• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    30
Arkadaslar merhaba, aranizda daha once 8. 9. haftada düşük yapan, kurtaj olmadan müdahalesiz bunu evde yaşayan oldu mu??
Gecen hafta ne yazikki bebegin kalbi durdu, kan sulandirici yüzünden dr kürtaj icin 10 gun bekleyelim dedi. Yarin kurtaji yapicakti, benim bugun kanamam başladı, agrim da hafif hafif olmaya başladı. Yarin dr a gittigimde direkt kurtaja mi alicak ya da ben bu sekilde mi düşürüyor olacagim kendim hicbir fikrim yok. Endiseleniyorum açıkçası.. mudahalesiz bu olayi atlatabilir miyim acaba, yaşayan var mi??
Kartal lutfi kirdar eğitim ve araştırma. Hic bilmedigim bi hastane. Narkozdan korkuyorum suan nedense
Ben 8 haftalık düşük yaptım. Evde. Ama benimki boş gebelikti. Boş kese düştü. İçerde parça vs. Kalmamıştı. Ama seninki başka tabi.

Senin için dua ediyorum. İns kolaylıkla geçsin bitsin 🤲🏼 Kan sulandırıcı aldığın için heralde beklettiler seni. Narkozdan neden korkuyorsun? En rahat şekilde geçirmeni sağlar bu süreci.

Ben hastaneye yakınım. Acile, polikliniğe bu hastaneye gidiyorum ama böyle bi operasyon-müdahale tecrübem olmadı.

———————————————
Forumun renkleri değişmiş. Mavi çok severim ama gözümü alıyor suan. Heralde birkaç güne alışırız. :KK1:

Son düzenleme:
Ben 8 haftalık düşük yaptım. Evde. Ama benimki boş gebelikti. Boş kese düştü. İçerde parça vs. Kalmamıştı. Ama seninki başka tabi.

Senin için dua ediyorum. İns kolaylıkla geçsin bitsin 🤲🏼 Kan sulandırıcı aldığın için heralde beklettiler seni. Narkozdan neden korkuyorsun? En rahat şekilde geçirmeni sağlar bu süreci.

Ben hastaneye yakınım. Acile, polikliniğe bu hastaneye gidiyorum ama böyle bi operasyon-müdahale tecrübem olmadı.

———————————————
Forumun renkleri değişmiş. Mavi çok severim ama gözümü alıyor suan. Heralde birkaç güne alışırız.
Evet mavi sevmedim mide bulantım arttı 😀 nasıl pembe yapıcaz geri

———————————————
Forumun renkleri değişmiş. Mavi çok severim ama gözümü alıyor suan. Heralde birkaç güne alışırız.
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum. Bu gece biraz zor gececek sancilarim artiyo gittikce..

Anneler güzel anne adayları sizden rica edersem bebeğimin USG resmine cinsiyet konusunda tahmin yapabilir misiniz 11 haftalık

Eklentiler

• 1000926651.jpg
    1000926651.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 21
Hanımlar bende bu gece hepimiz için dualar ettim Allah ne muradınız varsa versin, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım 🙏 kayıp yaşayanlarımızın derdine acısına derman versin Rabbim bolca dua edelim bu gece. Tesbislerimi de hepimiz için niyetlendim Allah kabul etsin 🙏🙏♥️

Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum. Bu gece biraz zor gececek sancilarim artiyo gittikce..
Benim ağrılar adet sancısı gibi başladı. Siddeti arttı. Ama en yüksek sancıda az süre geçmişti ki düşük oldu. Tek parça. Sürecin başlaması bitmesi 2-3 saat sürmüştür.

Vücudun onun bi anomali old anlıyor ve seni korumak için onu dışarı atmaya çalışıyor. Bakarsak doğal bi süreç. Ama baktın acıya dayanamıyorum. Israr etme hastaneye git.

El-Fettah esmasını tesbih et kardeşim.

Eklentiler

• IMG_3994.png
    IMG_3994.png
    145,5 KB · Görüntüleme: 22
Arkadaslar merhaba, aranizda daha once 8. 9. haftada düşük yapan, kurtaj olmadan müdahalesiz bunu evde yaşayan oldu mu??
Gecen hafta ne yazikki bebegin kalbi durdu, kan sulandirici yüzünden dr kürtaj icin 10 gun bekleyelim dedi. Yarin kurtaji yapicakti, benim bugun kanamam başladı, agrim da hafif hafif olmaya başladı. Yarin dr a gittigimde direkt kurtaja mi alicak ya da ben bu sekilde mi düşürüyor olacagim kendim hicbir fikrim yok. Endiseleniyorum açıkçası.. mudahalesiz bu olayi atlatabilir miyim acaba, yaşayan var mi??
Canım alıntılardan görüp okudum öncelikle çok geçmiş olsun narkozdan hiç korkma ben de eğitim araştırma Hastanesi'nde kürtaj oldum bir kez hiç ağrı falan hissetmedim sonrasında. Ağrım olur diye çok korkmuştum. Çünkü hiç narkoz tecrübem de yoktu.ama çok sıkıntısız geçti. İnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsın sen de

Kızlar bu arada hepimizin kandili mübarek olsun. Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine rahat hamilelikler geçirmeyi ve bebeklerimizi sağlıklıca kucaklarımıza almayı nasip ersin hepimize. Canı gönülden dualarımdasınız. Bugün nöbetçiyim malesef istediğim gibi rahat ibadet edemiyorum iş koşturmacasından. O yüzden ben de sizlerin dualarınıza talibim 🌺

Back
X