• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLE KALANA KADAR BU TOPIKTEYIZ GELIN TABLO YAPTIM ❤️❤️

ben de ekleteceğim listeye kendimi ama reglim 2 gündür gecikti başlamadı kaset testler negatif bekliyorum bakalım :110:

Fotoğrafını atsana canım
IMG_1727.jpeg

Benim de bata 6 kaldı. Bugün iğne etkisi geçti mi acaba diye test yapacaktım sabahın 5 inde sıkışıp tuvalete girdim. Test yapmak aklımda bile değildi ahahah artık yarın yaparım. genelde 7. 8. gün iğne etkisi geçiyor zaten

Kız bunun neresi silik allah seeen ahahahah. Koş git hemen kan vermeyee. Özel hastaneye falan gidiver bizim burda 1,5 saatte veriyor sonucuu gözün aydınnn :KK31:
Korkuyorum ya 🥺bir kayıp yaşadım ya inanılmaz stresim yarın gidicem sağlık ocağına. yaşadığım yerde özel hastane yok maalesef 😭

Miratech. Önceden iki test yapmıştım 4 gün kala falan. İkisi de silik çıktı ama artımed olduğu için güvenemedim
Artımede iyi yapmışsın güvenmemekle canım. Allahın izniyle bu sefer çok koyu var gibi duruyor. Testi dün yaptıysan çişini tutup yine yapsana. Yada akşama

Artımede iyi yapmışsın güvenmemekle canım. Allahın izniyle bu sefer çok koyu var gibi duruyor. Testi dün yaptıysan çişini tutup yine yapsana. Yada akşama
Bu sabah yine yaptım ilk idrarla hemen net çizgi çıkmadı ama beş on dakika içinde çizgi belirgin bir hale gelmişti yine de çok korkuyorum kan vermeye bile

Back