Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Sanirim kasilma yasiyorum ya arada korkuyorum

Kızlar benim koltuk altım bir iki haftadır karardı ya göğüs etrafının koyulaştığı gibi oldu böyle bi şey yaşayan var mı ya da çözümü olan

Bende de bazı günler çok oluyordu kafaya çok takıyordum. Şimdi şekeri kafaya taktığım için kasılmaları unuttum zaten düzensizse sıkıntı yok
Canim sanirim idrar yolu enf ya da usutmeden de oluyor olabilir ya da regl zamanim mi geldi o zaman da agriyormus seker konusunda endiselenme yaa bi cok kiside oluyormus yediklerimize dikkat ettikten sonra birsey olmaz

Toplanma gerilme çekilme hissi karnın bir tarafa doğru büyümesi kasılma diye biliyorum ben çok yaşıyordum çok araştırmıştım içim çekiliyordu resmen

Canım zararlı mi peki bu kasılmalar? Bazen sırt üstü yatınca bende de oluyor karnımın bir tarafı daha sert oluyor. Ya da bazen bi taraf diğer tarafa göre daha sert oluyor durup dururken ayakta bile.

Hiç arastirmadim normal diye ? Kötü bi şey olmaz di mi

Sanirim kasilma yasiyorum ya arada korkuyorum
Sana nasıl oluyor Canım? Kasılma kötü birşey mi ?

Ben bazen sırt üstü yatarken karnımın alt kısmında Toplanma gibi bi şey oluyor. Sanki oraya birikmiş gibi o kısım daha sert oluyor. Bazen de ayakta olunca karnımın bi tarafı daha sert bi tarafı daha yumuşak oluyor. Ağrı sızı vs olmuyor sende de bu şekilde mi oluyor .

Doğum sancısındada bebek böyle yaptı bende bazı doktorlar önemsemiyor bazıları kasılma sancı olarak adlandırabiliyormuş
Bende ciddiye almadım ağrı olmadığı için ama içim çekiliyor gibi kıpırdamıyordum olunca çok rahatsız ediyordu beni hiçbir sırun yaşamadım ama

Ctesi günü doktora gideceğim bi sorayım canım çok sağol. Ben genelde sırt üstü uzanınca ya da uzanırken bacaklarımı yukarı doğru kırınca oluyor. Bende bebek sıkıştığı için olduğunu düşünmüştüm aklıma önemli bi şey olabileceği gelmedi çünkü pek durup dururken olmadı. Ama yine de sorayım çok sağol inşallah kötü bi durum yoktur.

Evet evet sor yinede ne olur ne olmaz sık sık yaşayanlarda sorsun nst ye bağlayıp sancıya bakarlar belki

Paylaşır mısın canım fikir olsun bizlere de
Pijamanin kalitesine bayıldım valla kızlar gecelikte sezeryan durumuna göre aldım flaş indirim vardı geçen ikisi 900tl ye geldi totalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…