Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
Ya benim de en merak ettiğim şey buydu hiç sona yaklaştık bi aşeremedim çok isterdim gece gece karpuz aratmak falan

Kızlar bizim bebişi en son 29+3 te ölçüm yapıldı. 1550 gr 40 cm çıktı doktorum boyu kilosu iyi, kafası ve bacaklaro 1 hafta önde karın çevresi 1 hafta geride. Doktorum 1 hafta çok önemli değil uzun ince bir bebek deriz ama eğer 2-3 haftaya çıkarsa göbek çevresi geriliği takip edip 35. Haftada alabiliriz dedi endişelendim baya beniö gibi olan var mı. Servikal uzunlığumda 1 haftada 42 mm den 32 mme düştü 35 altı 3 günde bir takip edeceğiz dedi panikledim.

Benim bebeğimin kafası 5 diğer ölçüleri 3 hafta önde doktorum bir sıkıntı olmadığını söyledi. Servikal uzunluğum değişiyor en son 33 tü hatta bir ara 30 du normal demişti şimdi ölçtü 40 çıktı.

benimkinin de keyfi cok yerinde, regl oncesi pms cok zorlayici olurdu benim, hep kavga cikartirdim, aylardir yok diye o kadar mutlu ki, eger dogumdan sonra duzelmezse hemen ikinciyi yapariz diyor
benimkide diyor 2. Aradan cıksın belki ikiz olue diye cünkü ben cok hassastım böyle yüzüme rüzgar mı değdi hasta olurdum. Hamilelikte ayılır bayılırım falan diye düsünüyorduk. Nerdeyse doğum yaklaştı Allaha çok şükür kolay hamilelik gecirdim. Diyor ki insanın midesi bulanmaz kusmaz mı kendime nazar değdirecem hiç hamile gibi olmadım yani adamında işine geldi.

Kızlar bugün ultrasonum var ebe son ultrasonun olacak dedi. Plesentaya bakacaklar bebeğin gelişimine bakacaklar. Daha da doğuma kadar ultrason olmayacakmıs. Burda nst de olmuyormus. Doğum cantanıdq yavastan hazırla dedi. Bebeğin kafası hep aşağıda erken gelecek gibi bu bebe. Marta kalmadan doğuracak gibi hissediyorum

Benim düşüyor sürekli. Doktoruma söyledim çok yükselirse hemen gel demişti düşmesi iyi demişti
Bende öyleyim düşme var yüksekme yoktu en son ikisinin belirti farkı ne acaba çünkü sürekli kan beynime sıçrıyor bayılma hissi oluyor düştüğünü düşünüyorum

Sen nerdeydin
Hiçbişey olmadan neden böyle ilerletiyorlar acaba

Doktorlar daha iyi bilirde o ihtimalleri konuşmuş öyle birşey olmayasabilir bol proteinli beslenmeye kilo aldıracak şeyler yemeye özen göster 30 dan sonra kilo alıyorlar çünkü

Maşallah Bize nasip olmadı şöyle hamilelik öldük öldük dirildik sürüne sürüne sona yaklaşıyoruz artık

Daha olmayacak derken neden ben onu anlamadım

Benim de tansiyonum hep 9/8 gören doktor çok düşük diyor ama benim normalim bu yıllardır. Azıcık yükselince ense köküm felç gibi oluyor başımı kaldıramıyorum.

Sen nerdeydin
Hiçbişey olmadan neden böyle ilerletiyorlar acaba
Hollanda da yaşıyorum. Gerekli görülmedikce ultrason falan yapılmıyor. Bugün plesenta bakacaklar herşey yolundaysa daha girmiycem ultrasona ebe kontrolüm olacak 2 haftada bir nst yi sordum yapmıyoruz bir sıkıntı görmedikce dedi.

banada doktor 3 hafta önde iri bebek riskli perinatolojiye yönlendiriyorum feln dedi stres oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…