Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    108
Zaten ben geç çıkmak istiyorum ya, doktor izin vermiyor satımı değiştirmişti doktor ama resmi kayıtlarda eskisi kalmış bişey olmaz artık
Bir güncükten bişey olurmu ki
Eczacı da öyle dedim gidebilirsin dedi

Kızlar iyi akşamlar
Yanlış hesaplamadıysam 32 .haftam 22 Ocak ‘a denk geliyor o da ara tatile .Öğretmenim ama riskli gebelikten dolayı raporluyum .Ben ,ara tatil bitiminde çalışamaz raporu almalıyım değil mi ve o tarihten sonra doğum öncesi iznim başlayacağı için aradaki süre sonrasına eklenir mi ?Karısık oldu biraz ama .

Son düzenleme:
Bende öğretmenim 32. Haftam 28 ocağa tatile denk geliyor. Ya çalışabilir ya da çalışamaz raporu mutlaka almalıymışız. Çalışır alsam 3 şubatta (okulun açıldığı gün)tekrar çalışamaz raporu almam gerekecek. 6 gün için de iki kere rapor olayı ile uğraşmak istemiyorum o yüzden mecburen çalışamaz alcam tatile denk gelse de

Teşekkür ederim ,bilmiyordum bana nasıl olsa tatile denk geliyor bir şey almana gerek yok dediler .Daha önce de raporum tam ara tatile denk gelmişti bir daha o arada rapor almadım .Bitince aldım ,yine aynı şekilde olur denmişti bana

Allah'ım bu 2 yaş nasıl lanet bir yaş resmne 1 bucukta başladı sendrom bir çocuk herşeye ağlayıp nasıl bu kadar huysuz geçimsiz ve uykusuz olabiliyor cidden çok yorucu
Aynı şey bizim evde de var sadece bağırmak inatlaşmak ve ağlamak üzerine kurulu bir düzen, ben kolik dönemleri zordu diyorum ama bu dönem daha zor sakinlik açısından

Bence çalışabilir al en azından o süreyi doğum süresine eklersin zaten raporda biseyyok kadın doğum doktoru veriyor hemen

Günaydın güzel anneler 33 yaşındayım 27 haftalık gebişim kabızlık var demir ilacından sanırım mahfetti beni
Şimdi folikasit
Demir hapı
Magnezyum
D vitamini ama bu ay kullanmadım resmen
Bı de oksapar iğne kullanıyorum siz de durumlar nasil

Günaydın lulucum
Güzel dilek ve temennilerin için teşekkür ederiiiizz Güzel gelsin hoş gelsin 2025

Günaydınn ne güzel dilekler bunlar çok teşekkür ederiz canım ben de aynı şekilde hepimize sağlık mutluluk ve huzur diliyorum bebeklerimize sağlıkla ve zamanında kavuşalım, doğumlarımız kolaylıkla geçsin, harika bir yıl olsun

Günaydın canım doktoruna prebiyotik sor istersen ben sordum kabızlık durumu onu kullanınca geçti. Bir de kefiri düzenli tüketmek iyi geliyor. Ben multivitamini haftada 2 gün kullanıyorum kullanmadığım günlerde magnezyum demir d vitamini kullanıyorum. Folik asiti ilk aylar kullanmıştım sonra multivitamine gecip bıraktırdı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…