Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    111
Cnm ilk dogumun normal dogummuydu peki ?

Kızlar selaam
hafta ilerledikçe akıntılarınızda artış oldu mu eskiye göre? ya da hiç akıntısı olmayan var mı?
Baştan beri akıntım çoktu 1 ay önce kadar akıntım çok olduğu için manurol isimli bir ilaç yazdı doktor. O günden beri kesildi akıntım. Nazar değmesin

Kizlar sizin de bebisler bir yere toplaniyor gibi oluyor mu gobegimin yan tarafinda top gibi oluyor bazen wc gitme istegim oluyor bir de bu siralsr kasiklarim agriyor aksam ozellikle cok agridi
Oluyor canım bazen yukarıda bazen aşağıda toplanıyor ağırlığı fena hissettiriyor

Kizlar sizin de bebisler bir yere toplaniyor gibi oluyor mu gobegimin yan tarafinda top gibi oluyor bazen wc gitme istegim oluyor bir de bu siralsr kasiklarim agriyor aksam ozellikle cok agridi
Evet baskı yapiyo galiba bende baya onceden beri vardi ama artık sanki rahimden aşşa idrar kesesinr mi napiyosa igneliyor gibi oluyo anlık . önceden sırt üstü uzaninca o toplanma oluyodu bazen ayaktayken de mesela ama artık olmuyo uzaninca da gümbür gümbür davul çalıyor toplanmak yerine brnim guncelleme aldı sanıyorum

Hahah oyle canim minikolar buyudu ama dedim acaba kasilma vs mi yasiyorum agriyor bazen cunku kasiklarim adet olcam gibi

Hahah oyle canim minikolar buyudu ama dedim acaba kasilma vs mi yasiyorum agriyor bazen cunku kasiklarim adet olcam gibi
Kasılma ben ya yaşamadım ya da anlayamadım olduysa da jsbxushdsjxjs acaba o toplanma kasılma mıydı çıvdıvcam nasıl anlaşılır diye bir sürü şey okuyorum vs ama ayağıma giren kramp dışında kasılma vb bir şey anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…