- 30 Eylül 2014
- 511
- 779
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.261
Ben sabah 7de gidip randevu sırası için kapıda bekliyorum 10-11 gibi alıyor genelde :)Kaçta gidiceksiniz? Ay inşallah hayırlı güne hayırlı haberler alalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sabah 7de gidip randevu sırası için kapıda bekliyorum 10-11 gibi alıyor genelde :)Kaçta gidiceksiniz? Ay inşallah hayırlı güne hayırlı haberler alalım
Canım yolk sacı bebeği besleyen kese, eğer o olmazsa bebiş olmaz. Onu görmüşsün tamam olay arın toksik düşüncelerden, evrene olumlu mesajlar salalımBen de öyle yaa hep kuruyorum kafamda. Kese ve yolk sac gördük. Diyorum ya bebeği göremezsek, kalp atışı olmazsa vs vs. Benden kan ve idrar tahlili istemişti doktor. Yarın aç karnına gidip onları vericem. Cuma da doktora inşallah
Benim doktor 13:30 dan sonra geliyor. Bakalım her hangi bi saat gidicem artıkBen sabah 7de gidip randevu sırası için kapıda bekliyorum 10-11 gibi alıyor genelde :)
Ohh şimdi sıra kalp atışlarında kazasız belasız bu 9 ayı atlatalım inşallah fetal dna sen mi sormuştun?Canım yolk sacı bebeği besleyen kese, eğer o olmazsa bebiş olmaz. Onu görmüşsün tamam olay arın toksik düşüncelerden, evrene olumlu mesajlar salalım
Bendende istendi. Cuma günü sağlık ocağında verdim pazartesi çıkar denildi ama e nabıza yansımadı henüzBen de öyle yaa hep kuruyorum kafamda. Kese ve yolk sac gördük. Diyorum ya bebeği göremezsek, kalp atışı olmazsa vs vs. Benden kan ve idrar tahlili istemişti doktor. Yarın aç karnına gidip onları vericem. Cuma da doktora inşallah
Benden değişik şeyler istedi sağlık ocağı yapar mıydı onları acaba ben de yaptırmadım. Özele gidicem mecburBendende istendi. Cuma günü sağlık ocağında verdim pazartesi çıkar denildi ama e nabıza yansımadı henüz
doktorum cumartesi çağırdı, geçen cumartesi 5+5 tim kese ve yolk görüldü ama bebek yoktu hatta vajinal bakmadığımız için göremiyoruz dedi vajinale geçtik orda da göremedi sonra geç döllenme falan olabilir dedi ama ben ovulasyon testi kullanmıştım ve adetlerim düzenlidir yani pcos um falan yok bir de kahverengi lekelenmem oluyor kasık ağrıları da oluyo arada ama burayı okuyunca kendimi iyi hissediyorum sanırım olabiliyor bu tarz şeylerGüzel düşünelim güzel olsun. Olumsuz her şey geride kaldi Rabbim kolaylık versin, bebişin çok sağlıklı olacak inşallah. Ne zaman gideceksin kalp atışı için
Sağlık ocağına gittim biz bizde olanları yapalım olmayanları devlette yaptiricam. Bende de var değişik şeyler bakalımBenden değişik şeyler istedi sağlık ocağı yapar mıydı onları acaba ben de yaptırmadım. Özele gidicem mecbur
Farklı bir dr muayenesinden mi geçsen acaba canım hiç değilse şüphelerin son bulurdoktorum cumartesi çağırdı, geçen cumartesi 5+5 tim kese ve yolk görüldü ama bebek yoktu hatta vajinal bakmadığımız için göremiyoruz dedi vajinale geçtik orda da göremedi sonra geç döllenme falan olabilir dedi ama ben ovulasyon testi kullanmıştım ve adetlerim düzenlidir yani pcos um falan yok bir de kahverengi lekelenmem oluyor kasık ağrıları da oluyo arada ama burayı okuyunca kendimi iyi hissediyorum sanırım olabiliyor bu tarz şeyler
peki geç döllenme konusuna ne diyorsunuz kızlar bence öyle bi durumum yok ama
Evet canım ben başladım araştırmaya Rabbim hayırlısıyla sonuca götürsün inşallah hepimizi.. Tertemiz sağlıklı gebeliklerimiz olsun, korkularımız son bulsun.. Bundan birkaç ay sonra doğum konuşmaya başlanacak bu sayfadaBenim doktor 13:30 dan sonra geliyor. Bakalım her hangi bi saat gidicem artık
Ohh şimdi sıra kalp atışlarında kazasız belasız bu 9 ayı atlatalım inşallah fetal dna sen mi sormuştun?
yok aslında kendisi çok iyidirFarklı bir dr muayenesinden mi geçsen acaba canım hiç değilse şüphelerin son bulur
Geç döllenme üzülecek bir durum değil bebeği göremediğinize üzüldünüz sanırımdoktorum cumartesi çağırdı, geçen cumartesi 5+5 tim kese ve yolk görüldü ama bebek yoktu hatta vajinal bakmadığımız için göremiyoruz dedi vajinale geçtik orda da göremedi sonra geç döllenme falan olabilir dedi ama ben ovulasyon testi kullanmıştım ve adetlerim düzenlidir yani pcos um falan yok bir de kahverengi lekelenmem oluyor kasık ağrıları da oluyo arada ama burayı okuyunca kendimi iyi hissediyorum sanırım olabiliyor bu tarz şeyler
peki geç döllenme konusuna ne diyorsunuz kızlar bence öyle bi durumum yok ama
Doktorum bana devlette olanları yaptır.eksik kalırsa bizde burda yaparız dedi. Özelde kendi doktorunda yapmaya kalksam hepsini 6000 tutuyormuş neredeyse. Senden az istemiş bende baya bir şeyler varEki Görüntüle 3458659
İşaretli olanları istedi
O zaman sabırla beklemek en iyisi canımyok aslında kendisi çok iyidir
Ya ben de kararsızım 2 liden sonra bi sorun çıkarsa mı yaptırsam bilemiyorumEvet canım ben başladım araştırmaya Rabbim hayırlısıyla sonuca götürsün inşallah hepimizi.. Tertemiz sağlıklı gebeliklerimiz olsun, korkularımız son bulsun.. Bundan birkaç ay sonra doğum konuşmaya başlanacak bu sayfada
Anaa gözüm korktu bunlar 6000 tutmaz herhalde ya di mi orta halli özel hastane sonuçta lüks bi yer değilDoktorum bana devlette olanları yaptır.eksik kalırsa bizde burda yaparız dedi. Özelde kendi doktorunda yapmaya kalksam hepsini 6000 tutuyormuş neredeyse. Senden az istemiş bende baya bir şeyler var
Sağlık ocağı kadındoğumun istediği değerlere bakıyormuymuşSağlık ocağına gittim biz bizde olanları yapalım olmayanları devlette yaptiricam. Bende de var değişik şeyler bakalım
Söyledim doktorumun istediği tetkikler var diye bizde olanların hepsini yapalım dedi. İdrar tahlili falan verdim. Olmayanlara da devlete randevu aldım.Sağlık ocağı kadındoğumun istediği değerlere bakıyormuymuş
Kuzum sende az var. Bende 21 tane tahlil varYa ben de kararsızım 2 liden sonra bi sorun çıkarsa mı yaptırsam bilemiyorum
Anaa gözüm korktu bunlar 6000 tutmaz herhalde ya di mi orta halli özel hastane sonuçta lüks bi yer değil
Ben de 9 tane var bakalım kaç tutucakKuzum sende az var. Bende 21 tane tahlil var
Bizimki bin tl tutmuştu baya uygun bir hastane ama buBen de 9 tane var bakalım kaç tutucak