- Konu Sahibi elektroforez
-
- #24.021
Sanirim kasilma yasiyorum ya arada korkuyorumKasılma ben ya yaşamadım ya da anlayamadım olduysa da jsbxushdsjxjs acaba o toplanma kasılma mıydı çıvdıvcam nasıl anlaşılır diye bir sürü şey okuyorum vs ama ayağıma giren kramp dışında kasılma vb bir şey anlayamadim
Benim de oyle canim ama tehlikeli mi ben de sıklıkla yasiyorum herhangi bi sorun oldu mu?Toplanma gerilme çekilme hissi karnın bir tarafa doğru büyümesi kasılma diye biliyorum ben çok yaşıyordum çok araştırmıştım içim çekiliyordu resmen
Bende olmadıda bazı yazılar da doktorların tehlikeli bulduğu oluyormuş bende günde 10 kere olurdu en az bir sorun teşkil etmediBenim de oyle canim ama tehlikeli mi ben de sıklıkla yasiyorum herhangi bi sorun oldu mu?
Tesekkurler canim belki de usuttum ondan da olabilirBende olmadıda bazı yazılar da doktorların tehlikeli bulduğu oluyormuş bende günde 10 kere olurdu en az bir sorun teşkil etmedi
Bende de bazı günler çok oluyordu kafaya çok takıyordum. Şimdi şekeri kafaya taktığım için kasılmaları unuttumSanirim kasilma yasiyorum ya arada korkuyorum
Canim sanirim idrar yolu enf ya da usutmeden de oluyor olabilir ya da regl zamanim mi geldi o zaman da agriyormus seker konusunda endiselenme yaa bi cok kiside oluyormus yediklerimize dikkat ettikten sonra birsey olmazBende de bazı günler çok oluyordu kafaya çok takıyordum. Şimdi şekeri kafaya taktığım için kasılmaları unuttumzaten düzensizse sıkıntı yok
Toplanma gerilme çekilme hissi karnın bir tarafa doğru büyümesi kasılma diye biliyorum ben çok yaşıyordum çok araştırmıştım içim çekiliyordu resmen
Sana nasıl oluyor Canım? Kasılma kötü birşey mi ?Sanirim kasilma yasiyorum ya arada korkuyorum
Paylaşır mısın canım fikir olsun bizlere dePijama gecelik Trendyol dan aldım taç ta favorim de inmesini bekliyorum henüz peluş beyaz terlik bulamadım
Doğum sancısındada bebek böyle yaptı bende bazı doktorlar önemsemiyor bazıları kasılma sancı olarak adlandırabiliyormuşCanım zararlı mi peki bu kasılmalar? Bazen sırt üstü yatınca bende de oluyor karnımın bir tarafı daha sert oluyor. Ya da bazen bi taraf diğer tarafa göre daha sert oluyor durup dururken ayakta bile.
Hiç arastirmadim normal diye ? Kötü bi şey olmaz di mi
Ctesi günü doktora gideceğim bi sorayım canım çok sağol. Ben genelde sırt üstü uzanınca ya da uzanırken bacaklarımı yukarı doğru kırınca oluyor. Bende bebek sıkıştığı için olduğunu düşünmüştüm aklıma önemli bi şey olabileceği gelmedi çünkü pek durup dururken olmadı. Ama yine de sorayım çok sağol inşallah kötü bi durum yoktur.Doğum sancısındada bebek böyle yaptı bende bazı doktorlar önemsemiyor bazıları kasılma sancı olarak adlandırabiliyormuş
Bende ciddiye almadım ağrı olmadığı için ama içim çekiliyor gibi kıpırdamıyordum olunca çok rahatsız ediyordu beni hiçbir sırun yaşamadım ama
Evet evet sor yinede ne olur ne olmaz sık sık yaşayanlarda sorsun nst ye bağlayıp sancıya bakarlar belkiCtesi günü doktora gideceğim bi sorayım canım çok sağol. Ben genelde sırt üstü uzanınca ya da uzanırken bacaklarımı yukarı doğru kırınca oluyor. Bende bebek sıkıştığı için olduğunu düşünmüştüm aklıma önemli bi şey olabileceği gelmedi çünkü pek durup dururken olmadı. Ama yine de sorayım çok sağol inşallah kötü bi durum yoktur.
Paylaşır mısın canım fikir olsun bizlere de
Göğüs ucu etrafı zaten yavaş yavaş koyulaşıyor ilk günden beri canımKızlar benim koltuk altım bir iki haftadır karardı ya göğüs etrafının koyulaştığı gibi oldu böyle bi şey yaşayan var mı ya da çözümü olan
O normal de benim koltuk altımda aynı oldu demek istedimGöğüs ucu etrafı zaten yavaş yavaş koyulaşıyor ilk günden beri canım
Anladım canım benim hamilelikten öncede öyleydi. Ucu hiç yok orda hep kabuk var. Kabuk kopunca kocaman delik süt durmaz öyle nasıl olacak anlamadımBenim de arada sarimsi kabuk oluyordu mememde, arkadasim bak sut gelmeye baslamis gibisinden bir yorum yapti ama, bilmiyorum ne kadar dogru.
Cok guzel benceKızlar sizce nasıl bebeğede isimli hastane çıkışı yaptırdım üstünde ismi siyah yazıyla yazıyor
Benim de aynı şekilde oldu ya kafama çok takıyorum hatta nasıl geçecek diyeKızlar benim koltuk altım bir iki haftadır karardı ya göğüs etrafının koyulaştığı gibi oldu böyle bi şey yaşayan var mı ya da çözümü olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?