Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    136
Ay ne guzel rahat bir dogum olmuş allah bizede nasip etsin inşallah peki özelde mi devlettemi olmuştu dogumunuz

Kızlar sancımı sayam dedim nznxjxnxkjd gelmiyo sancı tuşa basamadim bilr hâlâ yarım saat oldu gelmedi hiç. Bu normal mi acaba
Canım sanki hiç kontrole gitmeseydin açıklığı anlamayacaktin bile ve bu açıklık belki seni 37. Haftaya götürürdü hiç biri olmasa yine bugünlerde bile dogursan erken doğum olmazdı bazen doktorlar insanı tedirgin ediyor boş yere

Bu arada bebek hareketlerini kontrol et o çok önemli belki de aktif doğuma da geçmiş olabilirsin doğum tetiklenmis olabilir kontrollerden dolayi

Bende iki tane normal doğum yaptım 4 cm e kadar zaten hissetmiyorsun son gelen o.dayanilmaz sancilarda artık dayanamıyorum.dedigin anda zaten doğum oluyor birde doğumhane de o ıkınma evresi zaten en son kısım en fazla yarım saat sürüyor

Herr koşulda neşeni koruduğun için canım harikasın neşen daim olsun
Amin canım inşallah hepimizin neşesi daim olur hep valla psikolojimi iyi tutmam lazım yoksa her şey daha zor oluyor zaten. O sancı odası kısmına girerken bi ağladım bi ağladım korku gerginlik yanımda kimse yok vs diye xnnxnxnxndn esim de az kalsin aglayacakmis djdnjdndjdd yani mentalim şuan iyi ama yarın bugün gitmem gerekirse hastahaneye o an doluyorum malesef
Suyum yok, onların mudahalesi yüzünden gelen kanama da şuan yok gece kesilmişti zaten. Bi de ilk girdigimde karnimdan baktilar bebeğe her şey cok normal dediler. Ne zamanki cikcam dedim gelen giden bebeğin kalp atışı da çok iyi durmuyor falan diye beni gerdi. Sanki salak var karşılarında görmüyoruz ekranı sancılarım var ama yine hafif ve uzun aralıklı aşırı sık değil o yüzden hemen gitmicem
Ay evet sancım da düzgün yoktu ki işte sonra onlar diyince psikolojik olarak da kendimi kastiysam arttı işte biraz. Zaten 36 bitmek üzereydi pazartesi 37 oluyor. Bi de iltrasonda bebek zaten 37 görünüyor sıkıntı yok niye erken doğum diye sevk ettiler ki seni diye konuşuyorlardı. Amaaan boş boş işler işte

Hepin
Kızlar buaralar gun icinde adett sancisina benzer hafif sancılar yaşıyorum kasıklarımda. Normaldir dimi ?
Hepinizin psikolojisini ben bozdum galiba sksbwjdbwindkwjdjsj kusuruma bakmayın şaka bi yana bu kritige gelene kadar benim de oluyordu ara ara zaten bence normaldir. Ama takip et belirli araliklarla mi gelip gidiyor anlık yoksa genel ağrı mi diye genelse sancı değil zaten. Süreli geliyor sancıyla sonra sancı geçince o da kesiliyor bı sure yine

Bu arada bebek hareketlerini kontrol et o çok önemli belki de aktif doğuma da geçmiş olabilirsin doğum tetiklenmis olabilir kontrollerden dolayi
Kontrol ediyorum sık sık genel olarak hareketleri var. Bir saatten fazla anlamazsam o zaman giderim riske bile atmam o konuda da sıkıntı yok

Evet hem sen bozdun hem zaman yaklastikca insan herseyi sanciya bagliyor ya duzenli degil gun icinde ara sira oluyor kisa sureli sonra geciyor. Uzun zamandir hic yasamiyordum adet agrisi gibi seyler oyuzden tedirgin oldum

Evet hem sen bozdun hem zaman yaklastikca insan herseyi sanciya bagliyor ya duzenli degil gun icinde ara sira oluyor kisa sureli sonra geciyor. Uzun zamandir hic yasamiyordum adet agrisi gibi seyler oyuzden tedirgin oldum
Hazırlık sancısı falandır herhalde. Benim de böyle duzensiz alakasiz zamanlarda oluyordu zaten normaldir yani hiç tedirgin etme kendini sonra gerçeğe dönüyor beynimizin oyununa gelip doğurmayalim. nerden biliyosun deme

Maşallah benim oğlum aralıkta yaşına girdi yalına girdi diye seviniyorum büyüdü diye yürüyebiliyor mu kucakta taşı çok zor oluyor yoksa, o ağrılar dan bendede var doğsun istiyorum daha bir aydan fazla zamanımız var da işte genede taşıyamıyorum sanki engelli gibiyim

HAni bir test varya yere oturup ayaklarini uzatip ust uste atmayi dene bakalim oluyormu sende

Ay ne guzel rahat bir dogum olmuş allah bizede nasip etsin inşallah peki özelde mi devlettemi olmuştu dogumunuz
Özelde oldu canım
Aynen öyle sonu bi sıkıntı işte oda geçip gidiyor
Yürümüyor ya tutunup kalkmaya daha yeni başladı örümceğe koyma gibi bi hata da bulundum tembelleştirdi ve aşırı korkuyor ellerini bıraktığımızda. Sürünüyor emekle de yok hep kucakta maalesef yada ellerinden tutup yurutmemi istiyor ağrıdan çok bişey de yapamıyorum anca çocuğa bakıyorum işte. 37+3 olduk ilk kızım 39+6 da doğmuştu umarım bu o kadar beklemez

Senin açılma geri kapanmış olmasın sakın sancılar kesilmiş yok yok bence şuan çok avantajlısın belki dün suniyi verip hemen doğurtacaklardı seni genelde hastanede açıklıkla yatmanın sonu bu olabiliyor inşallah tekrar sancıların düzenlice gelir şıp diye doğurursun maşallah şimdiden açıldın güzelce

Açılma geri kapanabiliyor mu ki ben öyle kalır diye dusunuyordum Sancılar kesilmedi ya uyandığımdan beri kalktim biraz ayakta durayım uyaninca kesilmiştir belki diye oturuyorum ve geliyor şuan ama hafif yine sayaçla bakıyorum işte kac dkda bir diye inşallah gerisi de kolay gelir

Babası çalıştırsın onu biran önce yürüsün senin de yükün hafiflesin biraz gerçekten analık hamileyken çok zormuş ilk hamilelikler prenses gibiymiş aslında
Bunada şükür sendede pskolojik bunalımlar garip buhranlar bu bebeklere nasıl bakarım korkuları kavgaları oluyormu

Ikınma hissin olmuyormu hiç bol bol çömel öylece bekle bazen arada ittir evde denemeler yap biraz bence sen çok kolay doğuracaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…