-
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.201
Göğüs ağrısı en başından beri vardı ve şişlik, uyku da aynı şekilde başından beri var. Kusma 5+6 da başladı 4-5 gündürKızlar belirtileriniz ne zaman başladı? Dün 4. Haftaydı hiç bir şey yoktu. Bugün 5. Haftanın ilk günü. Bir garip hissediyorum kendimi
Anladım bende böyle salak gibiyim. Midem bulanıyor ara ara bir anda terliyorum klimanın karşısındaGöğüs ağrısı en başından beri vardı ve şişlik, uyku da aynı şekilde başından beri var. Kusma 5+6 da başladı 4-5 gündür
Bende 5. Haftanın başındayım. Soğuk soğuk bir anda terliyorum midem bulanıyor. Kendimi değişik hissediyorumBenimki 5. Haftalık başladı şuan 6 yı bitirdik 7 ye girmiş olduk bugün çok daha beterim
Dikkat et canım çocuk mecburi ama koltuk da çekme.Bende sürekli kucakta taşıyorum oğlumu gerçi koltukları falanda çekip altını siliyorum hergün ben iflah olmam heralde
Geçen hafta sadece kese gördü alttan bakmıştı birde. Bu hafta kalp atışını bile duyduk. Endişelenme kalbini ferah tut canımMerhaba hanimlar,
Yeni uye oldum (hesabim vardi fakat hic kullanmadim) ve tam olarak burada isleyis nasil bilmiyorum.
SAT 27 mayis, 12 temmuzda kan testinde beta hcg 665 iken, 25 temmuzda 62 bin cikti. Doktor muayenesinde doktor kese ve 2 mm boyunda embriyoyu gordugunu fakat nabiz alamadigini soyledi, bir kac gun sonra tekrar gelmemi soyledi. Inanilmaz endiseliyim fakat herhangi bir dusuk belirtisi yasamiyorum, benzer durumda olan birisi var mi acaba?
Oh bir nebze de olsa icim rahatladi :/ Allahtan umit kesilmez deyip yolladi beni doktor, kac gundur moralim yerlerde ne yapacagimi bilemiyorum :/Geçen hafta sadece kese gördü alttan bakmıştı birde. Bu hafta kalp atışını bile duyduk. Endişelenme kalbini ferah tut canım
Kaç haftalıksın canım şu an? Dr tecrübesi ve kullandıkları cihaz çok önemli, başka bir dr'a görünmende fayda var sanki. Boşu boşuna kendini hırpalama, gerçekten bazıları anlamsız konuşuyorMerhaba hanimlar,
Yeni uye oldum (hesabim vardi fakat hic kullanmadim) ve tam olarak burada isleyis nasil bilmiyorum.
SAT 27 mayis, 12 temmuzda kan testinde beta hcg 665 iken, 25 temmuzda 62 bin cikti. Doktor muayenesinde doktor kese ve 2 mm boyunda embriyoyu gordugunu fakat nabiz alamadigini soyledi, bir kac gun sonra tekrar gelmemi soyledi. Inanilmaz endiseliyim fakat herhangi bir dusuk belirtisi yasamiyorum, benzer durumda olan birisi var mi acaba?
Oh bir nebze de olsa icim rahatladi :/ Allahtan umit kesilmez deyip yolladi beni doktor, kac gundur moralim yerlerde ne yapacagimi bilemiyorum :/
Evet daha iyi bildiğin biryer varsa orayada bir görünebilirsin çok tedirginsenKaç haftalıksın canım şu an? Dr tecrübesi ve kullandıkları cihaz çok önemli, başka bir dr'a görünmende fayda var sanki. Boşu boşuna kendini hırpalama, gerçekten bazıları anlamsız konuşuyor
Dr farkli bir bilgi vermedi ne yazikki, sat'a gore 9 hafta oluyor fakat yerlesme kanamasi 2 hafta once oldu o yuzden nasil hesaplayacagimi bilmiyorum acikcasiKaç haftalıksın canım şu an? Dr tecrübesi ve kullandıkları cihaz çok önemli, başka bir dr'a görünmende fayda var sanki. Boşu boşuna kendini hırpalama, gerçekten bazıları anlamsız konuşuyor
Cuma tekrar ayni doktora tekrar gidecegim fakat sizin de dediginiz gibi farkli bir doktora daha gitmeyi dusunuyorum..... ayni gun alttan iki kez muayene olmanin sakincasi var mi acaba simdi de onu dert edecegim kendimeEvet daha iyi bildiğin biryer varsa orayada bir görünebilirsin çok tedirginsen
Canım progestan fitil bu söylediğin belirtileri kesinlikle tetiklemez, tablet şeklinde alsaydın yapardı. Dr onayını almadan bırakmamanda fayda var. Bazen dr düşük tehlikesi olmasa da progestan verebilir bebeğin sağlıklı bir şekilde tutunmasını destekleyebilmek için. Belirtilerin için farklı alternatifler üretmek daha iyi olabilir.6+3'teyim aşırı şekilde mide yanmam var, ara ara bulantılar oluyor, baş dönmesi oluyor, kaç gündür ağzımın tadı yok hem aç hissediyorum hem bir şey yemek istemiyorum. Doktor vajinal Progestan vermişti bir hafta kullandım bu belirtilerden sonra bırakmak istiyorum dayanamıyorum artık yani neden düşük tehlikesi var onu da bilmiyorum kanama falan da olmadı sizce kullanmaya devam mı edeyim bırakayım mı, benimle aynı durumu yaşayan var mı?
Ben kendimi hiçbir zaman bulantı baslamayacak, kusmadan midem bulanmadan dogurcam fikrine alıştırdım sıfır beklenti ile yola devamŞimdi bir de bazı insanlar var. İşte soruyor kaç haftalıksın, 7 haftalık diyorum. Mide bulantın kusman var mı diyo? yok diyorum. Dur daha şimdiden sonra başlıcak diyorlar. Her gün, bugün mü o çok yoğun bulantılar başlıcak diye beklemekten anın tadını asla çıkaramıyorum.
Benim de boyle hala, fitille alakali olmayabilir, hamilelik semptomlari bu6+3'teyim aşırı şekilde mide yanmam var, ara ara bulantılar oluyor, baş dönmesi oluyor, kaç gündür ağzımın tadı yok hem aç hissediyorum hem bir şey yemek istemiyorum.
Hayır canım neden olsun ki, onlar biliyor zaten nasıl davranacağını. Bazen bebek küçükken karından bakmak yeterli olmuyor o yüzden vajinal bakıyorlar. Peki ultrason cihazı kaç haftalık ölçtü bebeği ona baktın mı? 6 haftadan önce kalp atışı duyulamayabilir çünküCuma tekrar ayni doktora tekrar gidecegim fakat sizin de dediginiz gibi farkli bir doktora daha gitmeyi dusunuyorum..... ayni gun alttan iki kez muayene olmanin sakincasi var mi acaba simdi de onu dert edecegim kendime
Uyku hariç neredeyse hiçbir şey yok bende de. içim ürperiyor belirti yok diye, ben de henüz kalp atışı duymadim. İnşallah iyidir bebişlerimiz. Belki de hiç bulantı kusma olmayacak öyle düşünebilirizpeki hiç belirtisi olmayan var mı kızlarsankigöğüs hassasiyetim de azaldı kalp atışını da duyamamıştım ya korkuyorum
Bence sen en kısa zamanda güvenilir kaliteli bir dr muayenesinden geçmelisin, bu şüpheler seni yer bitirir. O kafayı ancak öyle rahatlatırsınHayır canım neden olsun ki, onlar biliyor zaten nasıl davranacağını. Bazen bebek küçükken karından bakmak yeterli olmuyor o yüzden vajinal bakıyorlar. Peki ultrason cihazı kaç haftalık ölçtü bebeği ona baktın mı? 6 haftadan önce kalp atışı duyulamayabilir çünkü
Canım niye şartlandırıyorsun kendini, her gebelik aynı olmak zorunda değil ki canım benim.. Haftalar ilerledikçe belli olur her şey zaten. Kaç haftalık oldun canım senUyku hariç neredeyse hiçbir şey yok bende de. içim ürperiyor belirti yok diye, ben de henüz kalp atışı duymadim. İnşallah iyidir bebişlerimiz. Belki de hiç bulantı kusma olmayacak öyle düşünebiliriz