki. Dışardan bir şey lazım olabiliyor, evde sıcak çorba, çay yapacak, eve süpürge tutacak biri lazım olabiliyor. Sen bebekle ilgilensen seninle ilgilenecek biri de lazım. Benim ilk doğumumda annem 1 ay kaldı yanımda. İlk bebek tecrübesizlik de var sonuçta. Eşim çok izin kullanamadı babalık izninde işe çağırdılar. Eşine rahatlık vermemek adına kendine kıyma. Yenidoğan bebeğin ilk 2 ayı anneyi ciddi derecede yıpratıyor.

Sorma sorma çok zor ya. Millet gözünün önünde yiyor sen oruçlu gibi bakıyorsun hamileyken çok zormuş.
Benim doktor geçen hafta sal gitsin artık dedi diyet miyet yapma dedi bende saldım çayıra ama çokta salmadim da tatlı yiyorum zaten başlamıştım da yine canım çekince bişeyler yiyorum abartmadan

Canım ne yaptın.

Kızlar doktora giden, sancı çeken, rahatsızlanan, doğuma giden herkesin Allah yardımcısı olsun çok giremedim takip ettiğim kadarıyla topluca güzel dileklerimi iletiyorum her birinize. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kalbim duam hepinizle

Ben tülleri mülleri attım derin temizliğe giriştim yapabildiğim kadarıyla eşimle. Salı günü de yengem gelecek zaten 1haftam kalıyor temiz temiz dursun diye sona bıraktım evin temizliğini.
Yarın anestezi için kan vereceğim ve son kez doktorumla görüşeceğim. Dualarınızı eksik etmeyin

Ayy papatyaa bebeeek gelıyoorrbende salı gunu kesınlestırcem gununu,muhtemelen 25 ı olacak,artık gun gelsın ıstıyorum beeeen

Geldim bebişe baktılar açıklığa baktılar bebiş gayet iyi, açılma hâlâ 3cm dedi :) ihtisasta en son 4 oldu sakın çıkma diye delirtiyorlardi beni nxndjdndjd salak herifler.... Neyse

Nst girdim yarim saatte iki defa sancım kadilmam oldu ikisi de 50-60 görüp indi tekrar ama bi acı ağrı hissetmedim açıkçası henüz doktor bakmadi onu bekliyorum.

Bi de şey sorucam bebek ayaklariyla kaburganin hemen altına sol tarafa baskı mi yapıyor çözemedim aşırı canımı yakıyor kizcem bu olduğunda da yine sancım 25 leri falan gördü. Bu tarz bir şey yaşayan var midur

Ben bunu yazarken doktor çağırdı dedi sancım düzenli değil normalde yatış veriyoruz ama evde çekmek istiyorum diyorsan imza atıp çıkabilirsin aksi bir durum olursa sancin düzenli sık olursa vs yine acilden giriş yapabilirsin dediler. Rahatladım valla biraz daha

Annem 2 sokak ötede oturuyor zaten. Yani gene de gece kalması gerekir mi sence
Benim doktor geçen hafta sal gitsin artık dedi diyet miyet yapma dedi bende saldım çayıra ama çokta salmadim da tatlı yiyorum zaten başlamıştım da yine canım çekince bişeyler yiyorum abartmadan
Hahahah ya ben de bitter çikolata yiyorum sevmiyordum ama el mahkum olunca sevmeye başladımm haftada bikaç kere yiyordum şimdi her gün yiyorum 1-2 kare

İyi bari canım gözün aydın. Evinde daha rahat olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…