- 1 Nisan 2014
- 2.479
- 3.594
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #2.181
Herkes kafasına göre konuşuyor kimi çok kötü geçiriyor kimi prenses gibi geçiriyor bende yazmıştım arkadaşlarımın hepsimi iyi geçirir bir ben ölüp diriliyordum annemde çok güzel geçirirmiş aslında onada çekmemişimŞimdi bir de bazı insanlar var. İşte soruyor kaç haftalıksın, 7 haftalık diyorum. Mide bulantın kusman var mı diyo? yok diyorum. Dur daha şimdiden sonra başlıcak diyorlar. Her gün, bugün mü o çok yoğun bulantılar başlıcak diye beklemekten anın tadını asla çıkaramıyorum.
Şu an iyiyim hafif arada bulantılar oluyor ona bulantı yok diyorum yani. Artıcak mı bunu düşünmeden duramıyorum. Senin ilki de mi böyle zordu?Herkes kafasına göre konuşuyor kimi çok kötü geçiriyor kimi prenses gibi geçiriyor bende yazmıştım arkadaşlarımın hepsimi iyi geçirir bir ben ölüp diriliyordum annemde çok güzel geçirirmiş aslında onada çekmemişim
Genellikle beta arttıkça belirtiler artıp beta 13 haftadan sonra düşmeye başladıkça belirtilerde azalıyor artsa bile dördüncü ayda son bulmaya başlıyor böyle düşün çokda korkacak bir durum yok inşallah birbuçuk ayı bitmiş bileeŞu an iyiyim hafif arada bulantılar oluyor ona bulantı yok diyorum yani. Artıcak mı bunu düşünmeden duramıyorum. Senin ilki de böyle zordu?
Aşkım fileye gittim zaten bulurum diye ama orada bulamayınca mecbur bunu aldımfilede var, ben ordan aldımm. file varsa etrafında al
aa 13. haftadan sonra düşüyor mu? Arkadaşım 7 haftadan beri kusuyor şu an 5 aylık.Genellikle beta arttıkça belirtiler artıp beta 13 haftadan sonra düşmeye başladıkça belirtilerde azalıyor artsa bile dördüncü ayda son bulmaya başlıyor böyle düşün çokda korkacak bir durum yok inşallah birbuçuk ayı bitmiş bilee
Bazı insanlarda işte hiçbir belirti olmayabiliyor
aa orada genelde oluyor bitmiş demek ki arada yokla bakalımAşkım fileye gittim zaten bulurum diye ama orada bulamayınca mecbur bunu aldım
Insallah canimakşam olunca benim de şişiyor, gündüz dümdüüz :) benim de çatlamaya meyilli, bacağım da kalçam da çatlaklar var hep
benim de dışında
filede var, ben ordan aldımm. file varsa etrafında al
yok canım gerek kalmadı. İnşallah bundan sonra da gerek kalmaz
Doktora gittiniz mi?Kızlar konu actim ama görülmemiş olabilir. 7 haftalik gebeyim kıl kurdu var napacagim yardim edin( kasinmaktan kafayi yicem. Daha önce yaşamadigim icin 1 hafta sonra anlayabildin ama artik deliriyorum (
Geçmiş olsun Hastaneye gittinizmiKızlar konu actim ama görülmemiş olabilir. 7 haftalik gebeyim kıl kurdu var napacagim yardim edin( kasinmaktan kafayi yicem. Daha önce yaşamadigim icin 1 hafta sonra anlayabildin ama artik deliriyorum (
Evet 13 te zirve yapıp düşmeye başlıyor ama 13 te kesilmiyor bulantı bir iki ayınbuluyoraa 13. haftadan sonra düşüyor mu? Arkadaşım 7 haftadan beri kusuyor şu an 5 aylık.
aa orada genelde oluyor bitmiş demek ki arada yokla bakalım
Geçmiş olsun Hastaneye gittinizmi
hafifletici çözümlere ihtiyacim var. Aşırı huylandim kendimden evden. Düşük riski oldugu için yatiyodum genelde ama su an yataga girmek istemiyorum yataga bulasmis olma ihtimalindenDoktora gittiniz mi?
Canım valla kıl kurdu nedir bilmiyordum sen diyinca internete yazdım. Allah şifa versin inşallahGecen hafta kasintim var demistim kaşıntı kremi yazip göndermisti doktor. Bugün fark ettigim icin henüz gitmedim yarin gidecegim insaAllah
hafifletici çözümlere ihtiyacim var. Aşırı huylandim kendimden evden. Düşük riski oldugu için yatiyodum genelde ama su an yataga girmek istemiyorum yataga bulasmis olma ihtimalinden
Amin teşekkür ederim. Ben de bilmiyordum kaşıntı gecmeyince bugün arastirdim kir gibi bu ne sürekli diyodum fitilden zannediyodum bugüne kadarCanım valla kıl kurdu nedir bilmiyordum sen diyinca internete yazdım. Allah şifa versin inşallah
3.ay itibariyle bende alacağım lierac ı, tatlı badem yağı ve zeytinyağı karışımı da yapıp nemlendireceğimKızlar çatlak önleyici kremine başlayan oldu mu .Biraz araştırdım lierac öneriyorlar Sanırım onu alıcam
peki hiç belirtisi olmayan var mı kızlarEvet 13 te zirve yapıp düşmeye başlıyor ama 13 te kesilmiyor bulantı bir iki ayınbuluyor
En güzel kelebekler hem deO heyecan hiç bitmiyorhayatın her dönemi içimizde kelebek uçacak
Evet cnm çok şükür az kaldı
Benimki 5. Haftalık başladı şuan 6 yı bitirdik 7 ye girmiş olduk bugün çok daha beterimKızlar belirtileriniz ne zaman başladı? Dün 4. Haftaydı hiç bir şey yoktu. Bugün 5. Haftanın ilk günü. Bir garip hissediyorum kendimi