- 1 Nisan 2014
- 2.479
- 3.594
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.161
Hemen başlamak gerek ne kadar erken bence okadar iyi çünkü karın 5. Ayda çıkıyor evet ama kiloyu ne zaman alıp vereceğimiz belli olmuyorAy çok geçmiş olsun
Ben henüz başlamadımm, ne zaman başlamak gerek. Daha göbeğim dümdüz
Öğretmenim benÇok teşekkürler canım yaa ben ilk defa bu kadar gayret edip çalıştım inşallah karşılığını alırım/alırız. Önceki girdiklerim öylesineydi. Atanmana çok sevindim:) Alanın ne
Oooo Allah yardımcın olsun canım benimİlahiyat alanım Din kültürü öğretmenliği
Darısı başımıza inşallahAcelya A ve @beyzaanim Allah sizlerin ve kpss için mücadele eden herkesin yardımcısı olsun.. 4 yılımı verdim ben de kpss uğruna, 1 yıl da atama beklemek zorunda kaldım. Çok şükür emeğimin karşılığını aldım ama giden zaman ömrümden gitti.. Allah yardımcınız olsun
TarihDarısı başımıza inşallahsenin bölümün neydi
Çok geçmiş olsun salgın var sanırım ben de geçen ay geçirdim 1 ay sürdü en sonunda tribudat verdi aile hekimi öyle geçti ama gebelikte kullanımı uygun mu bilmiyorum inşallah gerek kalmaz serumlar pek işe yaramamıştı bende ama vücudun susuz kalmasın geçmezse yine git.Kızlar selam dün geceden beri aşırı kötüyümbütün gece sabaha kadar kustum ve sabahta ishal olunca hemen doktora gittim bağırsak enfeksiyonu geçirdiğimi söyledi serum falan verdi ama kendimi çok kötü hissediyorum su bile içemiyorum
Sen kullandin mi canim hic bilniyorum ki sandim anlik bulantiyi kesiyordüzenli kullanınca belki bi zamandan sonra işe yarardı
Tatlı badem yağını duydum da avokado yağının tüylenme yaptığını hiç duymadım daha öncesinde avokado içerikli kremler kullanmıştım bende hiç tüylenme yapmadı. Bilemiyorum ama herkeste farklılık gösterebilir tabiBen avokado yağı evde yaptım çekirdeği rendeleyip zeytinyağında beklettim 7 gün. Ama tüylenme yapıyor diye okuyunca kullanmadım. İşe yarar mı acaba
Yorumlarda okudum hep öyle bilmiyorum kuzumTatlı badem yağını duydum da avokado yağının tüylenme yaptığını hiç duymadım daha öncesinde avokado içerikli kremler kullanmıştım bende hiç tüylenme yapmadı. Bilemiyorum ama herkeste farklılık gösterebilir tabi
Genelde de çok yerim bu da tüylenme yapmaz mı o zamanYorumlarda okudum hep öyle bilmiyorum kuzum
Çok heyecanlı ve annelik her aşamada tedirginlik var
Çiğ bulmaya bak o çok faydalıMarkette Çiğ bulamayınca kavrulmuş aldım
Yok hala devam acikinca bulaniyor yiyorum yine bulaniyor anlamadim ne yapacagimi sasiriyorum
Çok geçmiş olsunKızlar selam dün geceden beri aşırı kötüyümbütün gece sabaha kadar kustum ve sabahta ishal olunca hemen doktora gittim bağırsak enfeksiyonu geçirdiğimi söyledi serum falan verdi ama kendimi çok kötü hissediyorum su bile içemiyorum
Sağol canımTek başıma bile zorken Allah kolaylık ve sabır versin
İlk hamileliğimde 1. Aydan itibaren doğal zeytinyağı kullandım okadar meyilliki vücudum çatlama ya çocukluktan kalan çatlaklarım bile vardı amma hamilelikte hiç çatlamadımKızlar çatlak önleyici kremine başlayan oldu mu .Biraz araştırdım lierac öneriyorlar Sanırım onu alıcam
Prilam dindiriyor tamamen yok etmyior tabikiYok hala devam acikinca bulaniyor yiyorum yine bulaniyor anlamadim ne yapacagimi sasiriyorum
Çok heyecanlı ve annelik her aşamada tedirginlik var2 hafta sonra kalp atışına gideceğiz inşallah senin çok az kaldı sanırım kuzum sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah
akşam olunca benim de şişiyor, gündüz dümdüüz :) benim de çatlamaya meyilli, bacağım da kalçam da çatlaklar var hep3ayken başlıyorlarmış anladığım ama nem sağladığı için önceden başlamak mantıklı falan demişler Çatlağa meyilli bir vücudum var. Sonradan pişman olmak istemiyorum . Benim karnım ilaçlardan mı hormonlardan mı bilmiyorum şiş şiş Kilom artmıyor ama hacmim artıyor sanki
benim de dışındaBende de var canım, rahim dışındaysa herhangi bir engel teşkil etmiyor, için rahat olsun
filede var, ben ordan aldımm. file varsa etrafında alMarkette Çiğ bulamayınca kavrulmuş aldım
yok canım gerek kalmadı. İnşallah bundan sonra da gerek kalmazSen kullandin mi canim hic bilniyorum ki sandim anlik bulantiyi kesiyor