• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
warcrew warcrew doğurmadı henüz 😂
Doğuran da olmadı bildiğim kadarıyla. 😇 Benim doğum tarihim 2 gün daha öne çekildi, sancılardan yumuşa olmuş rahim ağzında.🤷‍♀️ Annem Çarşambaya kadar dayanabileceğimi de düşünmüyor, bakalım artık istirahat ederek Çarşambayı bekliyorum.
Hayırlısı olsun senin hakkinda da canım bebişine sağlıkla kavuşursun umarım 🥰
Kızlar suyum geldi doğuma gidiyorum.. daha 36+3teyim dua edin
Gerilme diye diyorum bana da tam bu haftada erken doğum olarak görmüyoruz dediler. O yüzden sıkma kendini sakin kal. İnşallah guzelce sağlıkla doğurursun 🌸 bebişini kucağına alıp evine dönersiniz insallah ☺️

Doğuran da olmadı bildiğim kadarıyla. 😇 Benim doğum tarihim 2 gün daha öne çekildi, sancılardan yumuşa olmuş rahim ağzında.🤷‍♀️ Annem Çarşambaya kadar dayanabileceğimi de düşünmüyor, bakalım artık istirahat ederek Çarşambayı bekliyorum.
Amanın daha da az kaldı o zaman 19u mu olacak senin 🥹 dayanır inşallah.oyle sancılardan nasıl yumusuyor ki. Açılma falan yok dime. Yada o yumuşama açılma mi oluyor.
warcrew warcrew bu gidişle o bizi dogurtturacak 😂🤗

Amanın daha da az kaldı o zaman 19u mu olacak senin 🥹 dayanır inşallah.oyle sancılardan nasıl yumusuyor ki. Açılma falan yok dime. Yada o yumuşama açılma mi oluyor.
warcrew warcrew bu gidişle o bizi dogurtturacak 😂🤗
Açılma hk bir şey demedi, hemen doğacak gibi bir durum yok ama yumuşama var dedi. Allahtan annem geldi de yatıyorum canım. Evet 19 u olacak 😍

Ayy kızlar az önce kanama geldi ne yapacağımı şaşırdım, hiç sancım ağrım yok sadece peçeteye damla damla kan geldi hastaneye gitsem mi ki?
Birkaç hafta önce benim de sızıntı şeklinde hafif kanamam olmuştu doktora yazdım azsa sorun değil yoğunlaşırsa haber verin dedi bir daha da olmadı rahim büyüdüğünden kılcal damarlarda felan baskıyla çatlak oluşturuyormuş ondan olabilir demişti yoğunluğunu ve devamlılığını takip etmek lazım

Birkaç hafta önce benim de sızıntı şeklinde hafif kanamam olmuştu doktora yazdım azsa sorun değil yoğunlaşırsa haber verin dedi bir daha da olmadı rahim büyüdüğünden kılcal damarlarda felan baskıyla çatlak oluşturuyormuş ondan olabilir demişti yoğunluğunu ve devamlılığını takip etmek lazım
Anladım muhtemelen benimki de öyle bir şey bir daha gelmedi çünkü

Saglıkla gelsın canım ınsallah mınık kus🙏

Benim bebeğim şuan 35 haftayla uyumlu. Son 1 aydır her hafta takip ediliyorum. Kilosu çok az. En son Dün gittim doktora. Bir haftada sadece 100 gr almış. Şuan kilosu 2.268gr. Eğer o 100 gramıda almasaymış gelişimi durduğu için dün sezeryan olabilirmişim. Ama azda olsa almış dedi. Bir diğer sorunum bebeğin başı artık çok aşağıya inmiş. Ayakta durmamı yasakladı. Ben 37. Haftaya kadar çalışmayı planlarken dün doğum iznine ayrılmak zorunda kaldım. Bu şekilde doğarsa kuveze girer diye. Doktor en azından 38e kadar içerde durması daha iyi dedi. Haftaya tekrar kontrol.. sizin bebek kaç kilo doğdu acaba?
Merhaba, ben de şu an 35+4 teyim son 1 aydır bebeğimin kilo alması çok yavaşladığı için hatta karın çevresi haftasıyla uyumsuz olduğu için (daha minik yani) her hafta kontrole gidiyorum ve nst ye giriyorum. Bebeğin diğer her şeyi iyi, suyum, servisk uzunluğum hepsi iyi fakat kilosu biraz geride en son ptesi kontrole gittiğimde yani 34+5 te 2100 kg idi. Bu zamana kadar mide bulantılarım ve kusmalarım hiç bitmedi prilam ı çok bırakmaya çalıştım ama maalesef bırakamadım. Avakado kaşar çiğ kuruyemişler süt muz kilo aldıracak ne varsa yiyorum. Ben normal doğum yapabilmek istiyorum ama Doktorum bu gidişle 40 haftayı göremeyiz gibi duruyor duruma göre 37-38. Haftalarda doğumu başlatırız gibi konuşmuştu, ama ben hiç istemiyorum ne kadar çok anne karnında gelişirse o kadar iyi diye düşünüyorum hem de doğumun kendi kendine başlamasını istiyorum açıkçası. Kilo alımu durmadıkça suyum Azalmadıkça sancım vs olmadığı sürece beklemek istiyorum ama tabi süreç nasıl ilerleyecek bilemiyorum. Son zamanlarım bu sebepten çok stresli geçiyor. Allah hepimize yardım etsin yavrularımızı sağlıkla kucağınıza alalım inşallah.

Back